Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η διαφάνεια, πρώτη προτεραιότητα για τους Οικολόγους Πράσινους


ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΣΒΟΥ
ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Η διαφάνεια, πρώτη προτεραιότητα για τους Οικολόγους Πράσινους
Περιοδεία του Γ.Παρασκευόπουλου σήμερα στη Μυτιλήνη
Με επίσκεψη του Γιάννη Παρασκευόπουλου στη Μυτιλήνη συνεχίστηκαν σήμερα οι περιοδείες των Οικολόγων Πράσινων. Ο Γ. Παρασκευόπουλος είχε επαφές με φορείς του Πανεπιστημίου Αιγαίου,καθώς και με το Επιμελητήριο Λέσβου, ενώ μίλησε σε σύσκεψη μελών και φίλων των Οικολόγων Πράσινων στο νησί.
Το πρωί έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ηλία Γιαννίρη, πράσινο περιφερειακό σύμβουλο στο Βόρειο Αιγαίο.
«Αυτοί που προβάλλουν διλήμματα ακυβερνησίας, προσπαθούν να κρύψουν ότι η χώρα είναι ήδη εδώ και καιρό ακυβέρνητη», τόνισε ο Γ. Παρασκευόπουλος. «Στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται κυρίως να διασφαλίσουν πολιτική νομιμοποίηση για τα προαποφασισμένα μέτρα του Ιουνίου,που δεν οδηγούν πουθενά. Ως δύναμη προτάσεων, διαλόγου και συνεργασιών οι Οικολόγοι Πράσινοι είμαστε μέρος της λύσης, βρισκόμαστε όμως σε αντίθετες όχθες με την κυβερνητική φιλοσοφία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
Η αντιπαράθεσή τους για το 13ο και 14ο μισθό προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών, καθώς όλοι ξέρουν ότι το τίμημα είναι η βίαιη περικοπή των κατώτατων αποδοχών. Αντίστοιχα εύγλωττη είναι όμως και η σιωπή του κ. Βενιζέλου για την προχθεσινή ερωτική εξομολόγηση του κ. Σαμαρά,προς το μαύρο χρήμα που έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Αναρωτιόμαστε ποιες λεηλασίες, αντίστοιχες με αυτές του κ. Τσοχατζόπουλου, επιχειρούν να ξεπλύνουν με τέτοιες αμνηστίες;
Από την πλευρά μας, οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούμε τη διαφάνεια πρώτη προτεραιότητα: καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις για εντοπισμό και δέσμευση των γκρίζων περιουσιών από διαφθορά και φοροδιαφυγή, ζητάμε να φορολογούνται ως περιουσία και τα κεφάλαια που έφυγαν στο εξωτερικό, προτείνουμε να ισχύουν τα δηλωμένα εισοδήματα της τελευταίας δεκαετίας ως αφορολόγητο ποσό στη φορολόγηση των περιουσιών, ώστε να επιβαρυνθούν κυρίως οι περιουσίες των φοροφυγάδων. Είναι αδιανόητο να πληρώσουν την κρίση μόνο όσοι δεν έκλεψαν τη χώρα και δεν έχτισαν αυθαίρετο».
«Τα προβλήματα νησιωτικότητας και απομόνωσης προϋποθέτουν πολιτικές προσαρμοσμένες στην κλίμακα του χώρου για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών μας», επισήμανε ο Ηλίας Γιαννίρης,περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Οικολογικού Ανέμου. «Προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει η Ελλάδα να απευθυνθεί στην ΕΕ. Αντί αυτού οδηγούμαστε, χωρίς καμιά απολύτως τεκμηριωμένη μελέτη, στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ που αποτελεί μία από τις λίγες πολιτικές αναπλήρωσης των προβλημάτων της νησιωτικότητας. Η οικονομική,περιβαλλοντική και κλιματική κρίση δεν πρέπει να οδηγήσουν σε κατάρρευση των κοινωνιών που αναπτύχθηκαν κάποτε σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και γι' αυτό διαμόρφωσαν έναν ιδιαίτερο τοπικό νησιωτικό πολιτισμό, πολιτισμό που μπορεί σήμερα να αποτελέσει σημαντική συμβολή στο πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας».
Για περισσότερες πληροφορίες: Μιχ. Μπάκας 6944 654785

