Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Παραλίγο "θερμό" επεισόδιο σήμερα στην Άνδρο - Ενεργοποιήθηκε η "κόκκινη γραμμή"




Τέσσερα τουρκικά μαχητικά F-16 προχώρησαν σε μείζονα πρόκληση πριν από λίγο

Έναρξη του Euro 2012 εν μέσω εισβολών, βίας και ύφεσης

08/06/2012
Έναρξη του Euro 2012 εν μέσω εισβολών, βίας και ύφεσης

Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ

8.6.2012

Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ
Πλαίσιο 6 σημείων από τους Οικολόγους Πράσινους
Περιοδεία σήμερα, στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο, στο Ρέντη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ


Χίος, 8 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, ο Κώστας Τριαντάφυλλος, υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χίου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την διάρκεια της οποίας μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Η σημερινή συνέντευξη τύπου αφορά τα ζητήματα υγειονομικής περίθαλψης, ασφάλισης, τα ζητήματα του Οίκου Ναύτου και του ΕΟΠΥΥ, το πρόβλημα με τα φάρμακα. Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσω χωρίς να αναφερθώ στο χτεσινό κρούσμα βίας μπροστά στις κάμερες, σε αυτήν την μαύρη στιγμή που παρακολούθησε σύσσωμη η ελληνική κοινωνία, άναυδη. H χτεσινή επίθεση κατά των δύο υποψηφίων Βουλευτών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης όχι μόνο των κομμάτων και των πολιτικών της χώρας αλλά κυρίως της ελληνικής κοινωνίας. Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή χτυπά πολιτικούς, δεν είναι η πρώτη φορά που πολιτικός δέχεται βία. Τα τελευταία τρία χρόνια ζήσαμε όλοι κρούσματα βίας κατά πολιτειακών, πολιτικών, κυβερνητικών αλλά και συνδικαλιστικών προσώπων. Όλοι όσοι χλιαρά καταδίκαζαν ή ενθάρρυναν τέτοιου είδους συμπεριφορές, εκμεταλλευόμενοι την δίκαιη αγανάκτηση της κοινωνίας, όλοι όσοι νόμισαν ότι το ρόπαλο της Χρυσής Αυγής θα στρέφεται πάντοτε και μόνο κατά των μεταναστών γελάστηκαν. Η διαφορετική πολιτική άποψη και πράξη, μόνο πολιτικά μπορεί να αντικρουστεί και δημοκρατικά να ανατραπεί ή να επιβεβαιωθεί. Όχι με γιαούρτια, αυγά και προπηλακισμούς. Σήμερα όσοι έσπειραν ανέμους θερίζουν θύελλες. Και δυστυχώς θύματα πλέον είναι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Μόνο η συνολική καταδίκη της βίας, μπορεί σήμερα να αντιστρέψει την κατάσταση και σε αυτήν την κατεύθυνση, πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε.
Όπως γνωρίζετε, από την δεύτερη ημέρα της εκλογής μου, επισκέφθηκα τον Οίκο Ναύτου και ενημερώθηκα σχετικά με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι ναυτικοί μας. Τα προβλήματα αυτά διογκώθηκαν με την αντικειμενική αδυναμία των φαρμακοποιών να χορηγούν φάρμακα επί πιστώσει, καθώς το Ελληνικό Δημόσιο και ο ΕΟΠΥΥ δεν κατέβαλαν τα οφειλόμενα. Αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς, οι καρκινοπαθείς, οι καρδιοπαθείς αλλά και κάθε ηλικιωμένος συνταξιούχος, σε σχέση με την προμήθεια φαρμάκων, έστειλα σήμερα δύο έγγραφες αναφορές στους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Υγείας καθώς και στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ.
Στις επιστολές αυτές, οι οποίες είναι αποτέλεσμα του διαλόγου με τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μου, καθώς και με φορείς και συλλόγους της Χίου, απευθύνω έκκληση για επίλυση του ζητήματος των οφειλών προς τους Φαρμακοποιούς, καθώς και επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Οίκος Ναύτου και οι ασφαλισμένοι ναυτικοί. Καθιστώ σαφές ότι η Χίος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς εδώ κατοικεί ένας μεγάλος αριθμός ασφαλισμένων ναυτικών, αναλογικά ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα και για αυτό πρέπει να επιλυθούν τα προβλήματα περίθαλψης που αντιμετωπίζουν οι ναυτικοί μας, με ευελιξία και κατανόηση του προβλήματος.
Δηλώνω στις επιστολές μου ότι «η ομαλή λειτουργία του Οίκου Ναύτου (Ο.Ν.) αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας. Μέχρι πρότινος ο ασφαλισμένος του Ο.Ν. είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό της επιλογής του και στη συνέχεια ο ασφαλιστικός φορέας του απέδιδε το προβλεπόμενο ποσό. Μετά την ένταξη του Ο.Ν. στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. η παροχή αυτή δεν υφίσταται πλέον. Δεδομένου ότι οι συμβεβλημένοι γιατροί με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στη Χίο είναι ελάχιστοι και συγκεκριμένων μόνο ειδικοτήτων, ο ασφαλισμένος καταλήγει να έχει μερική μόνο κάλυψη από τον ασφαλιστικό του φορέα.
Επίσης, αν και έχουν παρέλθει δύο μήνες από την ένταξη του Ο.Ν. στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., εξακολουθούν να εκκρεμούν διευκρινίσεις που αφορούν σημαντικά τη λειτουργία του και άρα να μην αποδίδονται οι δαπάνες των ασφαλισμένων σε είδος. Θέμα που προκαλεί πολλές δυσκολίες στους ασφαλισμένους ιδιαιτέρως μέσα σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας.
Τέλος, όσον αφορά το θέμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, οι γιατροί του Ο.Ν. εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το προϋπάρχον σύστημα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση μέσω της ΗΔΙΚΑ, (15146/2.4.2012 έγγραφο της Δ/νσης Φαρμάκου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) με τη δημιουργία ειδικού πεδίου για τους ασφαλισμένους του Οίκου Ναύτου.»
Με τις επιστολές μου αυτές, επιθυμώ να εκφράσω κάθε ασφαλισμένο και κάθε ασφαλισμένη, γιατί πιστεύω ότι αυτούς εκπροσωπεί ο Βουλευτής Χίου. Σε αυτούς δηλώνω ότι αυτούς θα συνεχίσω να εκφράζω και μετά τις 17 Ιουνίου, εάν με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους.
Είναι όμως σίγουρο ότι, σήμερα, μια Υπηρεσιακή Κυβέρνηση ελάχιστα πράγματα μπορεί να κάνει και η δίμηνη ακυβερνησία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα, έχει ήδη στερήσει την Ελλάδα από 1,2 δις τον Μάιο και 6,5 δις τον Ιούνιο. Τα χρήματα αυτά προβλέπονται από την δανειακή σύμβαση και κατευθύνονται σε χρέη του Ελληνικού Δημοσίου σε τρίτους ιδιώτες, δηλαδή σε φαρμακοποιούς, ιατρούς, προμηθευτές του δημοσίου, δηλαδή στην αγορά που τόσο στενάζει από την έλλειψη ρευστότητας.
Επομένως είναι ανάγκη για την Χίο και την Ελλάδα, για τον νέο και τον συνταξιούχο, να υπάρξει εθνική ομοψυχία, σταθερότητα και προοπτική της χώρας μας μέσα στο Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο με αλληλεγγύη, συλλογικότητα και σοβαρότητα μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση»

