Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΙΟΣ : 14 - 2 ΣΤΟ ΠΟΛΟ


 μείωση του font size αύξηση του font size

Ολυμπιακός: «Διέλυσε» τη Χίο! | onsports.gr
Πιο εύκολο από ότι αναμενόταν ήταν το απόγευμα του Ολυμπιακού κόντρα στη Χίο, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 14-2 του αντιπάλου τους σε παιχνίδι που έγινε για την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών και να παραμένουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι Πειραιώτες έδειξαν από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο τις διαθέσεις τους και με όπλο την άμυνα και τις σωστές επιλογές στην επίθεση «έχτισαν» μια διαφορά ασφαλείας, την οποία αύξησαν στη συνέχεια. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Χίος πέτυχε το πρώτο της γκολ προς το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου και συγκεκριμένα μετά από 22 αγωνιστικά λεπτά (9-1 ο Θεοδωρόπουλος). Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 4 γκολ. Ο ΝΟ Χίου είναι, πλέον, μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 14-2
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-0, 2-0, 2-1 5-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης 1, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι. 4, Μπλάνης, Ντόσκας 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Μάγιαρακ 2, Σχίζας, Φλώρος Χρ.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης, Μιμίδης, Κατσουλάκης, Κόχειλας Γ. Θεοδωρόπουλος 2, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος, Φιυντούλης Γιώργ., Μπεριστιάνος, Γαβαλάς Ι., Σαρρής, Κώστας, Χατζηκυριακάκης.
onsports.gr