Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΧΙΟΣ-ΠΥΡΓΙ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!



Στις 14 Ιανουαρίου

1690: O γερμανός οργανοποιός Γιόχαν Ντένερ από το Νυρεμβέργη κατασκευάζει το πρώτο κλαρινέτο.

1742: Πέθανε ο Έντμουντ Χάλεϊ, βρετανός αστρονόμος και μαθηματικός, που υπολόγισε τη τροχιά ενός κομήτη και του έδωσε το όνομά του (Kομήτης του Χάλεϊ).


1761: Η τρίτη μάχη του Πανιπάλ μεταξύ Ινδών και Αφγανών. Η νίκη των Αφγανών εξασθενίζει σημαντικά την Ινδία και καθιστά δυνατή την κατάληψή της από τους Βρετανούς αργότερα.

1822: Ο Δημήτριος Υψηλάντης και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κυριεύουν την Ακροκόρινθο.

1861: Γεννήθηκε ο Μεχμέτ ΣΤ', τελευταίος σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

1896: Γεννήθηκε ο Τζον Ντος Πάσος, αμερικανός συγγραφέας. («Μανχάταν Τράνσφερ», «42ος Παράλληλος»)

1898: Πέθανε ο Λιούις Κάρολ, φιλολογικό ψευδώνυμο του Τσαρλς Λούντβιτζ Ντόντγκσον, άγγλος συγγραφέας. (Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων)

1914: Ο Χένρι Φορντ ανακοινώνει καινοτομίες στη γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων της εταιρείας του. Ένα αυτοκίνητο χρειάζεται τώρα 93 λεπτά για να κατασκευασθεί από 12 ώρες προηγουμένως.

1915: Ο επιτελάρχης και μετέπειτα δικτάτωρ Ιωάννης Μεταξάς σε υπόμνημά του προς τον Βενιζέλο με τίτλο «Μικρά Ασία: δυνατότητες διανομής» προβάλλει ισχυρές επιφυλάξεις σχετικά με ενδεχόμενη εκστρατεία στο μικρασιατικό έδαφος.

1918: Γεννήθηκε ο Δημήτρης Τσαφέντας, ελληνικής καταγωγής νοτιοαφρικανός, που το 1966 δολοφόνησε τον πρωθυπουργό του απαρτχάιντ Χέντρικ Φέρβερντ, επειδή οι αρχές του απαγόρευσαν να παντρευτεί μία μαύρη.

1951: Πέθανε ο Γρηγόριος Ξενόπουλος, μυθιστοριογράφος, δημοσιογράφος και συγγραφέας θεατρικών έργων.

1954: Η Μέριλιν Μονρό παντρεύεται τον αστέρα του μπέιζμπολ, Τζο ντι Μάτζιο.

1959: Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της αθλητικής εφημερίδας «Ομάδα». Υπήρξε η πρώτη μικρού σχήματος εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα στην Ελλάδα. Σήμερα κυκλοφορεί ως ένθετο στην εφημερίδα «Τα Νέα».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ : "ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Ν.Τ. ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ"



Η επίθεση του κεφαλαίου απέναντι στην εργατική τάξη μεγαλώνει και η κατάσταση της εργατικής οικογένειας γίνεται αφόρητη. Επιχειρούν εργοδοσία και το πολιτικό της προσωπικό με τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. και με τη στήριξη του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού να εξαφανίσουν ό,τι απέμεινε από εργατικά δικαιώματα με τη φωτιά και το σίδερο.

Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης, τρόικα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων με τρομοκρατικά διλήμματα επιδιώκουν να επιβάλουν συνθήκες της πιο άγριας εκμετάλλευσης, για να στηρίξουν την κερδοφορία του μονοπωλιακού κεφαλαίου. Να βάλουν την εργατική τάξη στη στρούγκα τους και να μη σηκώνει κεφάλι.
Όλα όσα ζούμε σήμερα, μέσα από τη βαθιά και γενικευμένη οικονομική κρίση του καπιταλισμού, δεν είναι ούτε προσωρινά, ούτε συνηθισμένα. Για παράδειγμα, η ανεργία και η εναλλασσόμενη εργασία δεν είναι κάτι προσωρινό. Το μέγεθος της ανεργίας, το ύψος των αμοιβών και η αγοραστική αξία των μισθών δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα ιστορικά όρια του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής. Ζούμε για να πληρώνουμε λογαριασμούς στα μονοπώλια, καθώς όλα όσα καθορίζουν τις ζωές μας είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης από το παρασιτικό μονοπωλιακό κεφάλαιο.
Το καπιταλιστικό σύστημα είναι σε πλήρη αντίθεση με τις ανάγκες της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων και ταυτόχρονα βρίσκεται σε μεγάλα αδιέξοδα και αξεπέραστες αντιφάσεις, που προκαλούν όλο και πιο βαθιές κρίσεις και κλονισμούς στα θεμέλιά του.
Η συγκατοίκηση στην κυβέρνηση των κομμάτων της πλουτοκρατίας προωθεί ήδη νέο πακέτο επώδυνων μέτρων. Ανατροπές δίχως τέλος, με μέτρα μόνιμου χαρακτήρα. Προωθούν:
1. Το γενικευμένο χτύπημα του κατώτερου μεροκάματου, την πλήρη κατάργηση και της ελάχιστης προστασίας που μπορεί να έχει ο εργαζόμενος, της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που την έχουν ήδη υπονομεύσει, αφού έχουν ήδη αποδεχτεί οι νέοι εργαζόμενοι με λιγότερα από ό,τι προβλέπει η ΕΓΣΣΕ. Αυτό ανοίγει την πόρτα για γενικευμένη εφαρμογή των ατομικών συμβάσεων. Παύουν πλέον να έχουν οποιαδήποτε ισχύ και αξία οι συλλογικές συμβάσεις, αφού δε θα υπάρχει ούτε αυτό το κατώτερο όριο. Θα δημιουργηθούν μισθοί πείνας, από 300 μέχρι 500 ευρώ. Θα καταργηθεί η αποζημίωσης απόλυσης.
2. Κατάργηση δώρων γιορτών και αδείας (13ος- 14οςμισθός).
3. Κατάργηση όλων των τριετιών που παίρνουν σήμερα οι εργαζόμενοι.
4. Επέκταση όλων των μορφών «ελαστικής απασχόλησης». Στόχος είναι η γενικευμένη και καθολική εφαρμογή στις επιχειρήσεις της εκ περιτροπής εργασίας και άλλων μορφών μερικής απασχόλησης.
5. Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών. Η μείωση του λεγόμενου «μη μισθολογικού κόστους» που κουβεντιάζει η ΓΣΕΕ κατ΄ απαίτηση των αφεντικών θα προσφέρει επιπλέον κέρδη στους κεφαλαιοκράτες και θα διαλύσει τα Ταμεία και άλλους Οργανισμούς (ΟΑΕΔ, ΟΕΚ κ.ά.).
6. Εκ νέου μείωση των επικουρικών συντάξεων.
Το εργατοϋπαλληλικό κίνημα μπορεί να δώσει απάντηση στη γενικευμένη επίθεση κεφαλαίου, κυβέρνησης ΕΕ στο βαθμό που αλλάζουν οι συσχετισμοί σε βάρος του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού και όσων συνεργάζονται μαζί του ασχέτως από αριστερές κορόνες και αντιμνημονιακά μέτωπα, στο βαθμό που αποκτά την ταξική του συνείδηση και συμπορεύεται με το ΠΑΜΕ, ως το βασικό και κύριο πόλο του ταξικού κινήματος που στοχεύει στην ανατροπή της σημερινής σαπίλας και όχι στη διαχείρισή της.
Γι αυτό και ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός είναι ένα από τα κυριότερα εμπόδια, στήριγμα της επίθεσης του κεφαλαίου.
Η ηγεσία του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού και κυρίως οι πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ υπονομεύουν τους αγώνες, η μεν ΓΣΕΕ πηγαίνει στον κοινωνικό διάλογο για πολλοστή φορά, η δε ΑΔΕΔΥ ένοχα σιωπά. Και οι δύο μαζί καλλιέργησαν τον εφησυχασμό , την ολιγωρία και το «σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω» την ώρα που η επίθεση ήταν και παραμένει ολομέτωπη.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Τελείωσαν τα περιθώρια για αυταπάτες. Τώρα είναι η ώρα για την εργατική τάξη να κάνει το άλμα μπροστά.
Η πολιτική αυτή χτυπά ολόκληρη τη λαϊκή οικογένεια, το σύνολο των μελών της. Με υπομονή και αποφασιστικότητα, με τον κατάλληλο σχεδιασμό και με επιχειρήματα, να εμπνεύσουμε αισιοδοξία, να αξιοποιήσουμε εκατοντάδες εργαζόμενους.
Στην κυβέρνηση αυτής της αντιδραστικής αντιλαϊκής συμμαχίας (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.), που θέλει όχι μόνο οι εργαζόμενοι να πληρώσουν την καπιταλιστική κρίση, αλλά και να δημιουργήσει όρους μακροχρόνιας υποταγής των εργαζομένων στις ανάγκες του κεφαλαίου απαντάμε με το δικό μας αγωνιστικό μέτωπο.

