Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ




Χίος, 5/7/2012
Αρ. πρωτ.:5348
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κέντρο Παιδιού και Εφήβου ανακοινώνει την:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου», ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΚΟΧ: 14.1105/01/2012.

Οι προσληπτέοι οφείλουν εντός 10ημέρου, μέχρι 16/7/2012, να προσέλθουν στο γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου (Εγκρεμού 30), ώρες 9:00-14:00 και να αποδεχτούν εγγράφως τη θέση εργασίας.

TA ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΘΑ "ΠΝΙΞΟΥΝ" ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ



                                                            Προς :1) κ. Δήμαρχο Χίου κον. Πολύδωρο Λαμπρινούδη
                                                                       2)  Δημοτικό Συμβούλιο                                                                                                                     3) Αντιπεριφεριάρχη Χίου κον. Κώστα Γανιάρη
                                                                       4) Υπουργό Ε.Ν. & Αιγαίου κον. Κωστή Μουσουρούλη
                                                                       5) κον.Κώστα Τριαντάφυλλο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ

Κοιν.  :     ΜΜΕ Νομού Χίου

Θέμα : Τα πολλά Νερά θα πνίξουν τον Κάμπο της Χίου.
Κύριε Δήμαρχε,
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
            Παρακολουθώντας την επικαιρότητα, είδαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι έχουν εξοικονομηθεί (αν δεν απατώμαι)  3.000.000,00  (τρία εκ.) euro, για την μετατροπή των λυμάτων του Βιολογικού σε Νερό άρδευσης για τον Κάμπο της Χίου.
            Πολύ καλή σκέψη και πολύ φιλόδοξο έργο αλλά έχουμε τις ποιο κάτω ερωτήσεις που νομίζω πρέπει να μας απαντηθούν δημοσίως μέσω της ενημέρωσης για να τις γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Άλλωστε αυτή είναι και η πρόθεσή μας με την δημοσιοποίηση αυτών των αποριών μας.
Διότι τα νερά γενικώς που σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθούν για τον Κάμπο δεν νομίζετε
ότι είναι πάρα πολλά;;;
Και εννοούμαι τα νερά από το φράγμα «Κόρης Γεφύρι», (αν και όταν τελειώσει), τα Νερά
«Βιολογικού», αν αρχίσει και όταν τελειώσει, συν τα νερά των «Πηγαδιών» μας που δεν γνωρίζουμε και με αυτά τι ακριβώς θα γίνει. Και λέμε ότι είναι πάρα πολλά διότι δυστυχώς η κύρια χρήση του νερού στον Κάμπο είναι για τα εσπεριδοειδή τα οποία δυστυχώς δεν μπορούν να διατεθούν για την ώρα από τους παραγωγούς αλλά και από τους κατοίκους γενικότερα.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ




Αποκατάσταση του οδοστρώματος και ασφαλτοστρώσεις, πραγματοποιούνται στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Χίου από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Οι παρεμβάσεις συμπεριλαμβάνονται στο έργο συντήρησης του Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.
Οι συγκεκριμένες εργασίες αποσκοπούν στη βελτίωση της βατότητας και την οδική ασφάλεια, καθώς και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των προσκυνητών στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας.

ΔΗΜΟΙ : ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΤΑ "ΛΟΥΚΕΤΑ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...



Μια από τις σημαντικότερες παροχές των δήμων, που στην παρούσα οικονομική συγκυρία έχουν αυξανόμενη ζήτηση και μάλιστα με γεωμετρικό ρυθμό, κινδυνεύουν άμεσα ακόμη και να σταματήσουν να υφίστανται. Πρόκειται για τις κοινωνικές-προνοιακές δομές (παιδικοί-βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, κέντρα ηλικωμένων κτλ.) που, όπως φαίνεται,  θα είναι το πρώτο «θύμα» στο βωμό της «επαναδιαπραγμάτευσης»

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ





Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012, και   ώρα προ-συγκέντρωσης 19:30 έως 20:00, η γνωστή παρέα των φίλων δρομέων του chiosrunning και οι ποδηλάτες του Ποδηλατείν Χίου,καθώς και οι γνωστοί ομάδα περιπατητών της Χίου, διοργανώνει και φέτος τα «Αγιαμαρκέλλεια 2012». 

