Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΘα απέχουν από κάθε εργασία οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου, ενώ από Δευτέρα σχεδιάζουν να ξεκινήσουν απεργιακές κινητοποιήσεις.Τη σχετική απόφαση έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή και το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, εν όψει της κατάθεσης των νέων μέτρων.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί «όλους τους κοινωνικούς φορείς και τους πολίτες σε συστράτευση στον αγώνα για την ανατροπή των μέτρων εξαθλίωσης της συγκυβέρνησης και της τρόικας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Γι' αυτό το Σαββατοκύριακο θα απέχει από την περισυλλογή απορριμμάτων και από σήμερα ξεκινά συνελεύσεις στους δήμους της χώρας προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις. Οι κινητοποιήσεις αυτές, σύμφωνα με τον προ μηνός σχεδιασμό της ΠΟΕ-ΟΤΑ, θα αφορούν καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων, ΧΥΤΑ και γκαράζ δημαρχείων ώστε να μη βγουν τα απορριμματοφόρα.
newsit.gr

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ


Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια της Χίου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που είναι    αφιερωμένη στη Δόμνα Σαμίου   το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6.30μ.μ.   στο Πνευματικό Κέντρο Καρδαμύλων.
Τη χορωδία του Φιλοπρόοδου Όμιλου Καρδαμύλων  διευθύνει    ο μουσικοδιδάσκαλος κ. Πέτρος Καρβούνης.
Συνοδεύουν οι μουσικοί:  Μαρκέλλος Πούπαλος, λαούτο  &     Σταμάτης Πούπαλος, βιολί .             Αφήγηση κειμένων: Παγώνη Αλεξάνδρα, Ματθαίου Δέσποινα