Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

TA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ








Τη Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011, οργανώθηκαν με επιτυχία από το Δήμο Χίου, τη Δ.Ε. Καρδαμύλων και τους κ.κ. Στυλιανό και Ελένη Χαλκιά, τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Ιατρείου Καρδαμύλων.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, άριστα εξοπλισμένο και διαμορφωμένο, εναρμονισμένο απόλυτα για να καλύπτει τις υγειονομικές ανάγκες των Καρδαμύλων και της Β.Α. Χίου, αφιέρωμα των κτητόρων και δωρητών κ.κ. Στυλιανού και Ελένης Χαλκιά, στη μνήμη των γονέων τους, Κωνσταντίνου και Ιωάννας Χαλκιά.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομος και παρευρέθηκαν μαζί με πλήθος κόσμου, ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας κ. Διαμαντίδης Γιάννης, ο πρώην Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Σαράφογλου Δημήτρης, o Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Γαννιάρης Κων/νος, η Αντιπεριφερειάρχης Β.Αιγαίου κ. Λύκου Αποστολία, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χίου κ. Παπαϊωάννου Ελευθέριος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καρδαμύλων κ. Λιγνός Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιωνίας κ. Θλιβίτου Αθηνά καθώς και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μαστιχοχωρίων Κλεισσάς Ηλίας .
Ο Δήμαρχος Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης κατά τον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά, τους δωρητές για την ευεργεσία τους, αναφέροντας το ξεχωριστό παράδειγμα τους, τόνισε τη σημασία του Πολυδύναμου Ιατρείου Καρδαμύλων στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
Αναφέρθηκε ακόμα στο πόσο σημαντικό είναι να παρέχεται Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθεί κάποιος δημότης στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου.
Ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρείου για τις υπηρεσίες, που προσφέρουν και έκλεισε το χαιρετισμό του αναφέροντας ότι ο τομέας υγείας αποτελεί και θα αποτελεί πάντα υψηλή προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή Χίου.

O ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΗΩ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑΣ







Μουσικά ραντεβού τον Αύγουστο στην ΗΩ στη Δασκαλόπετρα.
Ο Παντελής Λύκος πλαισιωμένος από 6 μουσικούς παρουσιάζει μια
διαφορετική ματιά πάνω στην σύγχρονη έντεχνη και έθνικ μουσική
σκηνή.

έναρξη: 9:30 μ.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Διεύθ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ Τηλ.: 22710 95696 / 6973015330 / 6932263880