Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΜΠΛΟΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Σημαντική επιτυχία του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης την Τρίτη καθώς «μπλόκαρε» ποσότητα 187 γραμμαρίων που επρόκειτο να διοχετευτεί στην «αγορά» της Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου, κατά την αποβίβασή του από πλοίο της γραμμής, 24χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια πλαστική συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 187,73 γραμμαρίων.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 24χρονου από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου παρουσία Δικαστικού εκπροσώπου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, οκτώ χάπια stedon και 125 χάπια Lexotanil.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

ΠΗΓΗ lesvosnewsnet

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/5/2012Η Δ/νση Τεχνικών Έργων (Δ.Τ.Ε.) της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ανακοινώνει ότι το οδικό δίκτυο  Χίου – Αίπους και συγκεκριμένα το τμήμα από τον Αγ. Κήρυκo έως διασταύρωση Πούλου, θα παραμείνει κλειστό και για τις δυο κατευθύνσεις της οδού έως και την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 λόγω της επικινδυνότητας που υπάρχει για την κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας των εργασιών που εκτελεί η Δ.Τ.Ε.της ΠΕ Χίου   για την αντιστήριξη της οδού .
Από Δευτέρα 14  Μαΐου θα είναι ανοιχτό το ρεύμα ανόδου  .
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρους οδούς για τις προαναφερόμενες μέρες.
  
                                                                          Η Προϊσταμένη της Δ.Τ.Ε.   Π.Ε.Χίου                                                                                 

                                                                                      Αργυρώ Τσικολή
                                                                                      Πολιτικός Μηχ.