Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

EΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ





Την Αστυνομική Διεύθυνση και το Αστυνομικό Τμήμα Χίου επισκέφθηκε χθες ο Βουλευτής Χίου και Εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Τριαντάφυλλος, όπου αντάλλαξε ευχές με τους αστυνομικούς υπηρεσίας και συζήτησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος το ζήτημα της αποσυμφόρησης των κρατητηρίων στο Αστυνομικό Τμήμα της Χίου, καθώς και την αναζήτηση τρόπων για την επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κατάστημα Κράτησης Χίου και είχε εκτενή συζήτηση με τον Διευθυντή, τον Αρχιφύλακα, τον Πρόεδρο των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, τον Πρόεδρο Εξωτερικών Φρουρών, τον Διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών, αλλά και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές.

Ως αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος της Βουλής των Ελλήνων δεσμεύθηκε να μεταφέρει τις προτάσεις για το ζήτημα της αποσυμφόρησης τοπικά και πανελλαδικά, σε επίπεδο κοινοβουλευτικού ελέγχου, με στόχο την προώθηση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ


              ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ 










Θερμές ευχές
Για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά
Με Υγεία, Ειρήνη, Δημιουργία, Κοινωνική Δικαιοσύνη
Και Αλληλεγγύη.


ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ


Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, στις 17.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, έγινε η εκδήλωση παράδοσης των δώρων στα παιδιά των συναδέλφων μας ανέργων. Παραδόθηκαν σε 182 παιδιά από 5 μηνών έως 15 ετών αντίστοιχα δώρα που μας έφεραν 90 συμπολίτες και 7 καταστήματα.
   Τα δώρα αξιολογήθηκαν, καθαρίστηκαν( αν χρειάζονταν), ελέγχθηκαν και αντιστοιχήθηκαν κατά ηλικία και φύλο για να τα χαρούν όσο το δυνατό περισσότερο τα παιδιά που τα πήραν. Τα υπόλοιπα δώρα με μικρά ελαττώματα, διανέμονται σε άνεργους και άπορους που εκείνοι τα επιλέγουν. Ενημερώνουμε το κοινό ότι ακόμα υπάρχουν τέτοια δώρα διαθέσιμα.
   Το σημαντικότερο βέβαια είναι να τονιστεί ότι η αλληλεγγύη που επιδείχθηκε από τους συμπολίτες μας, δίνει θάρρος, ελπίδα και κουράγιο.     Επιβεβαιώνει ότι είμαστε «άνθρωποι» και αυτή την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας θα σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και μοιράζοντας το υστέρημα θα διεκδικήσουμε συλλογικά το μέλλον.
   Τέλος, ευχαριστούμε για την προσφορά τους τα καταστήματα Κουμής, Disneyland, Μαρτάκης, Παιχνιδόκοσμος, Πυξίδα και Key Food, καθώς και τα καταστήματα Χαρά και Παπαλεωνίδας για τους χυμούς και τις πορτοκαλάδες που πρόσφεραν για να κεραστούν τα παιδιά. 

Για το Εργατικό Κέντρο Χίου


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΝ. ΚΩΣΤΑΛΟΣ                                                                                ΚΩΝ. ΛΙΝΑΣ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ


Θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα,
για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2013.
Η νέα χρονιά ας φέρει ελπίδα & αισιοδοξία στις καρδιές όλων μας !!


Με εκτίμηση

Θεόδωρος Βαλσαμίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Αιγαίου