Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

TO ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Tην ώρα που ο διαιτητής θα σφυρίξει για πρώτη φορά, στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ, ταυτόχρονα θα δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσει ο «χορός» των εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό το Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου θα είναι το πιο ακριβό αλλά και επικερδές στην ιστορία της διοργάνωσης.

Δεν είναι μόνο τα 35 εκατομμύρια δολάρια που θα πάρει η ομάδα η οποία θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Υπάρχουν ακόμη τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια από διαφημίσεις, που θα κερδίσει η FIFA, αλλά και ο λογαριασμός 14 δισ. που θα πληρώσει η διοργανώτρια Βραζιλία.

Η FIFA τρίβει τα χέρια της, καθώς τα περισσότερα από τα 3 εκατομμύρια εισιτήρια για τα 64 παιχνίδια έχουν εξαφανιστεί, όπως σημειώσει το Reuters κάνοντας μία οικονομική ανάλυση του Μουντιάλ. Τη χαρά της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου όμως δεν τη συμμερίζονται οι Βραζιλιάνοι.

Οι φορολογούμενοι θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος. Συνολικά, 14 δισ. προβλέπεται ότι θα είναι το κόστος για την ανέγερση και ανακατασκευή των 12 σταδίων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, για την αναβάθμιση των δομών των πόλεων, όπως και για τα πλάνα ασφαλείας για τις 32 ομάδες και τους περίπου 600.000 επισκέπτες που αναμένονται.

Αυτό το ιλιγγιώδες νούμερο έχει προκαλέσει «έκρηξη» των πολιτών τους προηγούμενους μήνες, καθώς σε κάθε ευκαιρία βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ότι ξοδεύονται τόσα δισεκατομμύρια, την ώρα που οι πολίτες χρειάζονται καλύτερα σχολεία και νοσοκομεία.

Η FIFA από την πλευρά της θα ξοδέψει 2 δισ. για τη διοργάνωση. Πέρα από τα πριμ για την κατάκτηση των θέσεων, οι μετέχουσες ομάδες έχουν μοιραστεί 48 εκατομμύρια για την προετοιμασία τους για το Μουντιάλ, ενώ άλλα 70 εκατομμύρια θα δοθούν στους, κατά κύριο λόγο ευρωπαϊκούς, συλλόγους στους οποίους ανήκουν οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.

Αν και τα ποσά ακούγονται ιδιαίτερα μεγάλα, κάθε άλλο παρά θα λείψουν από το ταμείο της FIFA. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι τα 35 εκατομμύρια, που είναι το χρηματικό έπαθλο της ομάδας που θα κατακτήσει το Μουντιάλ, ισούται με λιγότερο από το 1% των κερδών της FIFA από τα τετραετή συμβόλαια που έχει για τη διοργάνωση.

Τα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα δίνουν τη μερίδα του λέοντος στα 1,7 δισ. δολάρια που εξασφαλίζει η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου από τα δικαιώματα. Την ίδια ώρα, έξι μεγάλοι χορηγοί- Adidas, Coca-Cola, Emirates, Hyundai, Sony, Visa- φέρνουν συνολικά 177.125 εκατομμύρια το χρόνο στο ταμείο της FIFA. Αλλοι οχτώ χορηγοί της «δεύτερης γραμμής»- Budweiser, Castrol, Continental, Johnson & Johnson, McDonalds, Moy Park, Oi, Yingli- καταβάλλουν συνολικά 524 εκατομμύρια την τετραετία. Σε αυτά, πρέπει να προστεθούν τα 120 εκατομμύρια που κερδίζει η FIFA από τους χορηγούς της Βραζιλίας για τη διοργάνωση. 

