Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΧΙΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Γεγονότα

1500: Ο πορτογάλος εξερευνητής Πέδρο Καμπράλ με 13 πλοία αφήνει τη Λισαβόνα για τις Ινδίες. Στο ταξίδι του αυτό θα ανακαλύψει τη Βραζιλία.
1776: Κυκλοφορεί το βιβλίο του Άνταμ Σμιθ Ο πλούτος των Εθνών, ένα από τα κλασσικά συγγράμματα της οικονομικής επιστήμης.
1908: Ιδρύεται η ποδοσφαιρική ομάδα Ίντερ Μιλάνου από διαφωνούντα μέλη της Μίλαν.
1941: Με σκοπό τη συναδέλφωση ελλήνων και άγγλων στρατιωτών που μάχονται εναντίον των ιταλικών στρατευμάτων, διεξάγεται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και ομάδας από άγγλους αεροπόρους. Νικητής αναδεικνύεται ο Παναθηναϊκός με 6-2.
1956: Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος εκτοπίζεται από τους Άγγλους στις Σεϊχέλες ως τρομοκράτης.
1959: Η διάσημη κούκλα Barbie κάνει το ντεμπούτο της... Οι πωλήσεις ξεπερνούν τα 800 εκατομμύρια.

Γεννήσεις

1839: Μόδεστος Μουσόργκσκι, ρώσος συνθέτης. (Μια Νύχτα στο Φαλακρό Βουνό) (Θαν. 16/3/1881)
1925: Μανώλης Αναγνωστάκης, έλληνας ποιητής. (Θαν. 23/6/2005)
1934: Γιούρι Γκαγκάριν, σοβιετικός κοσμοναύτης, ο πρώτος άνθρωπος που τέθηκε σε τροχιά γύρω από τη Γη. (Θαν. 27/3/1968)

Θάνατοι

1895: Λεοπόλντ Φον Ζάχερ - Μαζόχ, αυστριακός συγγραφέας. Από το όνομά του προέκυψε ο όρος μαζοχισμός. (Γεν. 27/1/1836)
1952: Γιουτζίρο Ματσούντα, ιάπωνας επιχειρηματίας, ιδρυτής της αυτοκινητοβιομηχανίας Mazda. (Γεν. 8/8/1875)
1994: Τσαρλς Μπουκόβσκι, αμερικανός συγγραφέας. (Γεν. 16/8/1920)

ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


 

Την ένταξη του Οίκου Ναύτου στην τροπολογία Λοβέρδου ζητούν οι εργαζόμενοι  
Tην ένταξη του Οίκου Ναύτου από την 1η Απριλίου στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), ως ανεξάρτητο φορέας με την υπάρχουσα δομή και λειτουργία του, ζητούν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι συνεχίζουν για πέμπτη ημέρα την κατάληψη του κτιρίου του ιατροφαρμακευτικού φορέα, στην πλατεία Τερψιθέας στον Πειραιά

Οι εργαζόμενοι που θα συνεδριάσουν εκ νέου αύριο, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και αναφέρουν ότι η τροπολογία που προωθείται από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, με την οποία ρυθμίζονται θέματα του προσωπικού, θα πρέπει να συμπληρωθεί με σαφήνεια, ότι ο Οίκος Ναύτου μεταφέρεται αυτόνομος με την υπάρχουσα μορφή και λειτουργία του στον ΕΟΠΥΥ.

Η σχετική τροπολογία αναμένεται να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για το θαλάσσιο τουρισμό, στο οποίο περιλαμβάνεται και η διάταξη για την άρση του καμποτάζ.

Το αίτημα των εργαζομένων έχουν υποστηρίξει με επιστολή τους προς τον υπουργό Υγείας τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι κύριοι Δημήτρης Καρύδης, Γρηγόρης Νιώτης, Δημήτρης Λιντζέρης και Ιωάννης Διαμαντίδης.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης με σημερινή του νέα ανακοίνωση, τονίζει ότι παρά τις αιτιάσεις των τεσσάρων βουλευτών προς τον υπουργό Υγείας δεν εισακούσθηκαν, ενώ κατηγορεί τη ΝΔ ότι ως κόμμα συμφώνησε πλήρως στις διατάξεις του εφαρμοστικού νόμου και ότι ο αρμόδιος εισηγητής της δεν είπε κουβέντα για την ένταξη του Οίκου Ναύτου στον ΕΟΠΥΥ. Παράλληλα τονίζει ότι ο Οίκος Ναύτου δεν είναι ένα απλό Tαμείο Υγείας, καθώς έχει στην κατοχή του μεγάλη ακίνητη περιουσία, παιδικές κατασκηνώσεις, δίνει επιδόματα ανεργίας και προνοιακά στους ναυτικούς, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διαφυλαχθούν.
newpost.gr

