Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Αποστολή Προκήρυξης για τις Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 »


Απεστάλη στους Δημάρχους Χίου , Ψαρών και Οινουσσών η προκήρυξη για τις Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 17ης Ιουνίου  2012, μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές που ανακηρύχτηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, καθώς επίσης και στα ψηφοδέλτια Επικρατείας.
Επίσης , απεστάλη η προκήρυξη για την ψηφοφορία των ετεροδημοτών εκλογέων του Νομού μας, περί συνδυασμών κομμάτων κ.λ.π , μαζί με τους υποψηφίους Βουλευτές που ανακηρύχθηκαν οι Ετεροδημότες του Νομού μας ( Α΄ και Β΄ Αθηνών) , κατά τις Βουλευτικές Εκλογές της 17ης Ιουνίου  2012.
Οι συγκεκριμένες προκηρύξεις θα τοιχοκολληθούν στην εξώθυρα των εκλογικών καταστημάτων και στα δημοσιότερα μέρη των Δήμων και Δημοτικών Ενοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.
Τα εκλογικά τμήματα που θα διενεργηθούν οι Εκλογές της 17ης Ιουνίου  2012 είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που πραγματοποιήθηκαν οι Εκλογές στις 6 Μαΐου 2012 καθώς επίσης και οι εκλογικοί κατάλογοι είναι οι ίδιοι όποτε οι ψηφοφόροι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα ψηφίσουν στο κατάστημα ψηφοφορίας που ψήφησαν στις εκλογές της 6ης Μαίου 2012.
Για περισσότερη πληροφόρηση για τα εκλογικά τμήματα οι  πολίτες μπορούν να επισκέπτονται  την σχετική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (WWW.ypes.gr).
                          


     Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
     ΒΟΥΚΟΥΝΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