Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΧΙΟΥ : ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ
Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών ενημερώνει τους εργαζόμενους σχετικά με τη συνέλευση – παρωδία (15/10/2012) του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αδ. Κοραής στη Χίο.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (24/10/2012)
Σύμφωνα με τα παραπάνω σχετικά έγγραφα θα εορτασθεί σε ολόκληρη τη Χώρα, η Επέτειος της Ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Κατά την ημέρα αυτή έχουν ορισθεί εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στις έδρες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Περιφερειών.
Για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, έχει ορισθεί σημαιοστολισμός όλων των Καταστημάτων του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., από την όγδοη πρωïνή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΥΛΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΠΑΚΙΚΑ     Ολοκληρώνονται οι εργασίες με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χίου για το έργο «Αποκατάσταση Μύλων στη θέση Ταμπάκικα», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΤο σωματείο Οικοδόμων Χίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» καλεί τα μέλη του, τους συναδέλφους οικοδόμους, να παραστούν στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:00 πμ στην Πλατεία Βουνακίου.