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΤΣΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ






Ως πολίτης αυτής της χώρας, με υποχρεώσεις και δικαιώματα, αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω τη δική μου αλήθεια στο δημόσιο διάλογο. Τους τελευταίους μήνες έχω στοχοποιήθει, καθώς συγκεκριμένα πρόσωπα από το πολιτικό προσωπικό της χώρας αναφέρονται στο πρόσωπο μου εξ αιτίας της πολιτικής μου επιλογής να στηρίξω το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Προσπαθούν, σκόπιμα, να ‘αξιοποιήσουν’ την παλιά πολιτική μου σχέση με τον κ. Τσοχατζόπουλο. Μία σχέση που πράγματι υπήρξε, ιδιαίτερα τη δεκαετία του 1990, όπως υπήρξε και για εκατοντάδες άλλα στελέχη πολλά από τα οποία παραμένουν στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Καθώς, όμως, ορισμένοι επιλέγουν να επιτεθούν προνομιακά στο πρόσωπό μου, με προφανή στόχο να πλήξουν εξ αντανακλάσεως το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υποχρεούμαι να απαντήσω επί προσωπικού.
Ναι, συνεργάστηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο, ιδιαίτερα την περίοδο 1989-1993. Ήμουν εκλεγμένος, από την Κεντρική Επιτροπή, γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού του κόμματος και ο κ. Τσοχατζόπουλος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνεργασία μας ήταν θεσμική και επιβεβλημένη.
Συμπορεύτηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο το 1996, όταν ήταν υποψήφιος για την εκλογή νέου προέδρου, όπως άλλωστε έπραξαν τα μισά οργανωμένα μέλη του κόμματος. Η συνεργασία εδράζονταν σε πολιτικές επιλογές, αφετηρία των οποίων αποτελούσε η αντίθεσή μας στη συντηρητική μετατόπιση του ΠΑΣΟΚ που βρισκόταν σε εξέλιξη. Αν αργότερα ο οποιοσδήποτε έκανε άλλες επιλογές δεν μπορεί να καθίσταμαι εγώ υπόλογος. Η διαφοροποίησή μου από τον κ. Τσοχατζόπουλο, γεγονός στο οποίο κανείς από όσους σήμερα μου επιτίθενται δεν θυμήθηκε να αναφερθεί, ξεκίνησε στο συνέδριο του 2001. Άσκησα σκληρή κριτική στην τότε κυβέρνηση ενώπιον χιλιάδων στελεχών. Ο κ. Τσοχατζόπουλος και το περιβάλλον του δεν ακολούθησαν προκειμένου να μη ρισκάρουν την παραμονή τους στην κυβέρνηση.
Άλλο ένα σημείο το οποίο σκόπιμα παραλείπουν με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων οι κάθε λογής ερασιτέχνες ‘δημόσιοι κατήγοροι’, είναι ότι δεν είχα ποτέ συμμετοχή οποιουδήποτε τύπου στις κυβερνητικές και όποιες άλλες δραστηριότητες του εν λόγω προσώπου, πλην των κομματικών. Ο χαρακτηρισμός μου ως ‘στενού συνεργάτη’ παραπέμπει τεχνηέντως στο σύνολο των δραστηριοτήτων του κ. Τσοχατζόπουλου και αυτό είναι τουλάχιστον ανέντιμο από όσους το επιχειρούν. Η προσπάθεια στοχοποίησης των πολιτικών μου επιλογών έχει σα στόχο να με οδηγήσει σε ιδιώτευση και αδράνεια. Η αντίληψη που καλλιεργείται με σκοπό την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων, περί συλλογικής ευθύνης για πράξεις και επιλογές μεμονωμένων προσώπων είναι βαθιά αντιδημοκρατική, κοινωνικά κανιβαλική και προσβάλει τον πολιτικό μας πολιτισμό που ιδιαίτερα αυτή την περίοδο έχουμε ανάγκη να κρατήσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