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ



 
         Σημαία του μαύρου μετώπου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των τοπικών του υποψήφιων βουλευτών είναι η καραμέλα της ανάπτυξης του νησιού μας. Ανάπτυξη που τη συνδέουν με τις επενδύσεις του μεγάλου κεφαλαίου, που θα καταστρέφει το νησί και τους ανθρώπους του, τη φυσιογνωμία του και το παραγωγικό του πρότυπο.           
Δεν μας ξενίζει λοιπόν που η  κ. Τσουρή και ο κ. Μουσουρούλης με τους υπόλοιπους των χώρων τους παπαγαλίζουν για τα μεγάλα έργα του αεροδρομίου, του Ρόκα, των επίδοξων σχεδίων των μεγαλοξενοδόχων, την ώρα που το νησί και ο παραγωγικός του ιστός αργοπεθαίνει.
Τρανταχτό παράδειγμα η κατάσταση που επικρατεί με τους κτηνοτρόφους του νησιού.
Αφού όλοι αυτοί τους ενέπαιξαν με την επένδυση του εργοστασίου «Πελληναίον», αφού πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν και συμμετέχουν στην εταιρεία, αφού τους έλεγαν  πως θα απορροφούσε την παραγωγή τους , τώρα βιώνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους το φάσμα της εξαθλίωσης.
Το «Πελληναίον» και οι μεγαλομέτοχοί της σταμάτησαν να αγοράζουν το γάλα των κτηνοτρόφων, όταν το αγοράζουν από 0,60 η τιμή του έχει κατέβει στο 0,45 Ευρώ, ενώ τους έχουν δώσει ακάλυπτες επιταγές  για το γάλα του περασμένου χρόνου, ωθώντας τους στην πείνα αφού πρέπει να συντηρήσουν τα κοπάδια τους και τις οικογένειές τους χωρίς λεφτά και καταχρεωμένοι στους εμπόρους ζωοτροφών.
Την ίδια στιγμή το κράτος   υπηρέτης της πλουτοκρατίας, τους απαγορεύει να πουλούν οι ίδιοι την παραγωγή τους στα Σούπερ Μάρκετ, εκτός και αν διαθέτουν τυροκομείο, δηλαδή αν έχουν διαθέσει 300.000 ευρώ περίπου που απαιτεί μια τέτοια επένδυση.
·                                                              Το ΚΚΕ απαιτεί άμεσα να λυθούν αυτά τα ζητήματα, αφού στην ουσία στραγγαλίζονται αυτοί οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πουλήσουν την παραγωγή τους, προκειμένου να συγκεντρωθεί αυτή στα λίγα χέρια των μεγαλοτσιφλικάδων του χώρου, μέσα από το δικό τους θάνατο.
·                                                              Ζητάμε να αποζημιωθεί η παραγωγή τους από τον ΕΛΓΑ ή το υπουργείο Γεωργίας, αφού δεν είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τις ακάλυπτες επιταγές και τα ψεύδη που τους γέμισαν οι υπεύθυνοι της «Πελληναίον» ΑΕ και να γίνει άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης.
·                                                              Να εξασφαλιστεί μέσα από το υπουργείο Γεωργίας η απορρόφηση της φετινής παραγωγής με εξασφαλισμένες τιμές παραγωγού που θα καλύπτει το κόστος τη στιγμή που πρόκειται για προϊόντα που αφορούν τη διατροφή του λαού μας και μάλιστα παράγονται στον τόπο μας.
Πάνω σε αυτά να τοποθετηθούν οι επίδοξοι μνηστήρες του δικομματισμού και των άλλων κομμάτων που συμφωνούν με τη ΕΕ.
Γίνεται  καθαρό, ότι η πολιτική του μαύρου μετώπου τσακίζει αυτούς τους ανθρώπους και ένα σημαντικό κομμάτι της παραγωγής του νησιού που είναι η κτηνοτροφία.
Πρέπει και οι ίδιοι λοιπόν οι κτηνοτρόφοι να τσακίσουν τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να τσακίσουν τα κόμματα που τους οδηγούν να είναι δεμένοι χειροπόδαρα στη στρούγκα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Λύση γι αυτούς αποτελεί η λαϊκή εξουσία και οικονομία , που θα στηρίζεται στη δική τους παραγωγή , που θα απαγορεύει την εισαγωγή ομοειδών προϊόντων από το εξωτερικό, που τα εργοστάσια μεταποίησης θα ανήκουν στους ίδιους και στους δικούς τους εθελοντικούς παραγωγικούς συνεταιρισμούς με παροχή φτηνών ζωοτροφών και μηχανημάτων από το λαϊκό κράτος, με πλήρη αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ.
Ο δρόμος είναι δύσκολος και με θυσίες αλλά πρέπει μαζί με το ΚΚΕ, μαζί με όλο το λαό που στενάζει,  να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους στη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους. Στις 6 Μάη ψηφίζοντας ΚΚΕ να τιμωρήσουν σκληρά αυτούς που τους μαυρίζουν τη ζωή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ



 


Χίος,  24/04/12
                      

ΕΛΛΗΝΙΚΗ    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
                               ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ   


