Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η «ευχή» του ΣΕΒ

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Μέσα στο αποπνιχτικό παλαιό σκηνικό η χθεσινή ψήφος του λαού συνιστά ψήφο οργής, ψήφο αντιμνημονιακή, ψήφο τιμωρίας. Η λαϊκή ετυμηγορία ήταν τολμηρή και συνειδητή. Απέρριψε πρωτίστως τους πρωταγωνιστές του φαύλου κομματικού παρελθόντος, καταδικάζοντας τη διαχειριστική, ηθική και ιδεολογική ελλειμματικότητα που επέδειξαν απέναντι στην κρίση. Ευκταίο θα ήταν, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών, να διαμορφωνόταν μία κυβέρνηση πραγματικής εθνικής ενότητας και λαϊκής νομιμοποίησης, η οποία θα συμπεριελάμβανε και τον μεγάλο νικητή των εκλογών - τον ΣΥΡΙΖΑ με τη σαφή αντιμνημονιακή θέση. Θα δινόταν έτσι η ευκαιρία να διαμορφωθεί ένα εθνικό διαπραγματευτικό μέτωπο, που θα διεκδικούσε από μία Ευρώπη που αλλάζει, νέους όρους αντιμετώπισης της Ελλάδας, με βάση ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Δυστυχώς, αυτό δεν φαίνεται εφικτό. Αν οι διερευνητικές εντολές δεν καταλήξουν σε ένα τέτοιο βιώσιμο σχήμα, τότε η μόνη λύση είναι μία νέα προσφυγή στις κάλπες».
Τα σχόλια δικά σας.
ΑΠΟ ΤΗ ΝΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ ΣΟΔΗ-Θα ηθελα να ευχαριστησω ολες τις Χιωτισσες και τους Χιωτες που με εμπιστευτηκαν με την ψηφο τους

Στις εκλογες της 6ης Μαιου ο λαος μιλησε.Το αποτελεσμα της καλπης εστειλε μηνυμα και στην παραταξη μας.
Θεωρω οτι το αιτημα για ανανεωση στην πολιτικη ζωη ειναι ΠΑΝΤΑ επικαιρο και αυτο ηταν το σκεπτικο μου οταν αποδεχτηκα να συμμετεχω σε ενα ψηφοδελτιο που για συγκεκριμενους λογους αργησε να κλεισει!
Δεν σκεφτηκα ουτε μια στιγμη το προσωπικο μου συμφερον, η την πολιτικη μου εικονα.Θεωρησα τιμη και υποχρεωση μου να στηριξω, με τις οποιες δυναμεις μου, το κομμα και τον Α. Σαμαρα σε αυτες τις τοσο κρισιμες εκλογες.
Ο αγωνας μου ηταν καθαρος, αξιοπρεπης και τιμιος, οπως αρμοζει σε μενα και τα πιστευω μου.Απεκτησα καινουργιους φιλους, αλλα ζυγισα και πολλους αλλους ''φιλους''.
Θα ηθελα να ευχαριστησω ολες τις Χιωτισσες και τους Χιωτες που με εμπιστευτηκαν με την ψηφο τους , αλλα και ολους τους συνεργατες που ηταν κοντα μου ολες αυτες τις μερες.
Ευχομαι η Ελλαδα να βρει το δρομο της.



Μ.Σταυρινουδη - Σοδη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ



Συνέντευξη τύπου θα δώσει ο ΣταμάτηςΚαρμαντζης την Πέμπτη 10 Μαιου και ώρα 11 στο γραφείο του

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ


Προβολή ντοκυμαντέρ για την καταπολέμηση του στίγματος από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου, στην Καλλιμασιά

http://www.kpechios.gr/el/news/1-latest-news/281--------samuel.html
 
 
 
 
Κέντρο Παιδιού και Εφήβου
Εγκρεμού 30, Χίος 82100
Τηλ: +30 22710 20000
Fax: +30 22710 21213
e-mail: info@kpechios.gr
web site: www.kpechios.gr

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΧΙΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου σας προσκαλεί σε Ημερίδα στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης επί της προτεινόμενης επένδυσης "Αιγαία Ζεύξη - Ανάπτυξη αιολικών πάρκων στις νήσους Λήμνο, Χίο και Λέσβο με παράλληλη διασύνδεσή τους με το διασυνδεδεμένο σύστημα".
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012, ώρα 14.00 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου


Κωνσταντίνος Γανιάρης