Αν σήμερα κατηγορούμαι γιατί δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ από το 2001 που διαφοροποίησα σθεναρά τη θέση μου, απαντώ ότι η κριτική είναι ορθή και την αποδέχομαι. Έκανα το λάθος να πιστέψω ότι σε συνεργασία με κάποιους συντρόφους μου θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε το ισχυρό αντίβαρο στη συντηρητική μετατόπιση που είχε δρομολογηθεί από το 1996. Ήταν λάθος μου που καθυστέρησα να παραιτηθώ από το ΠΑΣΟΚ. Το έκανα μόλις το Μάιο του 2011. Δεν μου ήταν εύκολο να αποποιηθώ 38 χρόνια από τη ζωή μου και ίσως η διαχρονική μου συνάφεια με αυτό το κόμμα δεν με άφηνε να δω καθαρά τα όσα συνέβαιναν. Ήταν αδυναμία και λάθος μου που δεν μπόρεσα να διακρίνω έγκαιρα ότι οι πρακτικές και οι επιλογές συγκεκριμένων προσώπων δεν μπορούσαν να συνάδουν με τις δικές μου αξίες και αρχές και εύχομαι ειλικρινά σε όσους σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές μου να μη βρεθούν ποτέ στη θέση να κληθούν να απολογηθούν για πράξεις και επιλογές προσώπων με τα οποία συνεργάστηκαν στην πολιτική ή επαγγελματική τους πορεία.
Η πολιτική της ‘ταμπέλας’ του τύπου, ‘βαθύ ΠΑΣΟΚ’, ‘τσοχατζοπουλικός’ και άλλα παρόμοια έχει δοκιμαστεί συχνά στο παρελθόν. Όσοι, όμως, με γνωρίζουν και δεν περιμένουν να σχηματίσουν άποψη από τα ΜΜΕ κάθε τύπου, ξέρουν ότι ποτέ δεν υποθήκευσα την πολιτική μου αυτονομία, ακόμα και σε σχέση με τον Α. Παπανδρέου.
Η επιλογή μου να στηρίξω εκλογικά το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι απόρροια της ιδεολογικής και πολιτικής μου αντίληψης και είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου το οποίο δεν εκχωρώ σε κανενός είδους τιμητή. Δεν προσχώρησα και δεν είμαι μέλος ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά συνέπεια δεν μπορώ να επηρεάσω την πολιτική του και όσα μου αποδίδονται όπως ‘οργανωτικός νους’ κ.α., δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είμαι μόνιμα εγκατεστημένος στη Χίο και ως εκ τούτου η συμμετοχή μου είναι μικρή. Διατηρώ επιφυλάξεις σε επί μέρους ζητήματα, ωστόσο πιστεύω ότι το κενό που άφησε η συντηρητική μετατόπιση της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στη χώρα μας είναι κατεπείγουσα ανάγκη να καλυφθεί από μία νέα ευρωπαϊκή κυβερνητική αριστερά. Ο θόρυβος που έχει περιβάλλει το όνομά μου αποτελεί μέρος μίας ενορχηστρωμένης προπαγάνδας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που εξαπολύει η μέχρι πρότινος πολιτικά ηγεμονεύουσα τάξη που βλέπει τα προνόμια της να χάνονται. Είναι εντυπωσιακό και σημείο των καιρών, ότι όσο μεγαλώνει η ένταση της επίθεσης, τόσο μεγαλώνει και η υποστήριξη του κόσμου προς το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Κλείνοντας αυτή την επιστολή, που δεν προέκυψε αβίαστα, αλλά ως αποτέλεσμα μίας επίπονης προσωπικής διεργασίας, θέλω να σημειώσω ότι αν ο στόχος της επίθεσης που δέχομαι ήταν να αλλάξω πολιτική θέση, όσοι το επιχειρούν έχουν αποτύχει. Αν στόχος ήταν να περιορίσω την πολιτική μου δράση, μερικώς το έχουν επιτύχει γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει και τα δικά του όρια αντοχής… Η περιουσιακή μου κατάσταση είναι γνωστή και εύκολο σε όποιον το επιθυμεί να την ελέγξει. Κατά κύριο λόγο προέρχεται από ότι κληρονόμησα από την οικογένεια μου. Καταθέσεις ή άλλα εισοδήματα δεν έχω. Ζω με τη σύνταξή μου και επιδιώκω να ζω με αξιοπρέπεια. Αν κάποιοι επιθυμούν να με κρίνουν ζητώ να το κάνουν στη βάση της δικής μου πολιτικής πορείας και του δικού μου τρόπου ζωής.

