Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Πρωταπριλιά

 

Τα ψέματα της Πρωταπριλιάς είναι ένα έθιμο που μας έχει έρθει από την Ευρώπη. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο που γεννήθηκε το έθιμο αυτό. Δύο από αυτές, όμως, είναι οι επικρατέστερες.Σύμφωνα με την πρώτη εκδοχή, το έθιμο ξεκίνησε από τους Κέλτες. Λαός της βορειοδυτικής Ευρώπης, οι Κέλτες, ήταν δεινοί ψαράδες. Η εποχή του ψαρέματος ξεκινούσε την 1η Απριλίου. Όσο καλοί ψαράδες όμως και να ήταν, την εποχή αυτή του χρόνου τα ψάρια πιάνονται δύσκολα. Έτσι και αυτοί, όπως προστάζει ο "κώδικας δεοντολογίας" των ψαράδων όλων των εποχών, έλεγαν ψέματα σχετικά με τα πόσα ψάρια είχαν πιάσει. Αυτή η συνήθεια, έγινε με το πέρασμα του χρόνου έθιμο.Η δεύτερη εκδοχή, που θεωρείται και ποιο βάσιμη ιστορικά, θέλει γενέτειρα του εθίμου την Γαλλία του 16ου αιώνα. Μέχρι το 1564 η πρωτοχρονιά των Γάλλων ήταν η "1η Απριλίου". Την χρονιά αυτή όμως, και επί βασιλείας Καρόλου του 9ου, αυτό άλλαξε και Πρωτοχρονιά θεωρούνταν πλέον η 1η Ιανουαρίου. Στην αρχή αυτό δεν το δέχτηκαν όλοι οι πολίτες. Οι αντιδραστικοί συνέχιζαν να γιορτάζουν, την παλαιά πλέον, πρωτοχρονιά τους την 1η Απριλίου, ενώ οι υπόλοιποι τους έστελναν πρωτοχρονιάτικα δώρα για να τους κοροϊδέψουν. Το πείραγμα αυτό
Το έθιμο αυτό ήρθε και στην Ελλάδα και διαφοροποιήθηκε αποκτώντας μια ελληνική χροιά. Η βασική ιδέα βέβαια παρέμεινε ίδια. Λέμε αθώα ψέματα με σκοπό να ξεγελάσουμε το «θύμα» μας. Σε κάποιες περιοχές, θεωρούν ότι όποιος καταφέρει να ξεγελάσει τον άλλο, θα έχει την τύχη με το μέρος του όλη την υπόλοιπη χρονιά. Σε κάποιες άλλες πιστεύουν ότι ο «θύτης» θα έχει καλή σοδειά στις καλλιέργειες του. Επίσης το βρόχινο νερό της πρωταπριλιάς, θεωρούν μερικοί, ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Όσο για το «θύμα», πιστεύεται ότι, σε αντίθεση με τον «θύτη», θα έχει γρουσουζιά τον υπόλοιπο χρόνο και πιθανότατα αν είναι παντρεμένος θα χήρεψει γρήγορα.
Σύμφωνα με τον Έλληνα λαογράφο Λουκάτο το έθιμο αυτό αποτελεί ένα σκόπιμο "ξεγέλασμα των βλαπτικών δυνάμεων που θα εμπόδιζαν την όποια παραγωγή" όπως είναι η αρχή του μήνα τόσο για τον Μάρτιο, όσο και τον Απρίλιο υποχρεώνοντας πολλούς να λαμβάνουν διάφορα "αντίμετρα" (αλεξίκανα μέτρα). Επίσης και ο Έλληνας λαογράφος Γ. Μέγας συμφωνεί πως η πρωταπριλιάτικη "ψευδολογία" παραπλανά ελλοχεύουσες δυνάμεις του κακού, έτσι ώστε να θεωρείται από τον λαό ως σημαντικός όρος μαγνητικής ενέργειας (έλξης ή αποτροπής) για μια επικείμενη επιτυχία.
Τον προηγούμενο αιώνα, η τεχνολογία βοήθησε κάποιους να ξεγελάσουν χιλιάδες άτομα την ημέρα αυτή. Για παράδειγμα μια Αμερικάνικη εφημερίδα δημοσίευσε ένα άρθρο (στις αρχές του 20ού αιώνα), στο οποίο αναφερόταν ότι ο Τόμας Έντισον είχε εφεύρει μια μηχανή, η οποία μετέτρεπε το νερό σε κρασί. Οι μετοχές των εταιριών παρασκευής και διακίνησης οίνου, σημείωσαν κατακόρυφη πτώση στο χρηματιστήριο.
Ένα άλλο παράδειγμα μεγάλης πρωταπριλιάτικης φάρσας, είναι αυτή του δικτύου BBC το 1957. Τότε προβλήθηκε από το δίκτυο αυτό ένα ρεπορτάζ, στο οποίο Ιταλοί γεωργοί μάζευαν μακαρόνια από τα δέντρα που υποτίθεται ότι τα παράγουν. Παρόμοια ρεπορτάζ συνεχίζονται όμως μέχρι και σήμερα σχεδόν από το σύνολο των ΜΜΕ, που τις περισσότερες φορές αγγίζουν σημαντικά θέματα οικονομίας, διασκέδασης, κ.λπ.
 http://el.wikipedia.org

