Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για το έργο "σύνδεσης δρόμου παράκαμψης της πόλης της Χίου με την Αγ. Ειρήνη"

Εγκρίθηκαν σήμερα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κ. Φώτη Χατζημιχάλη, οι περιβαλλοντικοί όροι για την κατασκευή του έργου “Σύνδεση δρόμου παράκαμψης της πόλης της Χίου με Αγ. Ειρήνη”, που θα αποτελείται από δύο τμήματα, συνολικού μήκους 1.238,13 μ, στο Δήμο Χίου. Καθώς επίσης και για το έργο “Παράκαμψη Θάνους, στο Δήμο Λήμνου, Περιφέρειας Β. Αιγαίου”.

Με την έγκριση αυτή επιταχύνονται οι διαδικασίες για την εκτέλεση σημαντικών έργων, απαραίτητων για την ανάπτυξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου και την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής.

Ειδικότερα, η κατασκευή του έργου “Σύνδεση δρόμου παράκαμψης της πόλης της Χίου με Αγ. Ειρήνη” στοχεύει στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης με τη διευκόλυνση της υπεραστικής κυκλοφορίας
lesvosnews.net

Το απαγορευτικό απόπλου έφερε στην επιφάνεια τις μονοπωλιακές καταστάσεις στον χώρο των συγκοινωνιών

Aπό την περασμένη Παρασκευή το βράδυ,υπάρχει απαγορευτικό απόπλου από και προς τα νησιά μας. Ένα απαγορευτικό, που όπως όλα, έχει καθηλώσει τους επιβάτες , αλλά και τα εμπορεύματα, σε άλλες πόλεις παρά την θέλησή τους. Φυσικά και δεν τα βάζουμε με την φύση, ούτε γκρινιάζουμε με τα απαγορευτικά, που αποφασίζονται από τις λιμενικές αρχές για την ασφαλή μεταφορά των επιβατών. Κάποιοι όμως που "πρέπει" να επιστρέψουν στη Χίο για παράδειγμα, για πολλούς και διάφορους λόγους, άμεσα, απευθύνθηκαν στην "Ολυμπιακή", η οποία χρεώνει το εισιτήριο με ...191 ευρώ, ένα ποσό απαγορευτικό για τον μέσο πολίτη και συγχρόνως φανερώνει ότι δεν λειτουργεί η κρατική οικονομική πολιτική της απελευθέρωσης της αγοράς... Η "Ολυμπιακή" αυτή την στιγμή είναι μονοπώλιο στη Χίο μετά και την αποχώρηση της Aegean,η οπία αποχώρηση μπορεί να έγινε για λόγους οικονομικούς, μπορεί και όχι...Το αποτέλεσμα είναι, ότι τα θέσφατα περί συμφέροντος των πολιτών με την απελευθέρωση της αγορά , στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτουργούν εις βάρος των πολιτών της Χίου.
Γι'αυτόν τον λόγο θα πρέπει το κράτος να παρέμβει και να λειτουργήσει υπέρ των πολιτών. Δεν είναι δυνατόν με την έλευση απαγορευτικών απόπλου, να καθηλώνονται οι Χιώτες, γιατί απλούστατα αδυνατούν να πληρώσουν αυτά τα υπέρογκα ποσά μεταφράς τους από και προς την Αθήνα.Πρέπει το κράτος με οποιονδήποτε τρόπο να παρέμβει και να λειτουργήσει "σπάζοντας το απόστημα" των αμέσως ή εμμέσως δημιουργουμένων μονοπωλιακών καταστάσεων.
Από την άλλη έχουμε και τις δηλώσεις του νέου υφυπουργού Ναυτιλίας, ότι ..."από το Καστελόριζο μέχρι την Γαύδο θα επιλύσει από ένα πρόβλημα των νησιών". Κάποιος πρέπει να του πει ότι εκτός απ'αυτά τα νησιά υπάρχει και το ...Βόρειο Αιγαίο, ότι υπάρχει η Χίος, η Σάμος, η Λέσβος κ.λ.π. Ας προσπαθήσει να λύσει και κάποιο πρόβλημα απ' αυτά τα νησιά, όπως για παράδειγμα, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα απαγορευτικά απόπλου και τις μονοπωλιακές καταστάσεις στον χώρο των συγκοινωνιών...
ΗΛΙΑΣ ΦΥΛΛΑΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ :



