Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

O KΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ


Ο βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος, συμμετείχε σήμερα, σε συζήτηση με θέμα τον ρατσισμό και την «Χρυσή Αυγή», στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνάντησης του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος Βάσης (EGAM), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ενόψει της αυριανής αντιρατσιστικής πορείας από την Βουλή στην Ακρόπολη.
Τα κύρια σημεία της ομιλίας του είναι τα εξής:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΙΟΥ




O σύλλογος γυναικών Χίου πραγματοποιεί εκδήλωση ερασιτεχνικής δημιουργίας το Σάββατο 15/12/2012 στις 18:00 στα νέα γραφεία του, Καλαμπόκα 74 στον 1ο όροφο. Οι φίλες και τα μέλη του συλλόγου με τη δημιουργική συμπαράσταση της κας Ρούλας Στέλλα  μπορούν να φτιάξουν πρωτότυπα μοναδικά και οικονομικά χριστουγεννιάτικα στεφάνια με υλικά από τη φύση τα οποία μπορούν να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα εν μέσω οικονομικής κρίσης.

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ






Έναν νεαρό παράνομο μετανάστη εντόπισε  μέσα στη θάλασσα σήμερα το μεσημέρι σκάφος του λιμενικού 1,3 ν.μ ανατολικά της Λέσβου. Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων .

Ο αλλοδαπός -ο οποίος δήλωσε  ότι είναι ηλικίας 20 ετών -  φορούσε σωσίβιο, περισυνελέγη με ασφάλεια από το πλήρωμα του σκάφους και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της  Μυτιλήνης, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.
Στη συνέχεια, πλωτά περιπολικά Λιμενικού  και ιδιωτικά σκάφη,  καθώς και όχημα από ξηράς,  έχουν ξεκινήσει περαιτέρω έρευνες για τυχόν εντοπισμό και άλλων  αγνοουμένων ατόμων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας

ΠΗΓΗ lesvosnews.net

ΚΥΒΟΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ- ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ



Ενα νέο βιβλιοπωλείο  ξεκίνησε τη λειτουργία του από χθες στο Τάγμα του Δεσπότη- οδός Φωστίνη 29 Να ευχηθούμε καλές δουλειές!!!!