Στο πνεύμα αυτό το ψηφοδέλτιό μας, η ΕΝΟΤΗΤΑ, κομμάτι του ταξικού κινήματος του ΠΑΜΕ καταθέτει την πρόταση λειτουργίας της εκτελεστικής γραμματείας η οποία στηρίζεται στην πάγια θέση μας για ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ με βάση την ψήφο των αντιπροσώπων στα ψηφοδέλτια.
Ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι η πρότασή μας είναι λειτουργικού χαρακτήρα, σε σχέση με το όργανο και δεν εμπεριέχει αυταπάτες για κοινά προγράμματα ψευτοενότητες και συγκλίσεις. Στους δρόμους θα κριθεί και το δίκιο και η κάθε πολιτική δύναμη που καθημερινά κρίνεται και αργά αλλά βασανιστικά φαίνεται και μέσα στους χώρους δουλειάς.

Συγκεκριμένα προτείνουμε:
Πρόεδρος: ΕΝΟΤΗΤΑ
Γραμματέας: ΠΑΣΚ
Αντιπρόεδρος: Αυτόνομη Παρέμβαση
Ταμείας: ΔΑΚΕ

ΧΙΟΣ, 12/1/12

Για την ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
ΚΩΣΤΑΛΑ ΚΛΑΙΡΗ
ΛΑΜΠΑΔΟΧΥΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΥΠΕΚΑ : ΔΙΠΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΔΑ

Παρακράτηση μέρος των ΚΑΠ στο ύψος των προστίμων που επιβάλει η Ε.Ε. αλλά και χρηματικά πρόστιμα που εισπράττει το ίδιο το κράτος θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι δήμοι και τα νομικά τους πρόσωπα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την «"ποινική" προστασία του Περιβάλλοντος», που κατατέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.
Με το νομοσχέδιο, το οποίο ενσωματώνει στην ελληνική έννομη τάξη δύο ευρωπαϊκές Οδηγίες για την ποινική προστασία του περιβάλλοντος και τη διαμόρφωση αποτελεσματικού πλαισίου διαχείρισης αποβλήτων, προβλέπονται επίσης και ποινικές κυρώσεις για τους υπεύθυνους που φτάνουν ακόμη και σε πολυετή κάθειρξη.
aftodioikisi.gr

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης παρέστη σήμερα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


“Πρώτα από όλα εύχομαι το 2012 η Εμπορική Ναυτιλία να πάρει τη θέση και την προτεραιότητα που της αρμόζει.

Μου έκανε σήμερα ιδιαίτερη εντύπωση που βρέθηκαν τόσοι όψιμοι υποστηρικτές της αναγκαιότητας ύπαρξης του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Χρειάστηκαν μόλις δυόμισι χρόνια για να κατανοήσουν το αυτονόητο.

Πάντως, η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Αντώνης Σαμαράς από την πρώτη στιγμή δεσμεύθηκαν τόσο για την επανίδρυση του Υπουργείου, όσο και την επανασύνδεσή του με το Λιμενικό Σώμα, και μάλιστα με αναβαθμισμένο ρόλο υπό την άμεση εποπτεία του Πρωθυπουργού.

Αναφορικά με την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα, πρέπει –έστω και τώρα- να είναι πλήρης και να δοθεί η δέουσα προσοχή, ώστε να μην υφίστανται πάλι άνευ λόγου περιορισμοί και ανακολουθίες. Παράλληλα πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή στις λιμενικές υποδομές, να υπάρξει σωστός σχεδιασμός και να αξιοποιηθεί επιτέλους το επιτυχημένο πρότυπο της Σύμβασης Παραχώρησης ΟΛΠ-Cosco”.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΙΣ 18/10/2010

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Διακηρύσσει ότι:

Εκθέτει σε δημόσια γνωστοποίηση, την Απόφαση Νο 13 του ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε. που αφορά την καταβολή αποζημίωσης στις πληγείσες επιχειρήσεις, της νήσου Χίου.

Αρμόδια υπηρεσία για την προσκόμιση των δικαιολογητικών από την κάθε επιλέξιμη επιχείρηση είναι το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου (αρμόδιος υπάλληλος Ιωάννης Κουντουριάδης, τηλ: 22710-44212 & 22713-50536).

Προκειμένου οι δικαιούχοι και οι φορείς εκπροσώπησής τους να λάβουν γνώση του περιεχομένου της απόφασης, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου όλες τις εργάσιμες ημέρες στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύεται σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. του Νομού και αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, Πολυτεχνείου 1 (Ισόγειο).

Παρόντες της αναρτήσεως οι υπάλληλοι Μαρία Τσιαδή, υπάλληλος του Γραφείου ΠΑΜ-ΠΣΕΑ και η Γιάννα Κοιλιάρη, υπάλληλος της Δνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Χίου.