Με ιδιαίτερη συγκίνηση η Ομάδα μας παρακολούθησε την ενθρόνιση του εψηφισμένου συμπατριώτη μας κ. Μάρκου Βασιλάκη ως Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.
Ιδιαίτερη η συγκίνησή μας, όχι μόνον επειδή ο Σεβασμιώτατος προέρχεται από το νησί μας, νησί που το έχει πολλάκις διακονήσει στο πλευρό του μακαριστού μας Μητροπολίτη Διονύσιου, αλλά και επειδή έδειξε αμέσως μετά την άφιξή του, τι σημαίνει για κάθε άνθρωπο να είναι γνώστης της ταυτότητας του, της ιστορίας του, να είναι δηλαδή άνθρωπος που να να έχει συναίσθηση των ριζών και καταβολών του.

Πράγματι, ο Σεβασμιώτατος συνεπής με τις αρχές που πρέπει να διακρίνουν κάθε συνειδητοποιημένο άνθρωπο που αναγνωρίζει το βάρος της κληρονομιάς που αναλαμβάνει, έσπευσε να αποτίσει τις πρέπουσες τιμές στον Εθνομάρτυρα προκάτοχό του, Μητροπολίτη Πλάτωνα Φραγκιάδη. Η Χιακή μας εκκλησία έχει τοποθετήσει τον μακαριστό Πλάτωνα στην κορυφή των ιεραρχών και κληρικών του νησιού οι οποίοι υπέμειναν χάριν της ελληνικής παλιγγενεσίας μαρτύρια αδύνατα να τα περιγράψει λόγος και μελάνη. Ο Μητροπολίτης Πλάτωνας και μαζί μ’ αυτόν δεκάδες πρόκριτοι και κληρικοί βίωσαν πρώτοι μαρτυρικά την οργή των Οθωμανών κυρίαρχων προ των μεγάλων Σφαγών του 1822. Έχοντας συναίσθηση αυτής της θυσίας, ο Σεβασμιώτατος θέλησε να μας υπενθυμίσει με την κίνησή του, παραμονές της ανάμνησης της απελευθέρωσης του νησιού μας από τους Οθωμανούς το 1912, ότι οι θυσίες των προγόνων μας, επιφανών και μη, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μακρινά γεγονότα, ως παραμύθια, αλλά ως προσδιοριστικά σημεία της ταυτότητάς μας.

Ο κ. Μάρκος, αφού προσκύνησε τον αδριάντα-λειψανοθήκη του Μητροπολίτη Πλάτωνα, έσπευσε στη Σκοτεινή Φυλακή για να δώσει Τρισάγιο στο χώρο όπου δεκάδες Χιώτες, μαζί με τον Πλάτωνα, υπέμειναν σε συνθήκες ανείπωτες, το μαρτυρικό τους βιολογικό θάνατο. Συγκινητική η στιγμή που ο 18ος Μητροπολίτης μετά τον Πλάτωνα, πέρασε τις μαύρες πύλες της Φυλακής, έκανε το Σταυρό του και γονάτισε για να φιλήσει το έδαφος. Το γεγονός αυτό μας θύμισε την ιερότητα του χώρου κι εμείς ως Ομάδα εθελοντική με ιδιαίτερη αποστολή την ανάδειξη του Φρουρίου, του οικισμού του και της μεγάλης για τον τόπο μας ιστορίας που το περιβάλλει, αισθανθήκαμε χαρά, αλλά και δικαίωση. Δικαίωση γιατί επανειλημμένως τονίσαμε την πεποίθησή μας πως η Σκοτεινή Φυλακή θα πρέπει να διαμηνύει τόσο προς τους νέους και τα παιδιά του τόπου μας, όσο και προς τους επισκέπτες του νησιού μας (ακόμα και στους γείτονες Τούρκους), την αξία της αυτοθυσίας, της αντίστασης στην ανελευθερία και στην κατοχή.



