Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ



Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, διοργανώνει εκδήλωση για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Β΄ και Γ΄ Λυκείου με θέμα: Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Εκτίμηση – Πρόβλεψη – Προοπτική – Απόφαση» με Ομιλητή τον Κο Παπαϊωάννου Ελευθέριο, Σύμβουλο Διαχείρισης κρίσεων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου του 2011 και ώρα 10 το πρωί.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ



Ο Σύνδεσμος Κληρικών Χίου τιμά τη μνήμη του προστάτη του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Βροντάδου το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 ώρα 7.00μ.μ. με την τέλεση Αρχιερατικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκου και καλεί τον ιερό κλήρο και τον ευσεβή λαό της Χίου να προσέλθει σε συμπροσευχή.

ΝΙΓΗΡΙΑ : ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΤΕΣ

Πειρατές απελευθέρωσαν ένα πετρελαιοφόρο και το πλήρωμά του το οποίο είχαν καταλάβει ανοικτά της Νιγηρίας πριν από μία εβδομάδα, ανέφερε χθες η Αρχή Ναυτιλίας της Νιγηρίας. Η επαφή χάθηκε με το πλήρωμα του Halifax, ενός δεξαμενόπλοιου πετρελαϊκών προϊόντων το... οποίο διαχειρίζεται η Ancora Investment Trust Inc, με έδρα την Ελλάδα, περίπου την ώρα που κατελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Αξιωματούχος δήλωσε πως είχε εντοπιστεί 60 μίλια (97 χιλιόμετρα) από τις ακτές του Πορτ Χάρκορτ προτού καταληφθεί από τους πειρατές.


"Το Halifax φέρεται να εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ανοικτά του Μπόνι Φέαργουέι. Το σκάφος οδηγείται τώρα στο λιμάνι Πορτ Χάρκορτ από την Ομάδα Περιπολίας του Νιγηριανού Ναυτικού.


Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες", αναφέρει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στο Ρόιτερς από την εκπρόσωπο της Αρχής Ναυτιλίας της Νιγηρίας, Λάμι Τουμάκα.


fimotro.blogspot.com