 Προσκυνηματικό   τρέξιμο  στην χάρη Της , παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας στη Χίο.
 Σας περιμένουμε στο όμορφο νησί μας, για να συντρέξουμε υπό το φως του φεγγαριού (ώρα εκκίνησης 20:30) σε μια μοναδική, πανέμορφη ανηφορική  διαδρομή, απόστασης 35 χιλιομέτρων.   .

Προσοχή : Η διοργάνωση έχει τον χαρακτήρα μιας χαλαρής ομαδικής προπόνησης, σε ότι ρυθμό επιθυμεί ο καθένας, με μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ και για αυτό δεν θα υπάρξουν βραβεύσεις και κύπελλα.
Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι θέλουν, φίλοι / ες  όλων των ηλικιών  , είτε τρέχοντας, είτε περπατώντας, είτε ακόμη και με ποδήλατο. Η διαδρομή είναι εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο και απευθύνεται σε καλά προπονημένους , δεδομένου ότι έχει θετική  υψομετρική 850 μέτρα και  αρνητική 1200  μέτρα περίπου .
Επίσης, επειδή πρόκειται για μια εντελώς ανεξάρτητη και αυτοδύναμη προσπάθεια, γνωστοποιούμε ότι όλοι οι φίλοι που θα τρέξουν (ή θα περπατήσουν ή θα ποδηλατήσουν) θα συμμετάσχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και με δική τους τροφοδοσία.
Τροφοδοσία  μπορεί να βρει κανείς : 
 στο 11ο χλμ ένα καφενείο, 
στο 20ο χλμ  μια πηγή ,
 στο 25ο χλμ τα βενζινάδικα στην Βολισσό 
και στο 30ο χλμ τα καφενεία στην Λήμνο Βολισσού.
Για όσους συμμετείχαν στις προηγούμενες διοργανώσεις  , τα λόγια είναι περιττά. Για τους … «νεοφώτιστους» όμως καλό θα είναι να είναι πιο συγκρατημένοι στην προσπάθειά τους με δεδομένο ότι θα βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού!!
Τα Αγιαμαρκέλλια 2012 λοιπόν θα λάβουν  χώρα το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουλίου 2012, στην ευρύτερη περιοχή του όρους Αίπος στη Χίο και θα είναι απόστασης 35 χιλιομέτρων περίπου.

Χαρακτηρίζεται υψηλής δυσκολίας, μιας και έχει θετική  υψομετρική 850 μέτρα και  αρνητική 1200  μέτρα περίπου, αλλά ο χαρακτήρας της δεν είναι αγωνιστικός- ανταγωνιστικός, οπότε αυτό την κάνει προσιτή στους καλά προπονημένους, εφόσον δεν υπάρχει η πίεση των χρονομέτρων, ούτε χρονικό όριο αποκλεισμού, παρά μόνο η ευχαρίστηση της καλής παρέας σε μια πανέμορφη διαδρομή .

Συγκέντρωση

Αφού βρεθούμε στην προ συγκέντρωση στην στροφή για  Αίπος  και δοθούν όλες οι τεχνικές οδηγίες, θα ξεκινήσουμε στις 20:30 τη νυχτερινή μας απόδραση   και θα ανηφορίσουμε σιγά- σιγά προς το όρος Αίπος  

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις / πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο : 6974850882 , Μιχάλης Σημιριώτης.

Παρακαλούμε όποιος / όποια επιθυμεί να συμμετάσχει να στείλει  e-mail στο :chiosrunning@gmail.com"> chiosrunning@gmail.com, οι πρώτοι 60 θα παραλάβουν από έναν φακό κεφαλής με τις μπαταρίες του ,ευγενική χορηγία της εταιρίας  μπαταριών Energizer ,  που διαρκούν για πολλές μέρες κατανάλωσης.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες θα δοθούν και 1 ώρα πριν την εκκίνηση στην στροφή για Αίπος στη Χίο.
 
Καλό προσκύνημα!!!
Η χάρη Της να μας βοηθήσει  να τα καταφέρουμε και φέτος να προσκυνήσουμε την εικόνα Της!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ  :     
1ο Ημι μαραθώνιο στη Χίο , στο νησί της μαστίχας που θα γίνει στις 2/9/2012!!!!!
Πληροφορίες στο 2012.chiosrunning.gr ή στην ιστοσελίδα του συλλόγου : www.chiosrunning.gr