Η Ομάδα μας, είδε με ιδιαίτερη χαρά το άνοιγμα της Σκοτεινής Φυλακής για δύο βραδιές το καλοκαίρι. Ωστόσο, στόχος μας παραμένει η συστηματική και αρμόζουσα χρήση του χώρου, στόχο τον οποίο συμμερίζεται η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και τον οποίο επιθυμούμε να πραγματώσουμε σε συνεργασία με την τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων. Παραδείγματος χάριν, σε άλλες περιοχές τις Ελλάδας και της Κύπρου, αντίστοιχοι χώροι λειτουργούν ως μουσεία που με εικόνες και αντίστοιχα επεξηγηματικά κείμενα περιγράφουν την ιστορία του χώρου στον επισκέπτη. Ελπίζουμε στις δράσεις μας για ανάδειξη της κληρονομιάς του Κάστρου της Χίου να έχουμε τις ευλογίες και τη στήριξη του νέου μας ποιμενάρχη. Προς το παρόν, όμως, του ευχόμαστε έτη πολλά και δημιουργικά με το Χριστό και την αγάπη Του να φωτίζουν το διακόνιμά του.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ - ΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ

Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από σήμερα, με σταδιακή εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο ενώ παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα ηπειρωτικά.


Μέχρι, πάντως, να εξασθενήσουν οι θυελλώδεις άνεμοι, τα πλοία θα παραμένουν στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, αφού δεν έχει αρθεί το απαγορευτικό απόπλου.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής Ελλάδας, αλλά σιγά σιγά τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις.

Στις 14:00 οι χαμηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν σε:
ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ 2°C
ΛΑΓΚΑΔΙΑ 4°C
ΦΛΩΡΙΝΑ 5°C
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 5°C
ΜΕΤΣΟΒΟ 5°C

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Μακεδονία, Θράκη
Με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Το πρωί κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και εδώ με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 04 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Το πρωί κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός στην ήπειρο.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα παρουσιάσει ο καιρός. Στην ανατολική στερεά, την Εύβοια και πιθανώς το πρωί στην ανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 14 βαθμούς κελσίου. Το πρωί κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Κρήτης τοπικές χιονοπτώσεις. Στην Κρήτη νωρίς το πρωί πιθανώς να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και στα δυτικά 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 08 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα βόρεια τοπικές νεφώσεις και στα νοτια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στα νοτια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα πάνω από τα 1000 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 07 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις με τους ανέμους να είναι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 02 έως 10 βαθμούς κελσίου.


newsit.gr

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ : ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΣΔΑ Α.Ε.

Με τη θεσμοθέτηση ενός πιο ευέλικτου πλαισίου που επιτρέπει τη λειτουργία του τομέα της Καθαριότητας των δήμων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια απαντά η κυβέρνηση στην πρόσφατη απεργία διαρκείας της ΠΟΕ-ΟΤΑ που έφτασε στα όρια της ασφυξίας την Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών (αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή εντός του Νοεμβρίου), με το οποίο επέρχονται διορθώσεις στον «Καλλικράτη» περιέχονται δύο ρυθμίσεις σύμφωνα με τις οποίες:

