Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ




           Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Μία δύσκολη και μακρόσυρτη εκλογική μάχη έφτασε στο τέλος.

ΔΕΙΤΕ: Πως άλλαξε ο κόσμος μέσα σε 100 χρόνια




Από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα, ο κόσμος καθημερινά εξελίσσεται. Ιδιαίτερα τα τελευταία 100 χρόνια, με την βοήθεια της τεχνολογίας, τα πράγματα παρουσιάζουν αλματώδη εξέλιξη και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις εικόνες που ακολουθούν, στις οποίες γίνεται σύγκριση του τότε με το τώρα σε διάφορους τομείς.

Παράταση δύο μηνών στη χρηματοδότηση των Πανεπιστημίων



Παράταση δυο μηνών στην οικονομική επιβίωση των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της χώρας που από το τέλος Ιουνίου θα αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας,δίνει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που εκδόθηκε μετά από σχετικό αίτημα της υπηρεσιακού υπουργού Παιδείας κυρίας Φρόσως Κιάου.

Θαλάσσιο πάρκο η Κάρπαθος

ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΧΑΪΝΗ
Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 10 χρόνια για να θεσμοθετηθεί τελικά το θαλάσσιο πάρκο Καρπάθου - Σαρίας και Αστακιδονησίων...

Η ΟΝΑΣ παρουσιάζει τα “ΝΑΞΙΑΚΑ”, την πρώτη Ναξιακή επιστημονική επετηρίδα

Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων σας προσκαλεί στην παρουσίαση των «ΝΑΞΙΑΚΩΝ», της πρώτης ναξιακής επιστημονικής επετηρίδας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, 7.30 μ. μ., στη Στοά Βιβλίου  (Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, τηλ. 3253989).
Την επετηρίδα θα παρουσιάζουν:

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου αγνοούμενου στα ανοιχτά της Νάξου



Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου αγνοούμενου στα ανοιχτά της Νάξου
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου 35χρονου άνδρα από τη Νάξο που αγνοείται από το Σάββατο το βράδυ ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου.

ΧΙΟΣ-Εργασίες συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου

Με σειρά εργασιών συνεχίζεται από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου  η συντήρηση του Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.

Η Revoil ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