Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

540 ΘΕΣΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3K/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.).

Είσοδος του φθινοπώρου με κακοκαιρία – Πρόγνωση για αύριο και όλη την εβδομάδα


fthinoporo_vroxi
Για την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό και μόνο στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας υπάρχουν πιθανότητες για λίγες τοπικές μπόρες.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ όμως, το φθινόπωρο δείχνει τα δόντια του από την εβδομάδα που μας έρχεται, με βροχές και καταιγίδες!
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού
Δευτέρα
Καιρός: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τρίτη
Καιρός: Στο ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο αιγαίο θα έχουμε νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: Σε πτώση.
ΤέταρτηΠέμπτη και Παρασκευή
Καιρός: Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα έχουμε παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές
και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ οι οποίοι θα εξασθενήσουν, και την πέμπτη θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

e-nautilia.gr

Μετά τους επιτυχόντες στις ΑΕΝ μέσω Πανελληνίων σειρά έχουν οι υποψήφιοι που έκαναν αίτηση

aen-aspropyrgos
Στις 28 Αυγούστου, με την δημοσίευση των βάσεων από το υπουργείο, εκατοντάδες μαθητές πέρασαν στιςΑκαδημίες Εμπορικού Ναυτικού και προετοιμάζονται για την νέα πρόκληση στη ζωή τους.
Να πούμε ότι οι βάσεις για το 2014 στη γενική σειρά παρουσίασαν πολύ μικρή πτώση έχοντας για βάση τα 10,338 μόρια για τους πλοιάρχους και 9,331 για τους μηχανικούς.
Υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός υποψηφίων για τις Α.Ε.Ν. που δεν πέρασαν ή δεν έδωσαν πανελλήνιεςαλλά έχουν συμπληρώσει την σχετική αίτηση περιμένοντας από το υπουργείο την αξιολόγηση των δικαιολογητικών που κατέθεσαν.
Οι υποψήφιοι που έκαναν αίτηση θα πρέπει να περιμένουν ακόμα λιγάκι, μέχρι το υπουργείο να τελειώσει. Όταν το υπουργείο τελειώσει, θα αναρτήσει τα αποτελέσματα στη σελίδα που διαθέτει στο διαδίκτυο.
Για όλους εσάς που περιμένετε καλή επιτυχία και καλή υπομονή. Για εσάς που ήδη περάσατε, ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή.


e-nautilia.gr