Τα κέρδη της παγκόσμιας ομοσπονδίας δεν σταματούν εκεί. Υπάρχουν ακόμη τα έσοδα από τα εισιτήρια και τα επίσημα προϊόντα. Βέβαια, στην περίπτωση της συγκεκριμένης διοργάνωσης, η FIFA αναγκάζεται να ξοδέψει αρκετά. Ηδη έχει δώσει 221,6 εκατομμύρια στην οργανωτική επιτροπή και ίσως χρειαστούν κι άλλα για να καλυφθούν ελλείψεις της τελευταίας στιγμής. Μόνο το Φεβρουάριο, βγήκαν από το ταμείο της 20 εκατομμύρια για γεννήτριες που ήταν απαραίτητες για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, καθώς υπήρχε ο φόβος ότι αν το άφηναν στους Βραζιλιάνους, μπορεί να προκαλούνταν το χάος κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Η ακριβής οικονομική εικόνα του Μουντιάλ πάντως θα σκιαγραφηθεί τον επόμενο Μάρτιο, όταν η FIFA θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία.


yahoo.news

Μια πρώτη ανάγνωση των εκλογικών αποτελέσματων 2014 ( Συγχαρήτηρια σύντροφοι & φίλοι )


                                                                         26-5-2014

             Μακριά από τους δημοσκόπους και τους στατιστικολόγους, που καθημερινά αποδεικνύουν ότι δεν γνωρίζουν που παν τα τέσσερα, αφού κύρια οι κρίσεις και τα συμπεράσματά τους βγαίνουν από  κάποια θολά κριτήρια και ποσοστά και όχι από τους απόλυτους αριθμούς  (τυχαίο, δεν νομίζω), καλό θα ήταν να επιχειρήσουμε, τουλάχιστον τοπικά, μια πρώτη ανάγνωση, προσέγγιση, ανάλυση, του εκλογικού αποτελέσματος.
Πανηγυρική νίκη στο δήμο Χίου του κ. Βουρνού «Ν.Δ.»  με 17.000  περίπου ψήφους, έναντι 11.000 περίπου ψήφων του κ. Λαμπρινούδη «ΠΑΣΟΚ».
Παρατήρηση πρώτη: Τουλάχιστο 1.200 ψηφοφόροι παραπάνω προσήλθαν στις κάλπες στο δεύτερο γύρο, οι οποίοι όπως δείχνουν τα αποτελέσματα κατά κύριο λόγο κατευθύνθηκαν στον κ. Βουρνού. ( Λέμε τουλάχιστο γιατί δεν αποκλείεται να ήταν περισσότεροι, αφού κάποιοι άλλοι ψηφοφόροι του πρώτου γύρου μπορεί να επέλεξαν το δρόμο της αποχής και του άκυρου-λευκού   που αυξήθηκαν σημαντικά κατά το δεύτερο γύρο).
Παρατήρηση δεύτερη: Περίπου 1.900 ψηφοφόροι του κ. Λαμπρινούδη, του πρώτου γύρου, επέλεξαν στο δεύτερο γύρο να ψηφίσουν τον κ. Βουρνού. Ούτε αυτό βέβαια  ήταν τυχαίο.
Παρατήρηση τρίτη: Άλλοι 1.700 ψηφοφόροι ακόμα που είχαν ψηφίσει στον πρώτο γύρο άλλη παράταξη ( την κ. Φρεζούλη «ΣΥΡΙΖΑ» και το   Σκούφαλο «ΚΚΕ» ), ψήφισαν τον κ. Βουρνού. Γνωρίζω ότι οι Συριζάνοι θα διαρρήξουν τα ιμάτιά τους. Αλλά με δεδομένο ότι κάλεσαν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν κατά συνείδηση (οποία υποκρισία) και με δεύτερο δεδομένο ότι η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο χώρους είναι έντονη και εμφανής, σε αντίθεση με τη Λαϊκή Συσπείρωση που κάλεσε σε άκυρο  ή λευκό, (άλλωστε αυτά στο δεύτερο γύρο ανήλθαν στα 1.900 ψηφοδέλτια) θα πρέπει καλοπροαίρετα να συμπεράνουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του νέου κακέκτυπου ΠΑΣΟΚ κατευθύνθηκε  προς τον κ. Βουρνού. Κατά τα άλλα άβυσσος τους χωρίζει και αυτούς από τη δεξιά.
