Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

10.000 ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ


Και επίσημα μπορούν να πραγματοποιούν πλέον προσλήψεις εποχικού προσωπικού οι δήμοι όλης της χώρας μετά την απόφαση (αρ. 13/2012) που, σύμφωνα με πληροφορίες ,  έλαβε σήμερα η Επιτροπή του άρθρου 28, παρ. 4 του Ν. 2190/1994 (σ.σ: νόμου Πεπονή) του Συμβουλίου της Επικρατείας. Πρόκειται για προσλήψεις που αφορούν έκτακτες ανάγκες των δήμων λόγω θερινής περιόδου: περίπου 5.000 συμβασιούχων στην καθαριότητα, και άλλων τόσων διμηνιτών για πυρασφάλεια, ναυαγοσώστες, προσωπικό για τις παιδικές κατασκηνώσεις, υδρονομείς άρδευσης, προσωπικό για τους παιδικούς σταθμούς, καθαρίστριες σχολικών μονάδων κ.α, οι οποίες συμφωνήθηκε να ξεμπλοκάρουν (απαγορεύονται λόγω προεκλογικής περιόδου) κατά τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων της ΚΕΔΕ και του υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη.
Κι αυτό γιατί όπως εξήγησαν οι δήμαρχοι στον υπουργό Εσωτερικών σε διαφορετική περίπτωση οι δήμοι, ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές, δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν στοιχειωδώς.
aftodioikisi.gr

ΜΑΡΑΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΙ ΝΕΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ


Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου ήταν καταπληκτικό. Θα μείνει στην ιστορία. Φρόντισαν όμως τα κόμματα, να ρίξουν στα σκουπίδια και να ποδοπατήσουν την εντολή των Ελλήνων. Δεν συγκρότησαν την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.