Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην εξαγγελία της ΠΝΟ, για επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από αύριο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις δύσκολες αυτές ώρες, η πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων απεργιών από τους ναυτεργάτες θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στους νησιώτες μας και ιδιαίτερα στους αγρότες, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων τους στην αγορά.
Η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος παραπέμπει, άλλωστε, σε καταλήψεις πλοίων από μικροομάδες της Αριστεράς, που θέλουν να επιβάλλουν, με τη βία, τις αποφάσεις τους και να φέρνουν σε σύγκρουση τους ανθρώπους του μόχθου.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, ούτε στην οικονομία, ούτε στην κοινωνία».  

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΣΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΧΙΟ


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ
Βουλευτής Νομού Χίου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Χίος, 18 Μαρτίου 2012

Η, πέρα, από κάθε προσδοκία, συμμετοχή των πολιτών της Χίου, στην ψηφοφορία για ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί μήνυμα ελπίδας και ευθύνης, για όλους μας.
Ελπίδας, για μια νέα εποχή στην ιστορία της δημοκρατικής παράταξης, και ευθύνης για ένα καλύτερο μέλλον, που δικαιούμαστε και αξίζουμε. Έχοντας πλήρη επίγνωση της σημασίας, που έχει η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, σήμερα στην πιο κρίσιμη και δύσκολη καμπή της πορείας του, απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε κάθε έναν και καθεμία ξεχωριστά, με τη διαβεβαίωση ότι θα ανταποκριθούμε, με όλους τους τρόπους, σε όσα περιμένουν από εμάς.
Σήμερα, φάνηκε ότι η ψυχή του ΠΑΣΟΚ, -οι πολίτες που το στηρίζουν-, είναι παρόντες, συμμετέχουν στα δύσκολα και στα σημαντικά, στηρίζουν, αγωνίζονται, αναγνωρίζουν, πιστεύουν, κερδίζουν.
Σήμερα, «αρχίζουμε».

Ελπίδα Τσουρή