Παρατήρηση τέταρτη: Και όλοι οι 2.000 ψήφοι μας να κατευθύνονταν στον κ. Λαμπρινούδη, θα του έλειπαν άλλες 4.000 ψήφοι για να κερδίσει τις εκλογές. Τα συμπεράσματα  δικά σας.
Θέλω να συγχαρώ τους συντρόφους και φίλους, που άντεξαν στο έντονα πολωτικό κλίμα του δεύτερου γύρου και δεν ψήφισαν κανέναν από τους δύο. Ιδιαίτερα έντονη ήταν η επίθεση, από το χώρο του κ. Λαμπρινούδη στο όνομα κάποιων αστείων και ξεπερασμένων επιχειρημάτων, όπως περί μικρότερου κακού ή περί προοδευτικού χώρου.  
Την ίδια στιγμή  ο χώρος τους συγκυβερνά με την (επάρατη) δεξιά και έχει ξεσκίσει τον ελληνικό λαό με τα απάνθρωπα και καταστροφικά οικονομικά μέτρα που έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια.
Κλείνοντας το σημείωμα αυτό, μια μικρή αναφορά στις περιφερειακές εκλογές. Στον πρώτο γύρο  οι  7 συνδυασμοί που είχαν πάρει μέρος στις εκλογές έλαβαν περίπου 106.000 ψήφους. Στο δεύτερο οι  κ.κ. Καλογήρου (Ν.Δ.)  και Γιακαλής (ΠΑΣΟΚ) έλαβαν 87.000 ψήφους. Περίπου 19.000 λιγότεροι ψήφοι.
Με δεδομένο ότι τα κριτήρια ήταν περίπου τα ίδια με τις δημοτικές εκλογές και ότι ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης έλαβε 15.500 ψήφους, μπορείτε να συμπεράνετε ποιος ψήφισε ποιόν.
Το κριτήριο λοιπόν ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα και μοναδικό, η επόμενη μέρα. Και η μέρα αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από τη λαϊκή συσπείρωση με προοπτική τη λαϊκή εξουσία.
Συγχαρητήρια σύντροφοι και φίλοι, το κεφάλι ψηλά, βαδίζουμε καλά. Και όπως έλεγε ο συν. Φλωράκης, το κλίμα είναι καλό, ούτε στράβωσε, ούτε το έφαγε ο γάδαρος.
Όσο για τον ελληνικό λαό, εμείς εφόσον το επιθυμεί και όσο το καταλαβαίνει, θα αγωνισθούμε μαζί του για καλύτερες μέρες. Οφείλω όμως να του αφιερώσω ένα απόσπασμα από το ποίημα του μεγάλου τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, με τίτλο ¨Το πιο παράξενο των πλασμάτων¨
……….
Είσαι σαν το πρόβατο, αδερφέ μου,
όταν ο δήμιος το δέρμα σου φορώντας,
όταν ο δήμιος σηκώνει το ραβδί του,
βιάζεσαι να γυρίσεις στο κοπάδι
και τρέχοντας πηγαίνεις στο σφαγείο
περήφανος σχεδόν. Γενικά, είσαι
το πιο παράξενο όλων των πλασμάτων,
πιο παράξενο κι από το ψάρι που ζει μέσα
στη θάλασσα δίχως τη θάλασσα να ξέρει.   
Κι αν τόση δυστυχία στη γη υπάρχει,
είναι χάρη σ’ εσέ αδελφέ μου.
Αν είμαστε πεινασμένοι, εξαντλημένοι,
αν είμαστε ως το αίμα ξεγδαρμένοι,
σαν το σταφύλι πατημένοι
για να δώσουμε το κρασί μας,
να πω πως είναι από λάθος σου, όχι,
μα ωστόσο φταις κ’ εσύ πολύ, αδελφέ μου.


