Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο «ΚΟΥΛΗΣ»(ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ) ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MEETING POINT ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ



Ο «Κούλης», γι’ αυτό το καλοκαίρι γίνεται η αφετηρία για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια, μία γλυκιά γευστική απόδραση μέσα στο μαγευτικό γαλάζιο της θάλασσας. 
Πριν ή μετά το κολύμπι στην παραλία του Μέγα Λιμνιώνα που απλώνεται δίπλα, μπορείτε να απολαύσετε με πολύ χαλαρή διάθεση, αγναντεύοντας τη θάλασσα, ένα όμορφο γεύμα με τους φίλους σας καθώς επίσης και πρωτότυπες γεύσεις  παγωτών, δροσερούς χυμούς και  καφέδες, αλλά και αργότερα το βράδυ το ποτό σας, δημιουργώντας στιγμές μοναδικές, εξαιρετικά αφιερωμένες σε σας.
Ποικιλίες , καλομαγειρεμένα πιάτα, θαλασσινές λιχουδιές- η αστακομακαρονάδα του είναι «αχτύπητη»-, είναι οι απόλυτοι «πειρασμοί», που μας  προτρέπουν να τους δοκιμάσουμε.
Το σέρβις επίσης είναι γρήγορο και εξυπηρετικό.
Η πολυετής εμπειρία στο χώρο ,η ποιότητα στην προσφορά υπηρεσιών και το μεράκι που χαρακτηρίζει τους ιδιοκτήτες, αποτελούν εγγύηση για την ικανοποίηση του πελάτη.
Το κατάστημα είναι ανοικτό από τις 10 το πρωϊ  έως αργά το βράδυ, κάθε Παρασκευή επίσης  έχει ζωντανή μουσική και διατίθεται και για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις
Το meeting point του φετινού καλοκαιριού είναι ο «ΚΟΥΛΗΣ» στο Μέγα Λιμνιώνα