Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ : "Η ΙΚΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ"



Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιουλίου 18, 2012
20120718-005359.jpgΤην άμεση αντίδραση της ελληνικής πρεσβείας στην Αυστρία, προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της αυστριακής λαϊκής εφημερίδας «Χόιτε», σύμφωνα με το οποίο η Ικαρία επιθυμεί την «απόσχισή» της από την Ελλάδα και την «προσάρτησή» της στην Αυστρία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "metro"


Την ανάγκη να επιταχυνθούν όλες οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος υπογραμμίζει με συνέντευξή του στη «metro»  βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος, σημειώνοντας πως στη συνέχεια πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση των δυσμενών όρων του Μνημονίου. 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ




Επαναβεβαίωση της διάθεσης συνεχούς συνεργασίας εκ μέρους του υπουργείου Εσωτερικών για τη στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  αλλά καμία συγκεκριμένη δέσμευση για το ότι δεν θα γίνουν περαιτέρω περικοπές στα οικονομικά των δήμων, ήταν το επιστέγασμα της σημερινής συνάντησης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ. 

"ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΑ ΡΑΨΩΔΙΑ" ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ


Πρόσκληση
Ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, ο Αντιδήμαρχος Καρδαμύλων Γεώργιος Λιγνός και ο Ξενώνας Σπήλια σας προσκαλούν στην προβολή της ταινίας μικρού μήκους της Έλενας Καλογρίδου
«Καρδαμύλια Ραψωδία».
To Σάββατο 28 Ιουλίου και ώρα 8.30 το απόγευμα στο πέτρινο θεατράκι στα Σπήλια Άνω Καρδαμύλων.
Την ταινία θα προλογίσει η ιστορικός Εύη Ψαρρού.

Είσοδος Ελεύθερη