Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

OI 14 ΠΙΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Νοεμβρίου 30, 2012
Οι 14 πιο υπερχρεωμένοι Δήμοι
«Πνιγμένοι» στα χρέη είναι οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δημοσίευσε τα στοιχεία των 14 Δήμων, που έχουν τα μεγαλύτερα «φέσια» προς τους ιδιώτες, τους Δήμους που έχουν τακτοποιήσει τα οικονομικά τους και δεν έχουν καμία οφειλή προς τρίτους, αλλά και τους Δήμους που μέχρι και σήμερα δεν έχουν αποστείλει τα οικονομικά τους στοιχεία.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΣΤΗΝΟΥΝ"ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Αυτό και αν είναι είδηση...
Οι τούρκοι σχεδιάζουν να κατασκευάσουν πυρηνικό σταθμό σε απόσταση αναπνοής από τα ελληνοτουρκικά σύνορα!
Οι γείτονες μας έχουν στόχο να διαθέτουν 3 πυρηνικούς σταθμούς μέχρι το 2023. Οι θέσεις των 2 σταθμών έχουν ήδη καθοριστεί. Ο πρώτος ήδη κατασκευάζεται από τους Ρώσους στην περιοχή Άκκουγιου της Νότιας Τουρκίας . Ο δεύτερος θα χτιστεί στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας στη Σινόπι.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Zaman, o τρίτος πυρηνικός σταθμός ενδέχεται να κατασκευαστεί στην περιοχή Ιγνέανατα, στην πόλη Κιρκλάρελι (Σαράντα Εκκλησιές) στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Αυτή η περιοχή αν οριστικοποιηθεί απέχει λιγότερο από 100 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα, με ένα πυρηνικό ατύχημα να επηρεάζει άμεσα τη χώρα μας!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onalert, δεύτερη περιοχή που ενδέχεται να κατασκευαστεί ο τρίτος πυρηνικός σταθμός ενδέχεται να είναι στην περιοχή Ντούζτζε κοντά στη Νικομήδεια, αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες.
Η περιοχή Ιγνέαντα, θεωρείται σε πλεονεκτική θέση και λόγω της γειτνίασης στα δίκτυα ηλεκτροδότησης προς τη Κωνσταντινούπολη.
Μόνο που αυτός ο πυρηνικός σταθμός βρίσκεται κοντά στην Ελλάδα και οποιοδήποτε ατύχημα θα επηρεάζει την χώρα μας όσο θα επηρεάζει και την Κωνσταντινούπολη.
newsbomb.gr