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


O Σύνδεσμος Φίλων της Χίου, διοργανώνει εκδήλωση- εσπερίδα, για την φυσιογνωμία της Χίου , την ιστορία της , τον πολιτισμό της αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης ,με στόχο την προβολή της Χίου .
Ομιλητές θα είναι : η κ. Μαίρη Παπακωνσταντίνου, γλύπτρια, η κ. Πόπη Χαλκιά- Στεφάνου, συγγραφέας, και ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης ,Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ενοριακή αίθουσα του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης, Αγιας Βαρβάρας 66 και Λακεδαίμονος –Πλατεια Δάφνης (πλησίον σταθμού μετρό Δάφνης), την προσεχή Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 18..30. Είσοδος ελεύθερη

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΝ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝΣτο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, ετέθη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σταμάτη Κάρμαντζη, το θέμα του "κλεισίματος", ή επί το ... "καλλικρατικότερον", των Σχολών ΑΕΝ , Μηχανικών Χίου και Εμποροπλοιάρχων Οινουσσών. Οι Περειφερειακοί Σύμβουλοι έδειξαν ότι αφουγκράζονται τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας, σε αντίθεση με τους πολιτικούς-βουλευτές του νομού μας, που ... περί άλλων τυρβάζουν. Ότι και να κάνουν πια οι πολιτικοί-βουλευτές, είναι κατόπιν εορτής και οι πολίτες καταλαβαίνουν πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει...Ε, όχι να ζητούν και τα ρέστα οι πολιτικοί - βουλευτές, γιατί ασχολήθηκαν μ' αυτό το θέμα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι... Ας ασχολόντουσαν και αυτοί μόλις είχε ανοίξει το θέμα...Η ιστοσελίδα μας το είχε "ανοίξει" το θέμα πολύ πριν. Ας μάθουν οι πολιτικοί-βουλευτές να έχουν καλύτερα αντανακλαστικά και ας πάψουν να ασχολούνται με το ποιός πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα και ποιός όχι... Τα σχόλια που διαρρέουν ας τα κρατήσουν για τον εαυτό τους... Η τοπική μας κοινωνία, ξέρει πολύ καλά και να εκτιμά και να τιμά ... 

ΑΥΞΗΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΝΑΥΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ- Η αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων κατά 6% τινάζει τους οικογενειακούς προγραμματισμούς ενόψει Πάσχα
- Στα 358 ευρω για μια τετραμελή οικογένεια το ταξίδι για Πάρο
- Λιγότερα τα δρομολόγια σε σχέση με άλλες χρονιές
- Δείτε τις νέες τιμές των εισιτηρίων
Καλύτερα κολυμπώντας παρά ταξιδεύοντας με το πλοίο και μάλιστα οταν αυτό καθυστερεί να φτάσει στον προορισμό του λόγω του οτι πολλές εταιρείες μειώνουν την ταχύτητα για να κάνουν οικονομία στα καύσιμα. Δείτε για παράδειγμα πόσο κοστίζουν σήμερα τα εισιτήρια σε δημοφιλείς Πασχαλινούς προορισμούς.
Τα παραδείγματα είναι για ταξίδι μετ΄επιστροφής στην οικονομική θέση δίχως καμπίνα με συμβατικό ΙΧ, τετραμελους οικογένειας οπου τα 2 παιδιά πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο.
ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ
οικονομική θέση
2 ενήλικες 2 Παιδιά ΙΧ Σύνολο Πειραιάς Πάρος Πειραιάς 122 € 62 € 154 € 338 €
Πειραιάς Μύκονος Πειραιάς 128 € 64 € 158 € 350 €
Πειραιάς Χίος Πειραιάς 132.6 € 66.3 € 144.5 € 343.4 €
Πειραιάς Πάτμος Πειραιάς 141 € 70 € 180 € 391 €
Πειραιάς Ηράκλειο Πειραιάς 130 € 72 € 153 € 355 €
Πειραιάς Ρόδος Πειραιάς 224 € 112 € 181 € 517 €
ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ 6%
Το ταξίδι για Πάρο από 338 ευρώ θα κοστίζει 358,28 ευρώ
Το ταξίδι για Μύκονο από 350 ευρώ θα κοστίζει 371 ευρώ
Το ταξίδι για Χίο από 343,4 ευρώ θα κοστίζει 364,004 ευρώ
Το ταξίδι για Πάτμο από 391 ευρώ θα κοστίζει 414,46 ευρώ
Το ταξίδι για Ηράκλειο Κρήτης από 355 ευρώ θα κοστίζει 376,3 ευρώ
Το ταξίδι για Ρόδο από 517 ευρώ θα κοστίζει 548,02 ευρώ.
newsit.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΙΟΥ , ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2/4/12


