Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ




«ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ. Η ΣΑΜΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΟΙΟ ΤΣΌΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΤΌΣΟ».

KEΔΕ: ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΗΜΟΙ



Την κατηγορηματική αντίθεσή της στην Επιτροπεία των «κόκκινων» δήμων που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο εκφράζει με ψήφισμά της η ΚΕΔΕ, «απειλώντας» ότι «αν η Κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει στην επιβολή της επιτροπείας, τότε ίσως θα πρέπει να αναζητήσει και εκείνους τους υπαλλήλους που θαυποκαταστήσουν τους αιρετούς.

"ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ"



Όσοι από τους κυβερνητικούς βουλευτές και των τριών κομμάτων δεν ψηφίσουν τον προϋπολογισμό και τα τελευταία «επώδυνα Μέτρα», και δεν σέβονται όσους εκ των πολιτών που με την στάση και την ψήφο τους τα υποστήριξαν και τα υποστηρίζουν, δεν έχουμε άλλον χαρακτηρισμό να τους αποδώσουμε, παρά μόνον «Προδότες της Πατρίδας».
Διότι :
·         Τι ενδιαφέρει τους πολίτες γενικά αν οι ψηφοφόροι του κ.Κασσή στην Ήπειρο τον πιέζουν για την πώληση της «Ακρόπολης της Ηπείρου» δηλαδή την Δωδώνη, και γράφει στα «παλιά του παπούτσια» όλους τους άλλους πολίτες της επικράτειας.
Με άλλα λόγια τον ενδιαφέρει πώς θα επανεκλεγεί. 
·         Τι ενδιαφέρει την πλειοψηφία των πολιτών η υποκριτική ευαισθησία…. του κ.Σκανδαλίδη, που στα χρόνια της δικής του «παντοδυναμίας» δεν έβλεπε ότι το καράβι που το λένε Ελλάδα, το πάνε ολοταχώς για τα βράχια;;;
·         Τι ενδιαφέρουν τους πολίτες οι προσωπικές αντιπαλότητες των βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αφού αυτήν την κρίσιμη ώρα για την πατρίδα κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους τους και σέρνουν στο Χάος όλους μας;; Δυστυχώς είναι πολύ ανεπαρκής για το αξίωμα που τους εμπιστεύτηκαν κάποιοι πολίτες. Δεν βλέπουν ότι έτσι όπως συμπεριφέρονται δεν έχουν κανένα πολιτικό μέλλον;; Ας αφήσουν στην άκρη «Λεονταρισμούς και Τσάμπα Μαγκιές».
Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για κάποιους Νεοδημοκράτες «ρεβανσιστές» ας προσέξουν τούτη την δύσκολη ώρα και ας μην παίζουν με την φωτιά. Διότι οι Μαυραγορίτες και το «Γκρουπ» της
Δραχμής καιροφυλαχτούν.
Επίσης ας καταλάβει και η ΔΗΜΑΡ το παιχνίδι που παίζουν οι «φίλοι» μας οι Αμερικάνοι μέσω του ΔΝΤ, εξαντλώντας τον χρόνο μέχρι την Κυριακή 4η Νοεμβρίου που γίνονται οι εκλογές τους. Δυστυχώς οι πολιτικοί μας δεν είναι τόσο οξυδερκείς για να εκμεταλλευτούν τα πολιτικά παιχνίδια που μας παίζουν οι έξωθεν πολιτικοί μας φίλοι προς όφελος της Πατρίδας μας.      
                                                                                   
                                                                                                Ζαννίκος Μάρκος
                                                                                        
                                                                                              Συντ/χος Πλοίαρχος Ε.Ν.