Σάββατο 5 Απριλίου 2014

"EMEIΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ" - Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ



H  Χριστιάνα Καλογήρου παρουσίασε στις Οινούσσες την ιδρυτική της διακήρυξη, την επωνυμία και το σήμα της παράταξής της «Εμείς για το Αιγαίο»
Στις Οινούσσες έκανε σήμερα την πρώτη της ομιλία για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, η Χριστιάνα Καλογήρου, παρουσιάζοντας την ιδρυτική της διακήρυξη, την επωνυμία και το σήμα της παράταξής της «Εμείς για το Αιγαίο».
Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρματζης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Χίου Αθάνατος Ιωάννης, Βεργίνας Κωνσταντίνος, Βουδιά- Καρακατσάνη Ευτυχία, Ζαννίκος Μάρκος-Ιωάννης, Καλογεράκης Παύλος, Κανάριος Μιχαήλ, Μανάρας Ιωάννης, Μανδάλας Παναγιώτης, Ξενάκης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Τώρα- Εκατομάτη Ουρανία.



Μιλώντας στην εκδήλωση η Χριστιάνα Καλογήρου υπογράμμισε:
«Μόνο εμείς, εμείς οι ίδιοι με την εμπιστοσύνη, την απόφαση και την ψήφο μας στις εκλογές του Μαΐου μπορούμε να οδηγήσουμε την Περιφέρειά μας σε καλύτερη θέση. Γιατί από την ψήφο μας εξαρτάται η ανάδειξη των ανθρώπων που θα διαχειριστούν τα θέματα της Περιφέρειάς μας. Τόσο τα τοπικά, όσο και τα υπερτοπικά. Και θα υπηρετήσουν αποτελεσματικά τις καθημερινές ανάγκες, τις συγκεκριμένες ανάγκες των συμπολιτών μας.
Εμείς, εμείς οι ίδιοι, ορίζουμε το μέλλον μας. Μια απόφαση λοιπόν και ένας οδηγός:
“Εμείς, για το Αιγαίο”. Ξεκινάμε».