Ταχ. Δ/νση
Τ. Κ.
Πληροφορίες
Τηλ.// Fax
E-mail
:
:
:
:
:
Πολυτεχνείου 1
82 100
Ε.Λυπαρή
2271350517 & 50516 // 22710-43254
tourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr
Προς :  Τοπικά ΜΜΕ

Κοιν.: Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Βορείου 
            Αιγαίου

             
            

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των δημοσιογράφων του θεματικού καναλιού ανακάλυψης / ταξιδιών Voyage. ΤοVoyage είναι ένα από τα μεγαλύτερα δορυφορικά κανάλια της Γαλλίας, η δε εκπομπή, διάρκειας 26 λεπτών, θα έχει κεντρικό θέμα το ρουκετοπόλεμο αλλά και γενικότερα τα έθιμα του Πάσχα στη Χίο μη παραλείποντας τα αξιοθέατα του νησιού μας. Η προβολή θα αρχίσει τον Ιούνιο 2012 στα πλαίσια της σειράς "Ville en Fete" και επί 2 μήνες θα μεταδοθεί άλλες 12 φορές σε διαφορετικές ώρες απόγευμα ή βράδυ, ενώ τα επόμενα 3,5 χρόνια θα προβάλλεται 8 φορές το χρόνο δηλαδή επί πλέον άλλες 96 προβολές. Η ταινία θα δοθεί και στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Ευχαριστίες οφείλονται στο πρακτορείο Ionia Touristiki, στα ξενοδοχεία Grecian Castle , Medieval Castle SuitesVolissos HolidayHomesPearl bay, στα εστιατόρια Χότζας, Παπαμιχαλάκης στα Μεστά και Φάμπρικα στη Βολισσό.

Επίσης ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κο Κώστα Μούνδρο, τον ξεναγό κο Θωμά Καραμουσλή, τη βιοτεχνία γλυκών "Τα γλυκά της Θείας Ευαγγελίας", το "Citrus", το Αργέντικον, τον κο Βασίλη και την κα Ρούλα Μπάλλα, την κα Αντιγόνη Μαιστράλη και τον κο Γιώργο Μισετζή, η συμβολή των οποίων βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί η εκπομπή.        

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ , 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί ο υποψήφιος βουλευτής Χίου , Σταμάτης Κάρμαντζης, στο εκλογικό του κέντρο (Φιστέλ Ντε Κουλάνς 10,πάνω από το καφενείο Ρετρό, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα) , την ερχόμενη Πέμπτη , 26 Απριλίου 2012, στις 10.45 το πρωϊ

8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ




Του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ

     Υποψήφιοy  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΙΟΥ, ΝΔ


 O στόχος είναι η επανεκκίνηση της Οικονομίας, ως αποκλειστικό μέσο για την ανόρθωση, όλου του συστήματος και η έξοδος από την οικονομική κρίση με τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.


Για το πώς είναι δυνατόν  να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω, υπάρχουν 8 βασικές προτάσεις, ως εξής:

1. Κατάρτιση ενεργού αναπτυξιακού προγράμματος, με στήριξη της εγχώριας παραγωγής, των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, 

2. Λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την προσέλκυση επενδύσεων και κεφαλαίων που θα εισρεύσουν στη χώρα και στις ελληνικές τράπεζες, μετά την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην οικονομία της χώρας, Αξιοποίηση των αναπτυξιακών εργαλείων που σχετίζονται με το ΕΣΠΑ

3. Ενίσχυση στρατηγικών τομέων της οικονομίας στη βιομηχανία και τις κατασκευές, στην εναλλακτική ενέργεια, στον ποιοτικό και θαλάσσιο τουρισμό, στη ναυτιλία, τις σύγχρονες και εναλλακτικές καλλιέργειες, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, την ιχθυοκαλλιέργεια, τις μεταφορέςκαι logistics την εκπαίδευση, τις νέες τεχνολογίες, την έρευνα και την καινοτομία.

4. Κατάρτιση προγραμμάτων επιδοτούμενης  απασχόλησης, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και του επαγγελματικού προσανατολισμού, αποτροπή των παρασιτικών δραστηριοτήτων και ενίσχυση της εγχώριας ζήτησης και παραγωγής.

5. Εντατικοποίηση της δράσεων κατά της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής, απλούστευση, αντικειμενικοποίηση και εκσυγχρονισμός του φορολογικού συστήματος και μείωση του ΦΠΑ.

6. Περιστολή των δημόσιων δαπανών, ορθολογικοποίηση της δημόσιας διοίκησης, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της κοινωνικής ασφάλισης, βελτίωση των κοινωνικών παροχών στους πραγματικά έχοντες ανάγκη.

7.  Λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων  για την πάταξη της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς, με απλούστευση και εκσυγχρονισμό των διαδικασιών αυστηρών, με ενίσχυση των ελεγκτικών και κυρωτικών μηχανισμών.
                                   