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ"

Στη συνάντηση - συζήτηση που διοργάνωσε το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» σήμερα, Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, με στόχο την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό του αγώνα για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων, παραβρέθηκε και μίλησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Κινήματος Πολιτών ήταν ο πρόεδρος Δ. Μπέης, ο α΄αντιπρόεδρος Ν. Σκουλάς, ο β΄ αντιπρόεδρος Γ. Καββαθάς και ο γενικός γραμματέας Κ. Μουτζούρης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης στην παρέμβασή του υπογράμμισε ότι είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαίο να ενισχυθεί και να στηριχτεί το «Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», όπως και αντίστοιχα κινήματα που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα μας, όπως είναι το «Κίνημα της Πατάτας» σημειώνοντας ότι η προώθηση και κατανάλωση των ελληνικών προϊόντων, σήμερα, θα πρέπει να εκληφθεί ως πατριωτικό καθήκον από όλους μας. 
Βασική προϋπόθεση, σημείωσε, για να συμβούν τα παραπάνω και να μην καταλήξουμε σε ένα απλό «πυροτέχνημα» είναι πρώτον, να αφυπνιστεί και να το αγκαλιάσει ολόκληρη η κοινωνία, εμπεδώνοντας και μια άλλη καταναλωτική συμπεριφορά, και δεύτερον,να βρεθούν τρόποι ώστε να αποκτήσουν διάρκεια και συνέπεια τέτοιες πρωτοβουλίες.
Αναφερόμενος ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στα οφέλη που αποκομίζει η χώρα από την προώθηση των ελληνικών προϊόντων τόνισε ότι, αυτά είναι πολυεπίπεδα και ευεργετικά για την πραγματική οικονομία και αφορούν στην καταπολέμηση και μείωση της ανεργίας, την αύξηση της παραγωγικής διαδικασίας, τη μείωση του υπάρχοντος αρνητικού ισοζυγίου εισαγωγών –εξαγωγών.
«Την τελευταία δεκαετία, είπε ο Κ. Ασκούνης, γίναμε μάρτυρες μιας καταναλωτικής έξαρσης με επίκεντρο τη ξένη φίρμα, είτε αυτό ήταν ρούχο, είτε αυτό ήταν τρόφιμο, με αποτέλεσμα τα κέρδη για το δημόσιο να είναι σχεδόν μηδενικά τη στιγμή που τα υπερκέρδη αυτών των εταιρειών ήταν τεράστια. Των εταιρειών που επέλεξαν να μην επενδύσουν κάποια από τα κέρδη τους  για να αναπτυχθεί η παραγωγική βάση στη χώρα μας, αλλά επέλεγαν να παράγουν με το φτηνό εργατικό δυναμικό άλλων χωρών. Και αυτό ήταν άδικο για τον έλληνα εργαζόμενο, που ενώ μπορούσε να παράγει αντίστοιχα προϊόντα με τα εισαγόμενα, δεν υπήρχε μια αντίστοιχη θέση εργασίας για αυτόν. Αυτό ίσως και να είναι η κρισιμότερη αφορμή ώστε να πραγματοποιηθεί η πλήρης μεταστροφή της καταναλωτικής μας αυτοδιάθεσης».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη οι ίδιες οι ελληνικές επιχειρήσεις να στοχεύσουν στην παραγωγή ποιοτικότερων και ανταγωνιστικότερων σε τιμές προϊόντων.
Τέλος ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κατέθεσε την πρόταση η προέλευση του ελληνικού προϊόντος να σηματοδοτείται στην ετικέτα του με την ελληνική σημαία, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΖΥΦΙΑ

Με την εγκατάσταση του αναδόχου ξεκινούν οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου «Παράκαμψη Οικισμού Ζυφιά Χίου».
Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία ΘΕΚΑΤ Α.Τ.Ε. και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης φτάνει τους 18 μήνες.
Το συγκεκριμένο έργο κόστους 1.834.835 € χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Στο έργο περιλαμβάνεται η κατασκευή οδικής παράκαμψης του οικισμού Ζυφιά συνολικού μήκους 3.100 μ., η διαμόρφωση τριών ισόπεδων κόμβων και ο ηλεκτροφωτισμός τους, η κατασκευή δυο γεφυρών και των απαιτούμενων τεχνικών έργων απορροής των ομβρίων υδάτων, καθώς και η απαραίτητη οδική σήμανση.
Με την ολοκλήρωση του έργου Παράκαμψης Ζυφιά δημιουργείται ένας οδικός άξονας με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές οδικής ασφάλειας και ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. 

ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Στα πλαίσια της σύστασης της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Βορείου Αιγαίου» σας καλούμε να συμμετέχετε στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 14/03/2012 και ώρα 10π.μ. στο κτίριο της Περιφέρειας. Η συμμετοχή των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται όχι μόνο στον τομέα της Αγροτικής Παραγωγής και μεταποίησης αλλά και στον τουριστικό κλάδο και στο τομέα της εστίασης είναι απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των στόχων της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης».

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη θα έχει ως αντικείμενο την προώθηση τοπικών συμφώνων ποιότητας, τη δημιουργία πρότυπων εμπορικών σημάτων για τα προϊόντα των νησιών μας, τη συμμετοχή σε προγράμματα προώθησης των αγροδιατροφικών μας προϊόντων, αξιοποιώντας τα επενδυτικά εργαλεία που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΤΗΝ ΔΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012



Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου



Κλεισσάς Κ. Ηλίας



Συνημμένα:
Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης
Παρακαλούνται οι παρατάξεις να ορίσουν πριν από την έναρξη της συνεδρίασης με γραπτή δήλωση τους στο Προεδρείο τους ειδικούς αγορητές ανά θέμα.
Με τον ίδιο τρόπο παρακαλούνται να εγγραφούν ως ομιλητές και οι δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν ανά θέμα. (Άρθρο 67, παρ. 6 του Ν. 3852/2010, άρθρο 10 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού υλίου).


ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 12/03/2012.
ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 10716/2012      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
(Άρθρο 67, Ν.3852/10)

Αρ. θέματος
Θέμα
Εισηγητής
1
Ανακύκλωση-Συζήτηση και λήψη απόφασης.
κ. Δήμαρχος,
κ. Σουρέλας
2
Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης Δ. Χίου & Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας με αντικείμενο την «Τροφοδότηση με νερό του Ιωνικού Κολυμβητηρίου από τον ΑΣΠ Χίου, για τις ανάγκες θέρμανσης του κλειστού κολυμβητηρίου»-Τροποποίηση προϋπολογισμού.

κ. Δήμαρχος
3
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις-παρεμβάσεις στους οικισμούς του Δ. Χίου» με αυτεπιστασία.
κ. Δήμαρχος
4
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την εκτέλεση του έργου «Εξωραϊσμός και διαμόρφωση παραλιών και πεζοδρόμων  Δήμου Χίου» με αυτεπιστασία.
κ. Δήμαρχος
5
Εκτέλεση του έργου «Καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων Δ. Χίου».
Αντιδήμαρχος, κ. Μαρτάκης.
6
Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης Δ. Χίου & Δ. Ψαρών με αντικείμενο την πράξη «Αποκατάσταση χώρου ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων Δήμου Ψαρών, στη θέση Καστρί».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
7
Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης Δ. Χίου & Δ. Ψαρών με αντικείμενο την πράξη «Συντήρηση, επισκευή και ανάδειξη του διατηρητέου μνημείου του ανεμόμυλου στο λιμάνι Ψαρών, στο Δ. Ψαρών».

κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
8
Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης Δ. Χίου & Δ. Οινουσσών με αντικείμενο την πράξη «Αποκατάσταση χώρου ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων Δήμου Οινουσσών, στη θέση Ατσιγγάνου».

κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
9
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την «Aποκατάσταση φρεατίων οδικού δικτύου Δ. Χίου>>.
κ. Δήμαρχος
10
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την εξόφληση του έργου «Αξιοποίηση υδρευτικών γεωτρήσεων-κατασκευή-αντικατάσταση και βελτίωση υδρευτικών δικτύων, υποέργο: Αξιοποίηση υδρευτικών γεωτρήσεων-κατασκευή-αντικατάσταση και βελτίωση υδρευτικών δικτύων –τμήμα Μαστιχοχωρίων».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
11
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την εξόφληση του έργου «Εσωτερική οδοποιία Αμανής».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
12
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την «Αποκατάσταση σημάτων οδοσήμανσης».
κ. Δήμαρχος
13
Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων και δημοτικών κτιρίων Ελάτας».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
14
Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Β. Χίου».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
15
Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Παγίδας».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
16
Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης αμιαντοσωλήνων Βροντάδου».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
17
Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης της «Μελέτης Βελτίωσης Λιμενικών Εγκαταστάσεων Καρδαμύλων».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
18
Χορήγηση παράτασης για την εκπόνηση μελέτης «Νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Χίου».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
19
Τροποποίηση προϋπολογισμού για την «Μουσειογραφική μελέτη για το Ναυτιλιακό Μουσείο Καρδαμύλων».
κ. Στεφάνου, Αντιδήμαρχος
20
Γνωμοδότηση για τον καθορισμό οριογραμμής ρέματος στη θέση «Καλακανάς» Νεοχωρίου του Δήμου Χίου.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
21
Αποχαρακτηρισμός τμήματος επαρχιακής οδού Χίου-Νενήτων, (παράκαμψη Νενήτων).
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος
22
Καταβολή αποζημίωσης στους πλημμυροπαθείς της θεομηνίας της 18ης/10/2010.
Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού
23
Έγκριση απολογισμού του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δ. Χίου έτους 2010.
κ. Μάντικας, πρόεδρος του Ο.Π.Κ.Δ.Χ.
24
Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δ. Χίου για τροποποίηση του προϋπολογισμού του.
κ. Μάντικας, πρόεδρος του Ο.Π.Κ.Δ.Χ.
25
Πασχαλινές εκδηλώσεις έτους 2012.
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
26
Φιλοξενία τούρκων δημοσιογράφων για την προβολή της Χίου.
κ. Μούνδρος, Αντιδήμαρχος
27
Καταχώρηση Δήμου Χίου στον Τουριστικό Οδηγό της Ελλάδος 2012.
Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης
28
Διοργάνωση εσπερίδας για στήριξη των τοπικών προϊόντων.
κ. Μούνδρος, Αντιδήμαρχος
29
Έγκριση απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας έτους 2011.
κ. Γιαννάρας,
Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
30
Καθορισμός αποζημίωσης του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας.
κ. Δήμαρχος
31
Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας και ορισμός αντιπροέδρου.
κ. Δήμαρχος
32
Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας για τροποποίηση του προϋπολογισμού του.
κ. Γιαννάρας,
Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
33
Αποδοχή ποσού από το ΥΠ.ΕΣ. και κατανομή στις σχολικές επιτροπές για την κάλυψη δαπάνης φωτοτυπιών σχολικών βιβλίων.
κ. Νύκτας,
Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.
34
Απόδοση α δόσης έτους 2012 των ΚΑΠ στις Σχολικές Επιτροπές του Δ. Χίου.
κ. Νύκτας,
Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.
35
Πρακτική άσκηση σπουδαστή.
κ. Νύκτας,
Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.
36
Έγκριση υποβολής πρότασης «Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών, για την καταπολέμηση της βίας-Δημιουργία κέντρων συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών-θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο».
κ. Στεφάνου, Αντιδήμαρχος
37
Έγκριση υποβολής αίτησης στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Χίου της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για ένταξη στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων.
κ. Κλεισσάς,
Πρόεδρος Δ.Σ.
38
Χορήγηση αδειών υπαιθρίου εμπορίου πλανόδιου και στάσιμου.
Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης
39
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Επιτροπή Κυκλοφορίας
40
Έκθεση εσόδων εξόδων Δ τριμήνου 2011.
Οικονομική Επιτροπή
41
Ονομασία οδών.
κ. Κλεισσάς,
Πρόεδρος Δ.Σ.
42
Παραχώρηση της χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην περιοχή «Ταμπάκικα», στο Δήμο Χίου.
κ. Στεφάνου, Αντιδήμαρχος
43
Καθορισμός μισθωμάτων δημοτικών ακινήτων των οποίων μισθωτής είναι το δημόσιο.
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
44
Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου πλατείας «Μπου» Αγ. Γεωργίου Συκούση Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρων.
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
45
Μετακινήσεις.
κ. Δήμαρχος
46
Έγκριση μετακίνησης του απορριμματοφόρου ΚΗΙ-4510 στην Αθήνα.
κ. Μαρτάκης, Αντιδήμαρχος
47
Εκλογή αντιπροσώπων στην Γ.Σ. της ΔΙΑΝΟΧ Α.Ε.
κ. Σουρέλας, Πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ Α.Ε.