Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο «ΚΟΥΛΗΣ»(ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ) ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MEETING POINT ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ



Ο «Κούλης», γι’ αυτό το καλοκαίρι γίνεται η αφετηρία για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια, μία γλυκιά γευστική απόδραση μέσα στο μαγευτικό γαλάζιο της θάλασσας. 
Πριν ή μετά το κολύμπι στην παραλία του Μέγα Λιμνιώνα που απλώνεται δίπλα, μπορείτε να απολαύσετε με πολύ χαλαρή διάθεση, αγναντεύοντας τη θάλασσα, ένα όμορφο γεύμα με τους φίλους σας καθώς επίσης και πρωτότυπες γεύσεις  παγωτών, δροσερούς χυμούς και  καφέδες, αλλά και αργότερα το βράδυ το ποτό σας, δημιουργώντας στιγμές μοναδικές, εξαιρετικά αφιερωμένες σε σας.
Ποικιλίες , καλομαγειρεμένα πιάτα, θαλασσινές λιχουδιές- η αστακομακαρονάδα του είναι «αχτύπητη»-, είναι οι απόλυτοι «πειρασμοί», που μας  προτρέπουν να τους δοκιμάσουμε.
Το σέρβις επίσης είναι γρήγορο και εξυπηρετικό.
Η πολυετής εμπειρία στο χώρο ,η ποιότητα στην προσφορά υπηρεσιών και το μεράκι που χαρακτηρίζει τους ιδιοκτήτες, αποτελούν εγγύηση για την ικανοποίηση του πελάτη.
Το κατάστημα είναι ανοικτό από τις 10 το πρωϊ  έως αργά το βράδυ, κάθε Παρασκευή επίσης  έχει ζωντανή μουσική και διατίθεται και για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις
Το meeting point του φετινού καλοκαιριού είναι ο «ΚΟΥΛΗΣ» στο Μέγα Λιμνιώνα

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΦΙ- ΚΟΦΙΝΑ

O Σύλλογος ΚΟΦΙΝΑ – ΣΙΦΙ στα πλαίσια της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει για τη διάσωση του Λωβοκομείου, σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Ιουλίου 2011 στις εκδηλώσεις που διοργανώνει εντός του χώρου του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

ΠΡΩΙ
* Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνη δέηση

* Ομιλία Ανδρέα Μιχαηλίδη, Ιατρού

* Προβολή βίντεο – Αφιερώματος στο Δωμάτιο Μνήμης από το σώμα Ελλήνων Προσκόπων

* Ξενάγηση στο χώρο και το "δωμάτιο μνήμης" (αναβίωση ενός δωματίου με παλιά έπιπλα και αντικείμενα)

* Έκθεση βιβλίου από το βιβλιοπωλείο ΚΑΜΠΑΝΗ

* Κέρασμα , προσφορά του Συλλόγου ΚΟΦΙΝΑ – ΣΙΦΙ
* Θα λειτουργήσει και έκθεση-πωλητήριο με μικρά αντικείμενα τέχνης που δημιούργησαν τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου Κοφινά, ως οικονομική ενίσχυση στις προσπάθειές του για το Λεπροκομείο

ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ώρα 7:00 μ.μ.
* Αφηγήσεις και ιστορικά στοιχεία από περιοίκους
* Φιλική συμμετοχή- Συναυλία του Χιώτη Καλλιτέχνη ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΝΑ με έντεχνο μουσικό πρόγραμμα.