ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ                                  ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΧΙΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ                  ΣΕΣΝΟΧ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΤΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Συναδέλφισσες – οι,
 Εργαζόμενοι, άνεργοι, μικρομεσαίοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι. Το Εργατικό Κέντρο Χίου, το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Χίου, πρωτοβάθμια σωματεία και τα σωματεία συνταξιούχων του νησιού, απευθύνουν προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση.
Η 1η Μάη 2012 μας βρίσκει όλους αντιμέτωπους με μια σφοδρή επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά μας δικαιώματα. Μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις οι πολίτες της χώρας μας μαζί με τους πολίτες σ’ όλο τον κόσμο που βιώνουν τις ίδιες σκληρές και αδιέξοδες πολιτικές ενώνουν τις δυνάμεις τους και αγωνίζονται για την απόκρουση και ακύρωση των μονεταριστικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών, οι οποίες στο βωμό του κέρδους και των αγορών καταπατούν και περιφρονούν κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπιάς, κάθε εργατικό δικαίωμα.
Απέναντι σ’ αυτές τις πολιτικές, η απάντησή μας πρέπει να είναι μία και μοναδική.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Απαιτούμε και διεκδικούμε μια διαφορετική πολιτική με σχέδιο και πρόγραμμα που θα ενισχύει την ανάπτυξη, θα στηρίζει την απασχόληση, θα δημιουργεί θέσεις εργασίας, θα διασφαλίζει τις κοινωνικές παροχές, τα εισοδήματα, τα εργατικά δικαιώματα και την κοινωνική συνοχή.
Παλεύουμε και απεργούμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για να διασφαλίσουμε και να διευρύνουμε τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα, όπως μας αξίζει και δικαιούμαστε!
Με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑ προωθούμε τα αιτήματά μας, διασφαλίζουμε τα δικαιώματά μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.30 ΠΜ
 ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