1. Οι δήμοι θα προχωρούν σε επιχειρησιακές συμβάσεις με τους εργαζόμενους στους τομείς καθαριότητας καθώς πρόκειται για ανταποδοτική υπηρεσία που πληρώνουν οι ίδιοι οι δημότες μέσα από τα δημοτικά τέλη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε δήμος θα διαπραγματεύεται με το οικείο Σωματείο των εργαζομένων στην καθαριότητα και θα καταλήγουν σε συγκεκριμένη σύμβαση με την οποία θα καθορίζονται οι μισθοί των εργαζομένων. Με αυτό τον τρόπο το υπουργείο Εσωτερικών αφενός αφήνει εκτός του δευτεροβάθμιο Σωματείο, εν προκειμένω την ΠΟΕ-ΟΤΑ και αφετέρου αναγκάζει τους δήμους να αναδιαρθρώσουν και να εξορθολογίσουν τις υπηρεσίες τους, προσαρμόζοντας το κόστος της αποκομιδής σε επίπεδα ανάλογα με αυτά που θα είχαν αν χρησιμοποιούσαν ιδιώτες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ΥΠΕΣ αυτή τη στιγμή το μέσο κόστος για την αποκομιδή ενός τόνου απορριμμάτων από τις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων είναι περί τα 120 ευρώ, ενώ στις πρόσφατες συμβάσεις που είχαν συναφθεί με ιδιώτες λόγω της απεργίας μειωνόταν στα 65 ευρώ.

2. Οι Φορείς Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΦΟΣΔΑ) μετατρέπονται είτε σε Ανώνυμες Εταιρείες (Α.Ε.) είτε σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) με τη συμμετοχή των δήμων της περιφέρειας, προκειμένου να είναι πιο ευέλικτοι και πιο αποτελεσματικοί, σύμφωνα με το υπουργείο, στις κινήσεις τους. Μ' αυτόν τον τρόπο στο ΥΠΕΣ ευελπιστούν ότι με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου θα συγκληθούν άμεσα οι γενικές συνελεύσεις των ΦΟΣΔΑ προκειμένου να εκλέξουν διοικητικά συμβούλια και να προχωρήσουν το συντομότερο τις διαδικασίες για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε περιφερειακό επίπεδο. Τέτοια άμεση ανάγκη υπάρχει στην Περιφέρεια Αττικής, όπου η σύσταση του Φορέα καρκινοβατεί από τις αρχές του χρόνου.
aftodioikisi.gr

ΕΤΟΙΜΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Έτοιμη προς κατάθεση στη Βουλή, και μάλιστα αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, είναι η πολυαναμενόμενη νομοθετική ρύθμιση για τη μεταφορά των μαθητών της χώρας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος στον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο οποίος αναζητεί λύση για τους περίπου 6.000 μαθητές της περιφερειακής ενότητάς του.

Η ανακοίνωση της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας Αχαΐας, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος επικοινώνησε σήμερα με τον αρμόδιο υφυπουργό Πάρι Κουκουλόπουλο, σχετικά με την εκκρεμότητα εξόφλησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ, για το έργο μεταφοράς μαθητών που είχε εκτελεστεί σε προηγούμενες περιόδους.

Ο υφυπουργός ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη ότι η απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση είναι ήδη έτοιμη, προκειμένου να προωθηθεί για ψήφιση στη Βουλή. Μάλιστα, η νομοθετική ρύθμιση θα προωθηθεί στη Βουλή αμέσως μετά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων και την ψήφο εμπιστοσύνης προς τη νέα κυβέρνηση.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση, εφόσον ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία, ακολουθεί η δημοσίευση της ρύθμισης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και αμέσως μετά ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σχετικής διαπιστωτικής πράξης και την εξόφληση των οφειλών το αργότερο έως το τέλος του έτους. Όπως αναφέρεται σχετικά, «το προβλεπόμενο ποσό, ύστερα από τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν από την Περιφέρεια, είναι ήδη εξασφαλισμένο και διαθέσιμο».
aftodioikisi.gr

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Με το ποσό των 5.198.212 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τις Περιφέρειες της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νομό δικαιούχους.