Γιάννης Νομικός

Υποψήφιος Δ.Σ. με τη Λαϊκή Συσπείρωση                                                    

Ποιοι είναι οι 325 νέοι δήμαρχοι (λίστα)


Την τελική λίστα με τους νέους δημάρχους στους 325 δήμους της χώρας παρουσιάζει λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης η aftodioikisi.gr. Αναλυτικά:
  • Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης
Δήμος Αλεξανδρούπολης: ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Δήμος Κάτω Νευροκοπίου: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δήμος Κομοτηνής: ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Παρανεστίου: ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ (ΑΛΙΚΗ)
Δήμος Σουφλίου: ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Δήμος Τοπείρου: ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ
Δήμος Αβδήρων: ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Αρριανών: ΑΜΕΤ ΡΙΤΒΑΝ
Δήμος Διδυμοτείχου: ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Δήμος Δοξάτου: ΔΑΛΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Δράμας: ΜΑΜΣΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
Δήμος Θάσου: ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Ιάσμου:  ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ
Δήμος Καβάλας: ΤΣΑΝΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
Δήμος Μαρωνείας – Σαπών:ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Μύκης: ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΗΛ
Δήμος Νέστου: ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Δήμος Ξάνθης: ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Δήμος Ορεστιάδας: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δήμος Παγγαίου: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Δήμος Προσοτσάνης: ΛΥΣΣΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Δήμος Σαμοθράκης: ΒΙΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ
Δήμος Αριστοτέλη: ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Ηράκλειας: ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
Δήμος Θέρμης: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Δήμος Κασσάνδρας: ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δήμος Κατερίνης: ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Δήμος Νέας Ζίχνης: ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δήμος Πολύγυρου: ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ
Δήμος Σιθωνίας: ΤΖΙΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Σιντικής: ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
Δήμος Αλεξάνδρειας: ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δήμος Αλμωπίας: ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Αμφίπολης: ΜΕΛΙΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Βέροιας: ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Βόλβης: ΛΙΑΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Δήμος Δέλτα: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ)
Δήμος Δίου – Ολύμπου: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Εδεσσας: ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ)
Δήμος Εμμανουήλ Παππά: ΝΟΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Θερμαϊκού: ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Θεσσαλονίκης: ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Καλαμαριάς: ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Δήμος Κιλκίς: ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Κορδελιού -Ευόσμου: ΣΟΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Δήμος Λαγκαδά: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Νάουσας: ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Νέας Προποντίδας: ΚΑΡΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Δήμος Νεάπολης – Συκεών: ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ)
Δήμος Πέλλας: ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Δήμος Παιονίας: ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Παύλου Μελά: ΔΕΜΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Πύδνας – Κολινδρού: ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Δήμος Σερρών: ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Δήμος Σκύδρας: ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Δήμος Χαλκηδόνος:ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Ωραιοκάστρου: ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Δήμος Γρεβενών: ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Δήμος Ορεστίδος: ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
Δήμος Πρεσπών: ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δήμος Αμύνταιου: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Βοϊου: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Δεσκάτης: ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Εορδαίας: ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Δήμος Καστοριάς: ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Δήμος Κοζάνης: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Δήμος Νεστορίου: ΓΚΕΤΣΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Δήμος Φλώρινας: ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • Περιφέρεια Ηπείρου
Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: ΣΕΝΤΕΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη: ΜΙΓΔΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Δήμος Νικολάου Σκουφά: ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Δήμος Πάργας: ΝΑΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Δήμος Πωγωνίου: ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Σουλίου: ΜΠΡΑΪΜΗ-ΜΠΟΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Δήμος Φιλιατών: ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
Δήμος Δωδώνης:
 ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Αρταίων: ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Ζίτσας: ΠΛΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Δήμος Ζαγορίου: ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δήμος Ηγουμενίτσας: ΛΩΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Ιωαννιτών: ΜΠΕΓΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων: ΓΑΡΝΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Δήμος Κονίτσας: ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δήμος Μετσόβου:ΤΖΑΦΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Πρέβεζας: ΜΠΑΪΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  • Περιφέρεια Θεσσαλίας
Δήμος Αργιθέας: ΤΣΙΒΟΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Μουζακίου: ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Πύλης: ΜΑΡΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Αγιάς: ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Δήμος Αλμυρού: ΕΣΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Αλοννήσου: ΒΑΦΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Δήμος Βόλου: ΜΠΕΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Δήμος Ελασσόνας:ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δήμος Καλαμπάκας: ΣΙΝΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Καρδίτσας: ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
Δήμος Κιλελέρ: ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Δήμος Λαρισαίων: ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Δήμος Νοτίου Πηλίου: ΦΟΡΤΟΥΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Παλαμά: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Ρήγα Φεραίου: ΝΑΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Σκιάθου: ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Σκοπέλου: ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Σοφάδων: ΣΚΑΡΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ)