«Αποστολή Προκήρυξης για τις Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 »


Απεστάλη στους Δημάρχους Χίου , Ψαρών και Οινουσσών η προκήρυξη για τις Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 17ης Ιουνίου  2012, μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές που ανακηρύχτηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, καθώς επίσης και στα ψηφοδέλτια Επικρατείας.
Επίσης , απεστάλη η προκήρυξη για την ψηφοφορία των ετεροδημοτών εκλογέων του Νομού μας, περί συνδυασμών κομμάτων κ.λ.π , μαζί με τους υποψηφίους Βουλευτές που ανακηρύχθηκαν οι Ετεροδημότες του Νομού μας ( Α΄ και Β΄ Αθηνών) , κατά τις Βουλευτικές Εκλογές της 17ης Ιουνίου  2012.
Οι συγκεκριμένες προκηρύξεις θα τοιχοκολληθούν στην εξώθυρα των εκλογικών καταστημάτων και στα δημοσιότερα μέρη των Δήμων και Δημοτικών Ενοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.
Τα εκλογικά τμήματα που θα διενεργηθούν οι Εκλογές της 17ης Ιουνίου  2012 είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που πραγματοποιήθηκαν οι Εκλογές στις 6 Μαΐου 2012 καθώς επίσης και οι εκλογικοί κατάλογοι είναι οι ίδιοι όποτε οι ψηφοφόροι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα ψηφίσουν στο κατάστημα ψηφοφορίας που ψήφησαν στις εκλογές της 6ης Μαίου 2012.
Για περισσότερη πληροφόρηση για τα εκλογικά τμήματα οι  πολίτες μπορούν να επισκέπτονται  την σχετική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (WWW.ypes.gr).
                          


     Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
     ΒΟΥΚΟΥΝΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2012




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Χίος  7-6-2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΧΙΟΥ                                    


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις:
α. Των παρ.1 και 2 του άρθρου 39 του π.δ. 26/2012 «Κωδικοποίηση σ’ ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών» (ΦΕΚ 57 Α’).
β. Του π.δ./τος 72/2012 «Διάλυση της Βουλής, προκήρυξη εκλογής Βουλευτών και σύγκληση της νέας Βουλής (ΦΕΚ 90 Α΄).
γ. Του άρθρου 1 του π.δ.381/2002 «Καθορισμός των βουλευτικών εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας για τις γενικές βουλευτικές εκλογές» (ΦΕΚ 332 Α’).

2. Την αριθ. 74/2012 απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, με την οποία ανακηρύχτηκαν οι αναφερόμενοι σ’ αυτήν  συνδυασμοί υποψηφίων βουλευτών των κατωτέρω βασικών εκλογικών περιφερειών για τις εκλογές της 17η Ιουνίου 2012

3. Την αριθ. 74/2012 απόφαση του Α1’ Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, με την οποία ανακηρύχτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας κάθε κόμματος για τις ίδιες εκλογές.
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ

1. Για τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 ανακηρύχτηκαν για την εκλογική  περιφέρεια Α΄Αθηνών



Α. Οι κατωτέρω συνδυασμοί κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Ν.Δ)


ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ
ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΤΗΣ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΨΥΧΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΓΓΕΛΗ
ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) του ΜΙΧΑΗΛ
ΤΣΟΥΜΑΝΗ-ΣΠΕΝΤΖΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του ΛΑΜΠΡΟΥ
ΖΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΒΑΡΒΑΡΑ (ΜΑΙΗ) του ΠΑΥΛΟΥ
ΚΟΡΑΧΑΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΥΛΩΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ-ΑΝΤΡΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του ΜΗΝΑ
ΑΡΙΣΤΟΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ (ΕΡΜΙΝΑ) του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ
ΜΗΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΑΠΟΥΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΓΓΕΛΙΚΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΧΑΡΙΤΩΝΟΣ
ΜΠΑΛΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΠΑΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΖΑΧΑΡΙΑ
ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΚΑΙΟΥ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΚΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΨΥΚΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ(ΠΑ.ΣΟ.Κ)

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΜΑΡΙΝΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΦΟΝΣΟΥ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΗΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΓΙΑΝΝΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΖΑΚΟΛΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΥΣΑΝΙΑ
ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΝΟΠΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΓΙΩΤΗ ΜΗΛΙΤΣΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΙΝΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΥΛΕΑ ΚΑΛΛΙΡΟΗ (ΡΟΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ-ΕΠΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΑΛΑΜΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΟΪΦΕΛΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΟΡΤΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΦΡΙΞΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΛΕΝΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΝΤΙΜΗΣ) του ΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΒΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ - ΦΩΚΑ
ΔΡΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΡΑ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΠΑΣΤΑ ΑΝΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΤΕΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΚΟΚΚΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΕΛΕΝΗ (ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΑΤΑΛΑΧΑΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΑΝΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΤΑΞΙΑΡΧΗ
ΚΑΡΑΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΑΤΣΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΑΝΔΡΕΑ
ΚΑΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΝΤΙΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΑΡΟΛΙΝΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΛΙΑΝΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΖΙΩΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΑΜΑΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΑΓΓΕΛΗ
ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΕΡΑ ΛΥΔΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΣΟΛΩΝΑ
ΣΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ ΤΑΤΙΑΝΑ του ΜΑΡΚΟΥ
ΣΕΦΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΒΕΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΒΑΪΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΣΑΓΚΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΟΥΤΖΟΥΝΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΣΙΟΥΛΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΛΙΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΑΡΔΟΥΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΣΤΕΛΙΟΥ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΟΥΛΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΥΤΥΧΙΟΥ
ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ
ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΚΟΡΔΕΛΗ ΘΕΜΙΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΖΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΩΣΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ
ΤΣΙΑΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΛΟΥΚΑ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΛΕΝΗ (ΜΟΝΙΚΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΧΑΡΙΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΣΙΤΗΛΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΣΟΝΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΑΤΣΑΓΓΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΛΙΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΜΕΝΕΛΑΟΥ
ΜΠΡΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΑΡΙΝΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ(ΠΑΝ.ΚΙ)
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΛΓΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΖΑΚΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΝΕΖΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΦΑΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΟΚΑΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΡΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ







ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΚΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΑΙΡΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΗΜΕΛΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ
ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΣΤΕΛΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ - ΞΑΝΘΗ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΧΑΪΝΡΙΧ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΕΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΠΛΕΥΡΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ(ΛΑ.ΟΣ)
ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ-ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΒΑΡΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΣΟΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΑΝΤΡΕΑ
ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ
ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΕΛΕΝΗ του ΣΠΥΡΟΥ
ΕΓΓΛΕΖΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΓΡΙΜΠΑΜΠΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΠΙΠΙΚΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΗ
ΝΤΟΛΑ ΕΛΕΝΗ-ΝΕΛΛΗ του ΜΙΧΑΗΛ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ
ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΟΥΡΤΑΛΗ ΓΚΟΛΦΩ (ΦΟΥΛΗ) του ΦΩΤΙΟΥ
ΝΤΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΖΗΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΦΙΛΟΘΕΟΥ
ΛΟΡΕΝΤΖΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οικολόγοι Πράσινοι
ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΒΡΟΝΤΙΣΗ ΖΩΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΗΝΑΚΟΥΛΗ ΡΟΖΑ-ΘΕΛΞΙΟΠΗ του ΠΛΑΤΩΝΑ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΤΩΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΚΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΔΗΜΟΥ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΤΣΙΑΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ
ΠΑΠΑΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΗΛΙΑ
ΜΙΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΤΣΙΩΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΙΧΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ







ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας 
ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΕΛΠΙΔΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΡΓΥΡΗ ΝΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΘΕΝΙΑ) του ΠΑΥΛΟΥ
ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΒΕΡΓΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΜΥΡΩΝΑ
ΓΑΪΤΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΑΝΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΓΑΣΠΑΡ του ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ
ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΤΙΝΤΣΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΤΣΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΦΩΚΙΩΝΑ
ΞΗΡΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗ ΜΑΤΙΝΑ-ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ του ΣΙΔΕΡΗ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΡΑΧΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΗΦΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΧΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ-ΣΙΔΕΡΗΣ (ΖΑΧΟΣ) του ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ

ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ
ΜΑΝΔΕΛΕΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΕΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


δημιουργία, ξανά!   (δημιουργία ξανά!-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία)

ΜΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΜΠΟΛΕΤΣΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΕΛΙΝΑ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΜΟΥΓΕΡ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΣ) του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΛΙΝΑ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡΗ ΔΑΦΝΗ-ΛΥΔΙΑ του ΙΑΚΩΒΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΡΩΤΑ ΜΑΤΙΝΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ

Β. Οι κατωτέρω μεμονωμένοι υποψήφιοι
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΥΡΙΒΗΛΗ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΙΩ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ




Γ).  Οι κατωτέρω συνδυασμοί υποψηφίων της Επικρατείας
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΑ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΚΟΝΟΦΑΓΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΑΛΗ-ΠΑΠΑΣΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
ΛΥΓΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΟΜΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΓΛΕΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΠΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΒΙΓΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΑΚΕΤΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΑΪΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) του ΘΩΜΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ(ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

ΔΗΜΑΣ ΠΥΡΡΟΣ του ΒΙΚΤΩΡΟΣ
ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΑΡΙΝΟΥ
ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΑΜΑΔΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΣΑΥΤΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΟΥΛΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΚΟΥΪΚ ΤΕΡΕΝΣ-ΣΠΕΝΣΕΡ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΥΡΑΤΖΗ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΑΣΟΝΟΣ
ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΓΙΑΜΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΤΣΑΛΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΑΝΩΤΑΣ-ΤΟΓΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΧΙΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΓΟΥΡΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΪΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΕΡΑ) του ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ





ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ
ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ





ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΟΤΑΜΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΟΔΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΟΘΩΝΟΣ
ΜΠΕΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΓΚΟΡΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ-ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΛΙΒΑΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΡΟΝΤΗΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ του ΙΩΑΝΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ(ΛΑ.ΟΣ)

ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΑΡΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΙΟΜΗΔΗ
ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΚΑΒΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Οικολόγοι Πράσινοι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ) του ΦΩΤΙΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΣΑΚΛΑΓΚΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΠΛΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΟΥΜΠΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΧΑΛΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΛΕΥΤΕΡΗΣ) του ΜΙΧΑΛΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΛΕΜΠΕΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΔΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας

ΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ

ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΚΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΙΛΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΣΥΛΒΙΑ) του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΑΡΚΕΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΠΑΠΑΔΕΔΕ ΦΛΩΡΑ του ΜΙΧΑΗΛ

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΣΤΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΡΣΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



δημιουργία, ξανά!   (δημιουργία ξανά!-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία)

ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΕΪΤΣΙΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΟΥΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΣΙΓΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΑΙΜΙΛΙΑ του ΜΑΡΚΟΥ
ΞΑΦΑ ΜΙΡΑΝΤΑ του ΗΛΙΑ
ΓΟΥΣΕΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





2.Για τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 ανακηρύχτηκαν για την βασική εκλογική περιφέρεια Β΄ΑΘΗΝΩΝ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ
ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ) του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΒΥΡΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ του ΑΡΚΑΔΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΑΝΙΑ) του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΣΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΡΧΕΛΑΟΥ
ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ (ΡΕΝΟΣ) του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΑΚΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΕΛΑΔΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ (ΠΟΛΥ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΝΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ - ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΘΩΜΑ
ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΣΑΒΒΑ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΨΥΧΟΥΛΑ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ (ΑΓΑΠΗ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΚΑΡΤΣΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΙΑΝ) του ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ-ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΟΛΓΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΡΟΥΜΑ - ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΛΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΝΙΚΟΥ


ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΟΦΙΑ του ΗΛΙΑ
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΟΛΓΑ-ΝΑΝΤΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΧΑΡΟΥΛΑ (ΧΑΡΑ) του ΦΩΤΙΟΥ
ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΗΛΙΑ
ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ ΑΝΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ
ΚΟΥΒΕΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΗΣΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΝΤΩΝΑΚΗ-ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΑΓΟΡΙΤΣΑ (ΠΕΝΝΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΕΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΛΑΛΑΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΤΖΕΝΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΘΕΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΚΟΥΚΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ (ΝΑΝΗ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΣΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΝΗΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΕΤΡΑΔΗΣ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΝΤΑΒΑΝΕΛΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΟΣΥΦΟΛΟΓΟΥ ΑΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ
ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ-ΝΕΦΕΛΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΣΑΜΑΣΙΡΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΗΛΙΑ
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ







ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ(ΠΑ.ΣΟ.Κ)
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ) του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΡΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ – ΜΑΡΙΑ (ΜΙΛΕΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΒΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΙΖΑ (ΜΑΡΙΛΙΖΑ) του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΒΕΡΟΥΛΗ ΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  -  ΕΡΝΕΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΖΗΣΗ ΡΟΔΟΥΛΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΣΑΓΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΙΔΑΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του ΚΑΡΟΛΟΥ
ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΑΚΡΙΤΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΔΟΝΤΑ – ΜΠΑΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΕΡΜΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΣΠΥΡΟΥ
ΜΠΟΥΤΣΗ ΑΘΗΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΡΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΕΚΟΥ – ΜΠΑΛΤΑ ΕΦΗ (ΕΥΤΥΧΙΑ) του ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΜΟΥΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΖΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΖΕΡΒΑ – ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΑΝ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) συζ. ΛΕΩΝΙΔΑ
ΜΙΧΑΗΛ - ΠΑΥΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΛΑΜΠΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΙΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΛΟΥΚΑ
ΑΝΤΑΝΑΣΙΩΤΗ ΔΑΜΙΑΝΗ (ΝΤΑΝΥ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΩΡΑΪΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΡΙΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΟΡΕΣΤΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ του ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του ΗΛΙΑ

ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΗΛΙΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΒΟΥΛΒΟΥΚΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΡΑΦΑΕΛΛΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΗΛΙΑ

ΒΑΡΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΖΟΡΜΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΕΔΜΟΝΔΟΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ

ΧΑΛΚΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΑΒΡΑΜΟΥΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΘΩΜΑ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΔΑΝΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΝΑΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ του ΗΛΙΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΣΙΑΚΑ ΚΑΛΛΙΤΣΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΛΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΑΡΧΟΝΤΗ

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΕΤΑΞΑ ΘΕΚΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΛΑΪΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (ΦΟΙΒΟΣ) του ΙΑΣΟΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΒΛΑΣΙΟΥ

ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΣΚΟΥΦΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ

ΡΕΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ – ΣΩΤΗΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΜΑΘΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΧΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΣΥΝΔΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΣΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΑΔΑΜ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΠΑΖΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΤΣΙΛΙΔΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΣΩΚΡΑΤΗ

ΝΤΟΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΡΩΤΕΚΔΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΤΣΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
ΠΑΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΡΟΚΙΔΗ ΛΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ του ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΠΑΘΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ (ΛΟΥΛΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΜΑΡΙΝΟΥ
ΑΡΑΠΗ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΡΙΜΑΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΙΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΕΡΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΜΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΙΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΑΡΓΑΝΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΟΓΚΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΒΕΛΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΡΕΤΖΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΗΤΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΤΑΣΣΟΥ
ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
ΜΠΟΥΤΖΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΣΟΥΛΤΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΨΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΕΘΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΠΑΥΛΟΥ
ΤΟΛΙΑ - ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΝΑΥΣΙΚΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΧΑΛΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΓΚΩΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ-ΙΩΑΝΝΗ
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΤΑΓΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΛΕΝΤΖΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΖΩΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΛΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΣΙΚΟΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΙΤΑΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ-ΝΙΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΟΦΟΚΛΗ
ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΚΑΡΑΤΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΚΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝ-ΠΑΝ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΛΙΟΝΑΡΑΚΗ ΜΥΡΣΙΝΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΗΤΑ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΔΟΜΝΙΚΗ (ΔΟΜΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΖΗΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΝΤΑΞΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΛΟΥΜΠΗ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΒΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΛΑΤΣΩΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΠΑΛΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ (ΕΦΗ) του ΜΑΚΕΔΟΥ
ΜΠΟΣΙΝΑΚΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΠΕΤΡΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΟΥ-ΔΟΥΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΜΠΡΑΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ-ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΣΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΑΧΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΤΑΜΠΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΕΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΚΛΑΔΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΥΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (ΘΡΑΣΟΣ) του ΦΩΤΙΟΥ
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ
ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑΝ.ΚΙ)


ΜΠΕΤΣΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΠΑΥΛΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΦΥΣΣΟΥΝ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΔΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΖΩΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΓΕΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΖΙΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
ΜΠΡΑΝΓΚ ΒΑΛΤΕΡ-ΛΕΟ του ΧΟΥΜΠΕΡΤ
ΣΧΙΖΑ – ΚΟΝΤΡΑΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΜΙΧΑΗΛ
ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ
ΤΣΕΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΕΜΖΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ-ΗΛΙΑ

ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
ΒΑΣΣΑΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΒΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΟΥΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΜΠΑΒΕΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΙΤΣΙΚΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

ΒΑΓΕΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΟΖΟΒΙΤΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΜΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ ΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΧΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΗ
ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΟΥΒΕΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΚΟΥΛΟΥΜΙΑΝ ΚΕΒΟΡΚ του ΧΑΪΚ
ΖΕΡΜΑ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
ΛΥΤΡΑ ΣΟΦΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΜΑΛΑΜΟΥ ΡΩΞΑΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΠΑΡΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΥΡΙΛΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΤΡΑΓΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΑΛΜΑΝ ΤΖΑΜΑΛ - ΧΡΗΣΤΟΣ του ΧΟΣΣΕΪΝ
ΜΟΥΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΡΗΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ(ΛΑ.ΟΣ)

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΜΠΑΡΜΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΑ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΑΛΙΚΗ ΣΥΖ. ΠΑΣΧΑΛΗ του ΑΝΔΡΕΑ

ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΕΛΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΓΡΙΟΥ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΝΕΛΛΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΡΜΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΝΑΝΣΥ του ΙΩΑΝΝΗ

ΛΕΡΟΥΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΞΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΣΑΒΒΑ

ΚΟΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΤΣΙΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΤΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΡΕΖΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΗΛΙΑ

ΖΕΥΚΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΑΣΠΑ) του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΦΛΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΝΑ (ΛΙΝΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΛΑΓΑΝΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΕΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΙΟΥΤΗ ΖΩΗ του ΤΙΜΟΘΕΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΡΑΚΟΥΛΗ

ΔΕΣΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


Οικολόγοι Πράσινοι
ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΛΥΔΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΑΓΟΓΛΩΣΣΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΚΑΛΛΗ (ΠΙΝΙΟΥ) ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΨΑΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΖΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΛΑΤΣΗ-ΦΡΑΙΛΙΧ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΓΙΑΓΗ-ΤΣΙΟΥΦΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΒΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ

ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΚΗΚΟΥ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΞΕΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΖΟΥΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΡΙΤΣΑΤΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΕΡΙΚ

ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ-ΙΩΑΝΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΑΛΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΠΑΓΩΝΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΡΑΛΛΗ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΒΩΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΚΑΛΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ

ΜΠΑΡΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΟΥΝΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΑΛΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΠΑΛΙΟΥΣΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΠΟΥΡΓΚΑΡΤ ΗΛΙΑΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΠΑΠΑΓΛΑΣΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΪΜΤΣΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΧΟΡΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ




ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας 

ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΔΡΕΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΑΥΘΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΒΑΣΣΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΓΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του ΧΡΙΣΤΟΥ

ΓΟΥΡΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΓΡΑΨΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΡΑΓΑΝΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΔΡΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΖΟΥΠΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΖΟΥΡΜΠΑΚΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (ΜΑΧΗ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΚΕΦΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΤΥΧΙΟΥ

ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ

ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

MOSS-ΣΥΨΑ  ΑΘΗΝΑ-ΜΙΡΙΕΛ-ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΤΟΜ

ΜΟΥΣΤΑΚΑ (ΜΠΛΑΝΑ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΠΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ

ΜΠΟΥΡΙΤΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΛΙΛΙΑΝ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΞΙΦΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΠΑΣΠΥΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΠΙΤΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΑΞΙΜΟΥ

ΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΤΣΙΤΚΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΤΣΙΧΛΗ ΜΑΡΙΑΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ








ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΒΑΡΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ
ΓΚΡΟΥΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ
ΔΕΜΕΡΟΥΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΙΖΙΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΟΝΤΟΦΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΦΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
ΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΤΑΪΚΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΦΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

δημιουργία, ξανά!   (δημιουργία ξανά!-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία)

ΤΑΝΙΣΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ ΑΝΤΥΠΑΣ του ΣΥΜΕΩΝ
ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΤΟΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΑΓΙΑΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΕΛΛΗ του ΙΩΑΝΝΗ
ΒΑΛΜΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΜΙΧΑΗΛ
ΒΙΤΩΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ - ΦΛΕΓΓΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΜΑΡΙΝΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΓΑΛΑΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΟΝΗ
ΑΓΓΕΛΟΥ ΦΑΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΛΑΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΚΟΡΙΤΣΑ - ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΥΤΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ) του ΛΕΩΝΙΔΑ
ΚΟΛΛΑΡΟΥ - ΤΟΥΠΑΪ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ (ΤΙΝΑ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΥΡΙΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΑΡΗ
ΧΡΙΣΤΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΤΙΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΙΒΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΑΛΛΕΡΟΥ-ΖΗΛΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΣ-ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ του ΗΛΙΑ
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΣΑΚΠΙΝΟΓΛΟΥ ΑΓΑΠΗ του ΣΥΜΕΩΝ
ΜΠΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΙΓΑΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΤΡΙΑΔΗ
ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ ΕΛΛΗ του ΘΕΟΦΑΝΗ

Β. Οι κατωτέρω μεμονωμένοι υποψήφιοι
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΑΓΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΕΤΑΞΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΣΚΛΗΡΟΥ-ΚΟΣΚΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΟΦΑΝΗ
ΤΡΑΜΠΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΖΗΣΗ
ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ




Γ). Οι κατωτέρω συνυασμοί υποψηφίων της Επικρατείας:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΑ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΚΟΝΟΦΑΓΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΑΛΗ-ΠΑΠΑΣΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
ΛΥΓΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΟΜΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΓΛΕΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΠΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΒΙΓΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΑΚΕΤΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΑΪΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) του ΘΩΜΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ(ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

ΔΗΜΑΣ ΠΥΡΡΟΣ του ΒΙΚΤΩΡΟΣ
ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΑΡΙΝΟΥ
ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΑΜΑΔΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΣΑΥΤΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΟΥΛΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΚΟΥΪΚ ΤΕΡΕΝΣ-ΣΠΕΝΣΕΡ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΥΡΑΤΖΗ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΑΣΟΝΟΣ
ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΓΙΑΜΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΤΣΑΛΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΑΝΩΤΑΣ-ΤΟΓΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΧΙΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΓΟΥΡΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΪΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΕΡΑ) του ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ





ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ
ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ





ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΟΤΑΜΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΟΔΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΟΘΩΝΟΣ
ΜΠΕΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΓΚΟΡΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ-ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΛΙΒΑΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΡΟΝΤΗΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ του ΙΩΑΝΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ(ΛΑ.ΟΣ)

ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΑΡΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΙΟΜΗΔΗ
ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΚΑΒΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Οικολόγοι Πράσινοι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ) του ΦΩΤΙΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΣΑΚΛΑΓΚΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΠΛΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΟΥΜΠΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΧΑΛΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΛΕΥΤΕΡΗΣ) του ΜΙΧΑΛΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΛΕΜΠΕΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΔΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας

ΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ

ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΚΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΙΛΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΣΥΛΒΙΑ) του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΑΡΚΕΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΠΑΠΑΔΕΔΕ ΦΛΩΡΑ του ΜΙΧΑΗΛ

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΣΤΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΡΣΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



δημιουργία, ξανά!   (δημιουργία ξανά!-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία)

ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΕΪΤΣΙΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΟΥΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΣΙΓΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΑΙΜΙΛΙΑ του ΜΑΡΚΟΥ
ΞΑΦΑ ΜΙΡΑΝΤΑ του ΗΛΙΑ
ΓΟΥΣΕΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


2. Η παρούσα να τοιχοκολληθεί με φροντίδα των κ.κ. Δημάρχων, στην εξώθυρα των καταστημάτων ψηφοφορίας και στα δημοσιότερα μέρη του Δήμου και των Συνοικισμών, το βραδύτερο μέχρι την πέμπτη ημέρα πριν από την ημέρα της εκλογής, ήτοι μέχρι την 12η Ιουνίου 2012  και να δημοσιευτεί εφόσον είναι δυνατόν.


Ο Αντιπεριφερειάρχης


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΝΙΑΡΗΣ