Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

"Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΧΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ, ΣΤΙΣ 10/8/2011

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία και ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός Disability NOW, σε συνεργασία με τον πολυχώρο Citrus άρωμα μνήμης, σας προσκαλούν την Τετάρτη, 10 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, σε ομιλία με προσκεκλημένο ομιλητή τον Νίκο Βουλγαρόπουλο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην "Καλή Αυλή", στο Citrus, στον Κάμπο της Χίου.
Ο Νίκος Βουλγαρόπουλος, υπεύθυνος του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Disability NOW και διαχειριστής του δικτυακού τόπου www.disabled.gr θα αναφερθεί στην επιβίωση σε περίοδο εθνικής κρίσης, την αυτοδιαχείριση, την κοινωνική οικονομία και την αυτενέργεια των ανθρώπων που ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας και θα συζητήσει με το κοινό σχετικά με τις παρούσες συνθήκες που αντιμετωπίζουν άτομα με αναπηρία.

Ο ίδιος έχει αναφέρει: «Αυτό που χρειάζεται να σας πω είναι πως στην παρούσα κρίση δεν βλέπω διέξοδο. Το μόνο που βλέπω είναι κάποια αλλαγή της νοοτροπίας που να οδηγήσει στην επιβίωση και μόνο. Δεν υπάρχουν μαγικά κόλπα. Το μόνο που υπάρχει είναι η αυτοβοήθεια και διοργάνωση της αυτοβοήθειας ξεκινώντας από την αρχή. Δεν ξέρω εάν αυτό ακούγεται υπερβολικό, αλλά δυστυχώς είναι η μόνη αξιόπιστη αλήθεια».

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον ομιλητή για θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία και τις οικογένειές τους.

Η παρουσία σας θα είναι χαρά και τιμή για όλους.



Με εκτίμηση

Δ,Σ. ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