Δήμος Τεμπών: ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Τρικκαίων: ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Τυρνάβου: ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δήμος Φαρκαδόνας: ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Δήμος Φαρσάλων: ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ (ΑΡΗΣ)
  •  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Δήμος Μεγανησίου: ΔΑΓΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
Δήμος Παξών: ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Δήμος Ζακύνθου: ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
Δήμος Ιθάκης: ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Δήμος Κέρκυρας: ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Κεφαλονιάς: ΠΑΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Δήμος Λευκάδας: ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: ΚΟΤΖΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Δήμος Ερυμάνθου: ΚΑΡΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ)
Δήμος Ζαχάρως: ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμος Θέρμου: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Δήμος Καλαβρύτων: ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Πηνειού: ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
Δήμος Αγρινίου: ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Αιγιαλείας: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Δήμος Ακτιου – Βόνιτσας: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Δήμος Αμφιλοχίας: ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: ΜΟΡΑΝΤ ΝΑΜΠΙΛ-ΙΩΣΗΦ
Δήμος Δυτικής Αχαϊας: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Ηλιδας: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου: ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Ναυπακτίας: ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δήμος Ξηρομέρου: ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
Δήμος Πατρέων: ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Πύργου: ΛΙΑΤΣΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
  •  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Δήμος Αγράφων: ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Δήμος Αλιάρτου: ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: ΓΩΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Δομοκού: ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Δωρίδος: ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Καρπενησίου: ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Καρύστου: ΡΑΒΙΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Δήμος Στυλίδας: ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Δήμος Δελφών: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Δήμος Διρφυών- Μεσσαπιών: ΨΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας: ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δήμος Ερέτριας: ΑΛΗΜΠΑΤΕ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
Δήμος Θηβαίων: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ-ΣΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΛΙΝΑ)
Δήμος Κύμης – Αλιβερίου:  ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Δήμος Λαμιέων: ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Λεβαδέων:ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
Δήμος Λοκρών: ΛΙΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Μακρακώμης: ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Αννας: ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου: ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Ορχομενού: ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
Δήμος Σκύρου: ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Δήμος Χαλκιδέων: ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Τανάγρας: ΠΕΡΓΑΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  •  Περιφέρεια Αττικής
Δήμος Αγκιστρίου: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Αμαρουσίου: ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Ασπροπύργου: ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Δάφνης – Υμηττού: ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Δήμος Κρωπίας: ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δήμος Μαραθώνα: ΨΗΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη: ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Παλαιού Φαλήρου: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Δήμος Περιστερίου: ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δήμος Πόρου: 
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Σπετσών: 
ΛΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δήμος Αίγινας: ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Αγίας Βαρβάρας: ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Αγίας Παρασκευής:ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Αγίου Δημητρίου: ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Δήμος Αγιων Αναργύρων – Καματερού: ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Αθηναίων: ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Αιγάλεω: ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Αλίμου: ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δήμος Αχαρνών: ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: ΠΑΝΑΣ ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ
Δήμος Βριλησσίων: ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ(ΞΕΝΟΣ)
Δήμος Βύρωνος: ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (ΑΚΗΣ)
Δήμος Γαλατσίου:ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Γλυφάδας: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Διονύσου: ΖΑΜΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Δήμος Ελευσίνας: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δήμος Ζωγράφου: ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ-ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΤΙΝΑ)
Δήμος Ηλιουπόλεως: ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΗΛΙΑ
Δήμος Ηρακλείου: ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Ιλίου: ΖΕΝΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Καισαριανής: ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Καλλιθέας: ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18,33
Δήμος Κηφισιάς: ΘΩΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΘΩΜΑ 25,66
Δήμος Κορυδαλλού: ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Δήμος Κυθήρων: ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 30,45
Δήμος Λαυρεωτικής: ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 40,34
Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας: ΔΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας: ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Δήμος Μεγαρέων:ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Δήμος Μεταμορφώσεως: ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δήμος Νέας Ιωνίας: ΓΚΟΤΣΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Δήμος Νέας Σμύρνης: ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Δήμος Παιανίας: ΣΤΑΜΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Δήμος Παπάγου – Χολαργού: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
Δήμος Πειραιώς: ΜΩΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Πεντέλης: ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΑΨΑΛΗΣ
Δήμος Περάματος: ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Πετρουπόλεως: ΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δήμος Σαλαμίνας: ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ)
Δήμος Σαρωνικού: ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος: ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Τροιζηνίας: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Υδρας: ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ)
Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: ΞΥΡΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Δήμος Φυλής: ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δήμος Χαλανδρίου: ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δήμος Χαϊδαρίου: ΣΕΛΕΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Δήμος Ωρωπού: ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  • Περιφέρεια Πελοποννήσου
Δήμος Ανατολικής Μάνης: ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Δήμος Αργους – Μυκηνών: ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Βέλου – Βόχας: ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΝΙΒΑΣ
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δήμος Ελαφονήσου: ΛΙΑΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Δήμος Επιδαύρου: ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Ευρώτα: ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Καλαμάτας: ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δήμος Μονεμβασίας: ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Δήμος Ναυπλιέων: ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Νεμέας: ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Πύλου- Νέστορος: ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Γορτυνίας: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Δυτικής Μάνης: ΜΑΡΑΜΠΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Ερμιονίδας: ΣΦΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Κορινθίων: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων: ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Μεγαλόπολης: -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Δήμος Μεσσήνης: ΤΣΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ή ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 
Δήμος Νότιας Κυνουρίας: ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
Δήμος Οιχαλίας: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Δήμος Σικυωνίων: ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Δήμος Σπάρτης: ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Δήμος Τρίπολης: ΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Τριφυλλίας: ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Δήμος Αγίου Ευστρατίου: ΚΑΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ
Δήμος Λήμνου: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Οινουσσών: ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Δήμος Φούρνων Κορσεών: ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Ψαρών: ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Ικαρίας: ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Δήμος Λέσβου: ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Δήμος Σάμου: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Δήμος Χίου: ΒΟΥΡΝΟΥΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΜΙΧΑΗΛ 40,75
  • Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Δήμος Αγαθονησίου: ΚΟΤΤΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Δήμος Αμοργού: ΦΩΣΤΙΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Ανάφης: ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
Δήμος Άνδρου: ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Δήμος Αντιπάρου: ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Δήμος Αστυπάλαιας: ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ
Δήμος Θήρας: ΖΩΡΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Ιητών: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Δήμος Κάσου : ΣΟΡΩΤΟΥ – ΤΣΑΝΑΚΗ ΜΑΙΡΗ
Δήμος Κέας: ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Καρπάθου: ΛΑΜΠΡΟΣ ΗΛΙΑΣ
Δήμος Κιμώλου: ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Κύθνου: ΓΑΡΔΕΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
Δήμος Λέρου: ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
Δήμος Λειψών: ΜΑΓΓΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
Δήμος Μήλου: ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Δήμος Μεγίστης: ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Δήμος Νισύρου: ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ
Δήμος Πάτμου: ΣΤΟΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Δήμος Σίφνου : ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δήμος Σερίφου : ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Δήμος Σικίνου: ΜΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δήμος Σύμης: ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Δήμος Τήλου: ΚΑΜΜΑ – ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΜΑΡΙΑ
Δήμος Φολεγάνδρου: ΒΕΝΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Δήμος Χάλκης: ΠΑΤΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Δήμος Καλυμνίων: ΓΑΛΟΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Κω: ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Μυκόνου: ΚΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Δήμος Πάρου: ΚΩΒΑΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
Δήμος Ρόδου: ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Τήνου: ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΙΜΟΣ
  • Περιφέρεια Κρήτης
Δήμος Αγίου Βασιλείου: ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Αμαρίου: ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
Δήμος Αρχανών- Αστεριουσών: ΚΟΚΟΣΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Δήμος Βιάννου: ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
 Δήμος Γαύδου: ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Δήμος Μαλεβιζίου: ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δήμος Μυλοποτάμου:  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου:  ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Πλατανιά: ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Σητείας: ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Δήμος Σφακίων:  ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Δήμος Χερσονήσου: ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δήμος Αγίου Νικολάου: ΖΕΡΒΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Δήμος Ανωγείων: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Δήμος Αποκορώνου: ΚΟΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: ΚΟΚΟΣΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Δήμος Γόρτυνας: ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δήμος Ηρακλείου: ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Ιεράπετρας: ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Δήμος Καντάνου – Σελίνου: ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Δήμος Κισσάμου:  ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Δήμος Μινώα Πεδιάδος: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Δήμος Ρεθύμνης: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Φαιστού: ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμος Χανίων: ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
Δήμος Χερσονήσου: ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗ


aftodioikisi.gr