Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ



Αυστηρότεροι όροι δόμησης θα ισχύουν στα νησιά, μετά από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που ζητά την προώθηση του σχετικού διατάγματος.

"ΑΡΩΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ



Ο   Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων στα πλαίσια των εκδηλώσεων  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΤΕΜΙ  ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ παρουσιάζει το τριήμερο εκδηλώσεων ΄Άρωμα Αιγαίου΄ στις 10, 11 και 12 Αυγούστου 2012. Το ΄Άρωμα Αιγαίου. είναι ένα  αφιέρωμα στον  πολιτισμό των νησιών του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας παράλληλα δε, ένα αφιέρωμα στα κοινά μουσικά ακούσματα των  ακτών του Αιγαίου.
Αυτό το τριήμερο θα  πραγματοποιηθούν  οι εκδηλώσεις:
1. Συναυλία της Γλυκερίας  την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 9.00μ.μ. στο Ανοικτο Θέατρο Καρδαμύλων   ‘Αδαμάντιος Λεμός’. Μια βραδιά με μουσικές που μας ταξιδεύουν  κουβαλώντας ιστορικές μνήμες, αγαπημένες μελωδίες αλλά και σύγχρονη εμπνευσμένη μουσική, ενώνοντας το χθες με το σήμερα. Στο πρώτο μέρος της συναυλίας συμμετέχει η  Σμυρνιά τραγουδίστρια Φιντέ Κοκσάλ. Στη συναυλία  συμμετέχει  πλειάδα  εξαιρετικών  μουσικών  και  δύο  ορχήστρες.   
2. Σε συνεργασία με το Α.Σ. Νηρέας Καρδαμύλων , στις      11 Αύγουστου 2012 ,  8.00μ.μ. στο  Σχολικό Κέντρο Καρδαμύλων   θα  γίνουν τα  εγκαίνια του γηπέδου βόλεϊ του Α.Σ. Νηρέα Καρδαμύλων,  ακολουθεί αγώνας βόλεϊ. Τη συμμετοχή της στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών 2012-2013, εξασφάλισε η ομάδα βόλεϊ του ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ Καρδαμύλων  καθώς  ήταν η πρωταθλήτρια   Αιγάιου  στις  Γυναίκες  το 2012. 
3.΄Άρωμα Αιγαίου΄   την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012  στις 8.30 μ.μ.  στην πλατεία  των  Άνω Καρδαμύλων. Το χορευτικό του Φ.Ο.Κ. ανοίγει την παράσταση με  Μικρασιάτικους  χορούς και μουσική μαζί η Φιντέ Κοκσάλ,  και ο Μάνος Κουσταγγελίδης , συνοδεύει  η  ορχήστρα του Σταμάτη και Μάρκελλου Πούπαλου. Η Φιντέ  απο την Τουρκία που επέλεξε να κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα της ,  και ο Μάνος με το κανονάκι του  μας  παρουσιάζουν  τραγούδια από την κοινή παράδοση των Ελλήνων και των Τούρκων της Μικράς Ασίας.  Ακολουθεί  παραδοσιακό γλέντι  ως  το  πρωί.
Για μας αυτό είναι ένα ακόμα  κάλεσμα Μνήμης και Συμφιλίωσης  με άρωμα Αιγαίου!
Σας περιμένουμε.                                     
Το  Δ.Σ. του Φ.Ο.Κ.