Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

H KEΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΡΙΑΔΝΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ




Οι ανακοινώσεις του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση για την καταπολέμηση της παραβατικότητας που παρατηρείται στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης με τις παράνομες συντάξεις καθώς και για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας και της εξοικονόμησης πόρων των ασφαλιστικών ταμείων δεν μπορεί παρά να μας βρίσκει σύμφωνους.

EMBOΛΙΑΣΜΟΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ


ΘΕΜΑ: Εμβολιασμός ναυτικών και ταξιδιωτών

       Σας γνωστοποιούμε ότι με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Γανιάρη με Αρ. Πρωτ. 2864/09-10-2012 (ΑΔΑ Β4377ΛΩ-Ψ59), ο εμβολιασμός των ναυτικών και των ταξιδιωτών με τα εμβόλια του κίτρινου πυρετού και της χολέρας θα γίνεται στο Γ. Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



     Σήμερα Πέμπτη, 11-10-2012, ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα, κ. Αμπντούλ Φατάχ Νταϊνάλ, καθώς και τον υπεύθυνο Πρωτοκόλλου  της πρεσβείας κ. Άλεξ Μπουντίνι Σουλεϊμάν. Παρών ήταν και ο Έλληνας εκπρόσωπος της πρεσβείας της Ινδονησίας στην Ελλάδα, κ. Γιάννης Μαργέτης. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος και  ανταλλαγών

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΟΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΧΙΟΥ


Σας  γνωρίζουμε ότι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής   του διαγωνισμού του έργου:
«Αποκατάσταση πρωτεύοντος οδικού δικτύου της Νήσου Χίου που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά της 18ης Αυγούστου 2012»

είναι η 19η Οκτωβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10,00 π.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να παραλαμβάνουν οικονομικές προσφορές από το Γραφείο της της ΔΤΕ ΠΕ Χίου ( Πολυτεχνείου 1-1ος Όροφος) μέχρι την Τρίτη16 Οκτωβρίου 2012
Τα προηγούμενα ληφθέντα έντυπα των οικονομικών προσφορών ισχύουν.-

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 150 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !

ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ



http://newpost.gr/post/160229/salos-apo-aitima-tis-troikas-na-ekkenothoyn-ta-nisia-me-plithysmo-kato-apo-150-katoikoys/ 
Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή φημολογία που ήθελε την τρόικα να έχει ζητήσει από την πολιτική ηγεσία την εκκένωση των νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους. 

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης μιλώντας σήμερα στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά ενώπιον της εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της τρόικα ως υπουργός, του ζήτησαν να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, μέλη του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας φέρονται να έθεσαν σε παράγοντες του υπουργείου την εν λόγω πρόταση και όχι απευθείας στον υπουργό, με πρόσχημα να μην απαιτείται χρηματοδότηση των άγονων γραμμών από την κυβέρνηση και να μπορεί να απελευθερωθούν γραμμές και ναύλοι. Βάσει του ιδίου σεναρίου ο υπουργός επικοινώνησε αμέσως σε ανώτατο επίπεδο με την τρόικα, απαιτώντας να μην ξανακουστεί ούτε για αστείο κάτι τέτοιο στο μέλλον. 
Ωστόσο το υπουργείο Οικονομικών έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά το όλο θέμα. 

«Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα, από την τρόικα, εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας. Οι σχετικές φήμες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Και από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας σε επικοινωνία του με δημοσιογράφους μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας, διέψευσε κατηγορηματικά ότι δήλωσε κάτι τέτοιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ούτε σαν «πρωταπριλιάτικο αστείο» δεν ειπώθηκε. 

Ωστόσο, υπάρχουν δημοσιογράφοι οι οποίοι επιμένουν ότι ο υπουργός Ναυτιλίας το είπε και μετά το ανασκεύασε. 

Τελικά θα μας τρελλάνουν!

newpost.gr