Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΜΑΡΑΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΙ ΝΕΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ


Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου ήταν καταπληκτικό. Θα μείνει στην ιστορία. Φρόντισαν όμως τα κόμματα, να ρίξουν στα σκουπίδια και να ποδοπατήσουν την εντολή των Ελλήνων. Δεν συγκρότησαν την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Το σύνταγμα έπρεπε να προβλέπει επιτακτικώς σχηματισμό κυβερνήσεως με διάρκεια 6 τουλάχιστον μηνών μετά από εκλογές. Δυστυχώς και εδώ, αναδεικνύονται τα πάμπολλα ελαττώματα του. Σε κάθε περίπτωση, ο συγκεκριμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν τα κατάφερε... Η αναγκαιότητα ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ είναι περισσότερον παρά ποτέ αναγκαία!!
Η Δημoκρατική Αριστερά, έχασε την ευκαιρία να αλλάξει τον ρου των πραγμάτων. Φάνηκε φοβισμένη και δειλή. Τώρα υπόσχεται οποσδήποτε κυβέρνηση!!
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με σπασμωδικές κινήσεις προσπάθησαν, εκθέτοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να δημιουργήσουν εντυπώσεις και τώρα υπόσχονται και αυτοί συγκυβέρνηση.... με αυτούς που καθύβριζαν!!
Ο Σύριζα, πρωταγωνιστής της νέας πόλωσης και της επερχόμενης νέας νίκης της «δεξιάς» (του εχθρού δηλαδή!), αφού μετασχηματίστηκε από κίνημα σε κόμμα, προσπαθεί εν μέσω της νέας προεκλογικής περιόδου, να καταλήξει επιτέλους σε κάποιο συγκεκριμένο οικονομικό πρόγραμμα, με την μέθοδο της τηλεοπτικής πασαρέλας εκκολαπτομένων Τσε Γκεβάρα.
Η ΝΔ, που παρέδωσε την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως σε  τριάντα δευτερόλεπτα!!! (ο υπερθετικός της περιφρόνησης λαικής εντολής και συντάγματος) πρόκειται να εξέλθει και πάλι νικήτρια (και μάλιστα ενισχυμένη) στις νέες εκλογές, αλλά κατά πάσα πιθανότητα χωρίς πρωθυπουργό!!!! Ως δια μαγείας δε, από το «Ναι στο μνημόνιο» μεταφέρθηκε στη χώρα της  «Αλίκης», όπου ΘΑ διαπραγματευθεί το μνημόνιο!
Το ΠΑΣΟΚ (που κάποτε αγαπήσαμε με υπέρμετρο και αδικαιολόγητο πάθος), πρωταγωνιστεί στο δραματικό έργο: «αντίο για πάντα».
Το ΛΑΟΣ με τις απίθανες μεταμορφώσεις του... «Αλάριχου» χαροπαλεύει.
Το ΚΚΕ μένει σταθερό, άκαμπτο, με μπόλικη σκουριά και ελάχιστη λάμψη.
Ντροπή σας μαραμένοι, ανύπαρκτοι, ανερμάτιστοι.
Τώρα λέτε οτι θα κάνετε κυβέρνηση συνεργασίας! Τώρα!! Ε λοιπόν, θα ονομάζεται κυβέρνηση των μαραμένων, των ανυπάρκτων των ανερματίστων... Θα είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση!
Κι εμείς συνεχίζουμε να φτωχαίνουμε, να μην έχουμε να αγοράσουμε τα φάρμακα μας, να μη μπορούμε να φροντίσουμε τα παιδιά μας, να μην έχουμε δουλειά... Ντροπή σας.
Πάρτε μαραμένοι τον Σόιμπλε, την Λαγκάρτ και όλα τα καλόπαιδα του διεθνούς αδηφάγου κεφαλαίου και φύγετε. Η κοινωνική έκρηξη που επέρχεται, θα είναι τρομερή. Και πλέον δεν θα κινδυνεύουν μόνον πολιτικές καρέκλες....
Θα είναι λαίλαπας και λίβας που θα σας κατακάψει.
Η μόνη Δημοκρατική λύση είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ  ευθύς αμέσως μετά τις εκλογές, δηλαδή το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου και προετοιμασία για ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Το ήδη κουρελιασμένο «Σύνταγμα»  δεν έχει τίποτα να προσφέρει ούτε να... φοβηθεί!
Η τελευταία σας ευκαιρία και... υπηρεσία είναι: Εσείς να ορίσετε την Κυβέρνηση αυτή, στην οποίαν ασφαλώς και δεν θα λάβετε μέρος....
Χίος 27 Μαίου 2012
Λεωνίδας Κωστάλας