Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ- ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 

 

 

Απόφαση που θα ρίξει όλους κάτω, πήρε την Παρασκευή το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παραιτήθηκε από το "Ποτάμι", που και αυτό δεν υπάρχει πια σαν Κίνηση ή Κόμμα.

Την απόφαση την πήρε μετά από λιγότερες από τρεις μέρες όπου το "Ποτάμι" είχε γίνει η εθνική μας λέξη και κάθε κανάλι, εφημερίδα, σάιτ δεν ασχολούνταν με τίποτα άλλο και έφθασε να λέει δήθεν ευφυολογήματα και αστεία με αυτό μέχρι και ο Κεδίκογλου και ο Μανώλης Καψής.

Δεν υπήρχε τίποτα άλλο από τον Σταύρο Θεοδωράκη αυτές τις μέρες, που ζαλίστηκα και ο ίδιος από τον πανζουρλισμό που έγινε.

Βασικός λόγος που ανακοίνωσε δήθεν το Ποτάμι ήταν να σκεπαστεί η επίσκεψη της τρόικας στην Ελλάδας, όπως κι έγινε αφού μόνο κάτι καθαρίστριες ασχολήθηκαν μαζί της.

Ο βασικότερος λόγος όμως ήταν ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης με όλο αυτό το απίστευτο υλικό γύριζε για τους "Πρωταγωνιστές " και θα δούμε δύο συλλεκτικές εκπομπές που θα σπάσουν ρεκόρ. Η πρώτη θα προβληθεί την προσεχή Πέμπτη που η Ελλάδα θα ερημώσει, όχι δηλαδή ότι δεν είναι τώρα έρημη.

Ο Θεοδωράκης ήθελε επίσης να δείξει ότι κάθε αυτόκλητος σωτήρας μπορεί να σώσει την Ελλάδα, με τη βοήθεια των ΜΜΕ και ο Καρακούσης από το Βήμα που τάχα πλακώθηκε μαζί του ήταν στο κόλπο.

Αυτή τη στιγμή ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι στα γραφεία του "Πρόταγκον", συγκέντρωσε πάλι τους συντάκτες και μονολεκτικά τους είπε "Ξεκινάμε".

Αμέσως μετά θα χωθεί στο μοντάζ για να μοντάρει όλο αυτό το απίστευτο τηλεοπτικό υλικό που συγκέντρωσε σε τρείς μέρες.

"Ποτάμι" πάπαλα λοιπόν και " Πρωταγωνιστές" την Πέμπτη στις 11.30 το πρώτο μέρος, μια εκπομπή που θα σαρώσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!