Μαρία Τσιαδή Γιάννα Κοιλιάρη
Γραφείο ΠΑΜ-ΠΣΕΑ Δνση Διοικητικού – Οικονομικού

-Ο-
Αντιπεριφερειάρχης Χίου


Κωνσταντίνος Γανιάρης

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Χίου, γνωρίζοντας τη δύσκολη περίοδο που βιώνουν οι εργαζόμενοι και θέλοντας με κάθε τρόπο να εκφράσει την αλληλεγγύη του στα προβλήματά τους, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία μόνο των μελών των πρωτοβάθμιων σωματείων του,
την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 μμ στο χώρο του Ε.Κ.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα ευλογήσει, ευγενώς προσφερόμενος, ο Μητροπολίτης Χίου κκ Μάρκος.

Καλή Χρονιά με Κοινωνική Δικαιοσύνη


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΟΛΥΜΠΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω εκτελέσεως εργασιών στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση Οδικού δικτύου Νότιας Χίου», και συγκεκριμένα στο τμήμα Παράκαμψης Ολύμπων επί της οδού Χίου –Μεστών, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 έως και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012.

Οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν το τμήμα της παλαιάς Επαρχιακής οδού Ολύμπων -Μεστών κατά την διάρκεια των εργασιών
Παρακαλούνται η Τροχαία Χίου και η Δημοτική Αστυνομία για τις δικές τους ενέργειες για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Δ.Τ.Ε. Π.Ε.Χίου

Αργυρώ Τσικολή
Πολιτικός Μηχ.

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Aqua Maria

Με σύνθημα «η Λήμνος αποχαιρετά το πλοίο Aqua Maria», εκατοντάδες Λημνιοί συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Μύρινας σήμερα το μεσημέρι, εμποδίζοντας το πλοίο να δέσει, εκφράζοντας εκ νέου την αποδοκιμασία τους στη συνέχιση των δρομολογίου του πλοίου.

Κρατώντας άσπρα μαντήλια και με τη συνοδεία μουσικής «αποχαιρέτησαν» το Aqua Maria διαμαρτυρόμενοι για τις ακτοπλοϊκές συνθήκες της Λήμνου. Υπάλληλοι, ιδιώτες, φοιτητές, ο δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Λέσβου-Λήμνου, τοπικοί φορείς, όλοι μαζί ενωμένοι δεσμεύτηκαν ότι δεν θα εγκαταλείψουν τον αγώνα και επισήμαναν πως το Aqua Maria δεν θα ξαναδέσει στο λιμάνι της Μύρινας.

«Ο λαός της Λήμνου "αποχαιρέτησε" σήμερα το Aqua Maria, το 40χρονο σαπιοκάραβο που ταλαιπωρεί εδώ και έναν χρόνο τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας», τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής.

Πρόσθεσε δε: «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας διεκδικώντας το αυτονόητο. Απαιτούμε από τον υφυπουργό, Άδωνη Γεωργιάδη και την κυβέρνηση να εξασφαλίσουν ένα καράβι για τη Λήμνο. Ένα καράβι που θα ανταποκρίνεται, έστω στοιχειωδώς, στις ανάγκες των κατοίκων του νησιού μας».

Αφορμή για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στάθηκε η απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη να παραταθεί η δρομολόγηση του πλοίου «Aqua Maria» μέχρι 31 Μαρτίου 2012, εκτελώντας το δρομολόγιο Καβάλα - Λήμνος - Καβάλα.

«Εφαρμόστε, επιτέλους, τις συμβάσεις που υπογράψατε, τους νόμους της ελληνικής πολιτείας, σεβαστείτε τα χρήματα των φορολογούμενων και τηρήστε τις επιταγές του Συντάγματος για την ισονομία των νησιωτών. Η Λήμνος δεν επαιτεί. Απαιτεί και διεκδικεί το δίκαιο της», επισημαίνει ο κ. Χατζηδιαμαντής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
newpost.gr

ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ ΣΕ ΜΑΖΩΞΗ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Στη... μέση διακόπηκε η σύναξη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσκεινται στον Ευάγγελο Βενιζέλο το βράδυ της Πέμπτης στο μπαρ bistro(t) Cue, στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 εισέβαλαν 20 με 25 αναρχικοί και άρχισαν να πετάνε αυγά και νερά στους συγκεντρωμένους βουλευτές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους αναρχικούς έλουσαν με ποτά τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Αμοιρίδη!

Μετά από έντονους διαπληκτισμούς και λεκτικές αντιπαραθέσεις οι «εισβολείς» αποχώρησαν, όπως και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η συγκέντρωσή τους δεν ολοκληρώθηκε.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, αφότου όμως είχε αποχωρήσει η ομάδα των αγνώστων και το επεισόδιο είχε λήξει.

Στην εκδήλωση που διοργάνωνε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά, σύμφωνα με πληροφορίες, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Ελπίδα Τσουρή, Σπύρος Μοσχόπουλος , Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας ,ενώ ήταν προσκεκλημένοι και δημοσιογράφοι.
newpost.gr