8.   Διασφάλιση της εθνικής ταυτότητας της χώρας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με στήριξη του ελληνικού πολιτισμού, των παραδόσεων, της επιστήμης και των τεχνών, ενίσχυση των δεσμών με την Ομογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



Οι Σαμιώτες προσπαθούν να προσελκύσουν τουλάχιστον τον εσωτερικό τουρισμό, με ειδικά φυλλάδια που θα παραπέμπουν στα αξιοθέατα του νησιού αλλά και με την διάθεση τοπικών προϊόντων παραδοσιακών, όπως κρασί και ούζο, από επιχειρηματίες και συλλόγους.
Πιο αναλυτικά, κορίτσια θα μοιράζουν στον κόσμο σαμιώτικα μικρά διαφημιστικά εύχρηστα αντικείμενα, προκειμένου να θυμούνται την Σάμο και μετά την αποχώρησή τους από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που θα βρίσκεται στο Σύνταγμα.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν όλοι οι εμπορικοί σύλλογοι του νησιού καθώς και ο πολιτιστικός σύλλογος Καπετάν Λαχανάς που θα παρουσιάσει σαμιώτικους χορούς, ενώ θα γίνει κλήρωση για 12 ταξίδια στη Σάμο.
newsbomb.gr

ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΓΕΩΠΑΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ





8 ΜΑΪΟΥ – 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
Η γιορτή των Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων
Καθημερινές εκδηλώσεις στο Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου
& τα Γεωπάρκα όλης της Ευρώπης

Η Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων, η μεγάλη γιορτή των Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων οργανώνεται φέτος για ένατη συνεχή χρονιά από τα Γεωπάρκα όλης της Ευρώπης. Το Απολιθωμένο Δάσος, ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων, θα συμμετάσχει και τη φετινή χρονιά στις εκδηλώσεις έχοντας προετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από 8 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2012.
Ο εορτασμός της Εβδομάδας Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων αποτελεί πλέον θεσμό και οργανώνεται κάθε χρόνο με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία. Στον εορτασμό συμμετέχουν όλα τα Ευρωπαϊκά Γεωπάρκα προβάλλοντας και αναδεικνύοντας την μοναδική γεωλογική κληρονομιά της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Κάθε Γεωπάρκο  επιλέγει τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Γεωπάρκων, με γνώμονα πάντοτε την προβολή της ευρωπαϊκής φυσικής – γεωλογικής  κληρονομιάς, τις ιδιαιτερότητες του Μνημείου αλλά και τις προτιμήσεις των επισκεπτών. Παράλληλα, οι επισκέπτες σε όλα τα Ευρωπαϊκά Γεωπάρκα πληροφορούνται  για όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη και με τον τρόπο αυτό η Λέσβος και το Απολιθωμένο Δάσος προβάλλονται στους χιλιάδες επισκέπτες των Μουσείων και Πάρκων που συμμετέχουν στο Δίκτυο.
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, επικεφαλής του Δικτύου Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων, προσκαλεί όλους τους φίλους του Απολιθωμένου Δάσους, τους επισκέπτες της Λέσβου και κυρίως τους νέους να συμμετάσχουν στις ποικίλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, να απολαύσουν τις ομορφιές της λεσβιακής φύσης και να ενημερωθούν για τη μοναδική φυσική και γεωλογική κληρονομιά της Λέσβου.
Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Απολιθωμένο Δάσος περιλαμβάνονται επιστημονικές ενημερώσεις, περιηγήσεις στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου και τις περιοδικές εκθέσεις, δράσεις υπαίθρου στο πάρκο Απολιθωμένου Δάσους Σιγρίου, αφιερώματα στα Γεωπάρκα του Δικτύου Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων, προβολές ντοκιμαντέρ για το Απολιθωμένο Δάσος, τα ηφαίστεια αλλά και τη βιοποικιλότητα του Αιγαίου, εκπαιδευτικά προγράμματα.
Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με την οργάνωση παρουσίασης για το Γεωπάρκο Λέσβου, την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μικροί Παλαιοντολόγοι» αλλά και παρουσιάσεων, περιηγήσεων και προβολή ντοκιμαντέρ.
Το Μουσείο με την διοργάνωση  των παραπάνω εκδηλώσεων φιλοδοξεί  να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους σε θέματα προστασίας της φυσικής κληρονομιάς, να συμβάλλει στη συνειδητοποίηση της κοινής ευρωπαϊκής πολιτιστικής, κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ταυτότητας και να τονίσει την άμεση σχέση αυτών με το φυσικό περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο στα τηλέφωνα 22530-54434, 22510-47033, e-mail: lesvospf@otenet.grwww.lesvosmuseum.gr.

ΠΗΓΗ  lesvosnewsnet
————————————–