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ

Δ/νση Διοίκησης
Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Δήμου Χίου
Δημοτικού Συμβουλίου Χίου
Τηλέφωνο 22713-50808, 50818
Fax 22713-50857
Mail:dimotikosimvouliochiou@yahoo.com
Χίος 28/03/2012
Αριθ. πρωτ. 14629

Βαθμός Προτεραιότητας:
ΕΠΕΙΓΟΝ
ΠΡΟΣ
(όπως ο πίνακας αποδεκτών)
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου, (άρθρο 67 Ν. 3852/2010)

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου «Μιχ. Βουρνούς» την 2η του μηνός Απριλίου του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού ΣυμβουλίουΚλεισσάς Κ. Ηλίας


Συνημμένα:
Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης
Παρακαλούνται οι παρατάξεις να ορίσουν πριν από την έναρξη της συνεδρίασης με γραπτή δήλωση τους στο Προεδρείο τους ειδικούς αγορητές ανά θέμα.
Με τον ίδιο τρόπο παρακαλούνται να εγγραφούν ως ομιλητές και οι δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν ανά θέμα. (Άρθρο 67, παρ. 6 του Ν. 3852/2010, άρθρο 10 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 02/04/2012.
ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 14629/2012      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
(Άρθρο 67, Ν.3852/10)
Αρ. θέματος
Θέμα
Εισηγητής
1
Έγκριση του Ο.Ε.Υ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.Χ.
κ. Φυτούσης,
Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ
2
Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2012 της Μονομετοχικής Αξιοποίησης Ακινήτων Δήμου Χίου Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
κ. Δαμαλάς,
Αντιπρόεδρος της Εταιρείας
3
Έγκριση προϋπολογισμού ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Β. Αιγαίου.
κ. Τσατσαρώνης, Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
4
Έγκριση 2ης τροποποίησης της Π.Σ. για την υλοποίηση της προμήθειας «Προμήθεια μικρών βιολογικών καθαρισμών Νομού Χίου.»
κ. Φυτούσης, πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ
5
Υποβολή πρότασης στο ΕΣΠΑ για το ναυτιλιακό μουσείο Καρδαμύλων.
κ. Στεφάνου & κ. Λιγνός Αντιδήμαρχοι
6
Τροποποίηση της αριθ. 511/2011 απόφασης του Δ.Σ. για την εκπόνηση του σχεδίου τουριστικής προβολής του Δήμου Χίου.
κ. Μούνδρος, Αντιδήμαρχος
7
Π.Σ. Δ. Ψαρών Δ. Χίου για τη διαμόρφωση πλατείας Βαρβάκη και πλατείας Δημαρχείου.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχν. Υπηρεσιών
8
Π.Σ. Δ. Ψαρών, Δ. Χίου για τον εξωραϊσμό πλατειών και κοινοχρήστων χώρων.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχν. Υπηρεσιών
9
Λήψη και διεκδίκηση μέτρων προστασίας των ανέργων στην πόλη μας και άμυνας στη νέα φτώχεια.
κ. Σκούφαλος, επικεφαλής της Λ.Α.Σ.
10
Σύσταση δουλείας του άρθρου 212 του Ν3463/06, για την διέλευση σωλήνων αποχέτευσης δια μέσου ιδιοκτησιών στην περιοχή Αγ. Δημήτρης «Τσαγκαράδων» και «Πλύστρες – Καναλάδικα» Δήμου Ομηρούπολης.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχν. υπηρεσιών
11
Εκτέλεση της εργασίας «Χορτοκοπές σε αρχαιολογικούς χώρους Δήμου  Χίου».
κ. Μαρτάκης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Καθαριότητας
12
Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος για το έργο «Επισκευή σχολείων Δήμου Ιωνίας».
κ. Νύκτας, Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.
13
Τροποποίηση  τεχνικού προγράμματος για την ενίσχυση της πίστωσης της μελέτης: «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης ((Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) Δήμου Καρδαμύλων Νομού Χίου»

κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Προγραμματισμού
14
Τροποποίηση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «Έργα οδοποιίας Καρυών».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
15
Πληρωμή του έργου «Υδρευτικά έργα Δήμου Ιωνίας»: υποέργο «Βελτίωση αντλιοστασίου Στεναχώνης».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
16
Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Πλακόστρωση και διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων (Βαβύλων).
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
17
Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Επισκευή γηπέδου Αγ. Γεωργίου Συκούση Δήμου Καμποχώρων».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
18
Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποπεράτωση ανάπλασης τμήματος  παραλίας Παντουκιούς-Έγκριση 1ου Α.Π.Ε.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
19
Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αντιπλημμυρικά περιοχής Αγρελωπού»-Έγκριση 1ου Α.Π.Ε.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
20
Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση περιβάλλοντος χώρου γραφείων Συκιάδας.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
21
Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση και εξωραϊσμός περιοχής εργατικών κατοικιών.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
22
Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Εσωτερική οδοποιία Δαφνώνα και διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
23
Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Τσιμεντοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας, Αγ. Γεωργίου Συκούση».
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
24
Έγκριση υψομετρικής μελέτης υφιστάμενης οδού καθώς και τμήματος οδού προς διάνοιξη στον οικισμό Λήμνου της τοπικής κοινότητας Βολισσού.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
25
Καθορισμός οικοδομικής γραμμής.
κ. Αποστολίδης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
26
Εκποίηση παλαιού σιδηρού εξοπλισμού.
κ. Μαρτάκης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Καθαριότητας
27
Εκποίηση ανακυκλώσιμων υλικών.
κ. Μαρτάκης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Καθαριότητας
28
Εκποίηση παλαιών οχημάτων του Δ. Χίου.
κ. Μαρτάκης, Αντιδήμαρχος & Δ/νση Καθαριότητας
29
Παράταση της μίσθωσης δημ. Ακινήτου στη θέση «Τρεις Μύλοι Βροντάδου».
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
30
Παράταση της μίσθωσης δημ. ακινήτων οδού Οινοπίωνος 1.
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
31
Παράταση παραχώρησης ιαματικών πηγών Αγιασμάτων.
κ. Ξυδιάς &
κ. Γδύσης, Πρόεδρος Προμηθευτικής.
32
Λύση μισθωτικής σχέσης με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου-Διαγραφή βεβαιωθέντων οφειλών.
κ. Δήμαρχος,
κ. Αλοίμονου
33
Αίτηση μισθωτή Φαφαλιού Ισιδώρου.
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
34
Αίτηση Μιχάλα Παναγιώτη.
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
35
Αίτηση μισθωτή Φύκαρη Νικολάου.
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
36
Αίτηση-καταγγελία μισθώσεων Μαρίας Κόρμαλου Κυδώνη.
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
37
Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΚΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.
κ. Δήμαρχος
38
Προμήθεια εντύπων για το Τμήμα Ναυτιλίας και Τουρισμού.
κ. Μούνδρος, Αντιδήμαρχος
39
Τοποθέτηση αγάλματος στην πλατεία Καλαμωτής.
κ. Κλεισσάς, Πρόεδρος του Δ.Σ.
40
Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων.
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
41
Τροποποίηση προϋπολογισμού.
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
42
Επιδότηση λόγω ανέγερσης κατοικίας
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
43
Μετακινήσεις
κ. Δήμαρχος
44
Αντικατάσταση μέλους της Μονομετοχικής Αξιοποίησης Ακινήτων Δήμου Χίου Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
κ. Δήμαρχος
45
Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας
κ. Δήμαρχος