Πρόκειται για τους δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών, καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για το μήνα Οκτώβριο.
newpost.gr

TA ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ

Oι αντιπρόσωποι που εκλέχθηκαν από τους συνεταιρισμούς των Μαστιχοχωρίων της Χίου για τις εκλογές του 9μελούς Δ.Σ. της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, είναι οι εξής :
-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ :Μανάρας Γ.,Νύκτας Ν.,Κύλης Ν.,Σακουλάς Π.
-ΑΡΜΟΛΙΑ:Σαραντάκης Π.,Ρικανιάδης Ν.,Νεοχωρούσης Π.,Νεοχωρούσης Κ.,Βούτας Ι.
-ΒΕΣΣΑ :Κέφης Α.
-ΕΞΩ ΔΙΔΥΜΑ:Αβδελιώδης Π.
-ΕΛΑΤΑ :Δέλιος Ε.,Μπίκας Σ.,Κούτσουρα Κ.,Μπίκα Δ.,Κατσή Ολ.
-ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙ :Μακρίδης Μ.,Μονιώδης Ι.,Μονιούδης Ε.,Σιταράς Μ.,Στεφανίδης Μ.
-ΘΥΜΙΑΝΑ-ΝΕΧΩΡΙ-ΒΑΒΥΛΟΙ:Κακαρίνος Σ.,Αγκάς Κ.,Βασιλικός Π.,Πρωάκης Κ.,Καρασούλης Ν.
-ΚΑΛΑΜΩΤΗ :Βαρλάς Σ.,Βουρλιωτάκης Δ.,Μονίαρος Ε.,Πειραντάκος Γ.,Ψαρρός Σ.
-ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ :Βρουλής Π.,Βούκουνας Κ.,Γανιάρης Κ.,Θλιβίτου Α.,Σωτηράκης Ε.
-ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ :Ποταμούσης Γ.,Τσάμπος Σ.,Χαραλάμπάκης Μ.,Πρώϊος Τηλ.
-ΚΟΙΝΗ-ΠΑΓΙΔΑ :Σούτης Ν.,Μονιώδης Ν.,Μονιώδης Κ.,Παπαδημητράκης Λ.,Σούτης Μιλτ.
-ΛΙΘΙ :Σίσκου Κ.,Γιαγιά Ειρ.
-ΜΕΣΑ ΔΙΔΥΜΑ:Αβδελιώδης Π.,Ζυγλάκη Λ.,Σταυρινούδης Μιλ.,Νεαμονίτης Κ.
-ΜΕΣΤΑ :Παλαιούδης Μ.,Αυγουστίδης Ι.
-ΜΥΡΜΗΓΚΙ :Μικέδης Αν.,Παππά Βασ.
-ΝΕΝΗΤΑ :Χρουσάκης Δ.,Αργυράκης Σ.,Φασιανός Δ.,Γιαλούσης Α.,Λυμπέρης Ν.,Μαυροκλείτης Μ.,Πίττας Ι.,Βαρκάρη Ειρ.
-ΠΥΡΓΙ :Αυγουστίδης Γ.,Καπετάνος Γ.,Παπαδόπουλος Ηλ.,Τούμπος Γ.,Τσαμπής Κ.,Ριάλλης Θ.,Κλεισσάς Η.,Καρνής Κ.
-ΠΑΤΡΙΚΑ :Ρηγάκης Ε.,Μενδωνίδης Σ.,Πασσάδης Γρ.,Σιδεράκης Σπ.,Παρασκετάδης Δ.
-ΟΛΥΜΠΟΙ :Ξυδερής Κ.,Χαλκιάς Μ.,Μαράκη Καλ.,Κουτσοδόντης Αν.,Παπαγιαννάκης Δ.
ΦΛΑΤΣΙΑ - ΒΟΥΝΟ :Κουκούρης Χρ.,Κοκολάκης Σπ.,Κριτάκης Γ.,Βαρβάκης Στ.,Κωστάκης Λεων.

πηγή: Chiospress.gr