Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αγγελοπούλου: Επικίνδυνα πράγματα η ΧΑ και ο Μαρινάκης – Έντονη αντίδραση από τον Μώραλη


Ευθεία επίθεση στην Γιάννα Αγγελοπούλου άσκησε ο νέος πλέον δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Ο νεοεκλεγείς στα ηνία του δήμου εξαπέλυσε πυρά στην πρώτην «Σιδηρά Κυρία», εξαιτίας δηλώσεων της σε τηλεοπτικό σταθμό.
«Η συγγραφέας Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα. Καμμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή, την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό», ήταν η ανακοίνωση του Γιάννη Μώραλη, με αφορμή τις δηλώσεις της κας Αγγελοπούλου περί «επικίνδυνου εκλογικού αποτελέσματος» στον Πειραιά.
Οι δηλώσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου για μπράβους και Χρυσή Αυγή
Το ότι δεν είναι στις προθέσεις της να ιδρύσει πολιτικό κόμμα επανέλαβε η Γιάννα Αγγελοπούλου, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και καλούμενη να σχολιάσει τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα σε όλη τη χώρα.
H κα Αγγελοπούλου σημείωσε:»Δεν επιθυμώ, δεν είναι στις βλέψεις μου, δεν είναι στη σκέψη μου να κάνω πολιτικό κόμμα», ενώ τόνισε πως έχει ανοίξει ο ορίζοντας σε «νέες πολιτικές δυνάμεις και σε άλλα κόμματα. Σε πάρα πολλές νέες δυνάμεις».
«Βλέπω μια ισορροπία στο αποτέλεσμα η οποία είναι καλοδεχούμενη για μένα», τόνισε, σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα, συμπληρώνοντας ότι «συνδυασμοί που εμφανιζόταν να έχουν την μερίδα του λέοντος έχουν καταποντιστεί».
«Αυτό είναι ευχάριστο για τον κόσμο και την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Χαρακτήρισε μάλιστα «επικίνδυνο» το νικηφόρο αποτέλεσμα της υποψηφιότητας Γιάννη Μώραλη στο δήμο Πειραιά, αλλά και της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Υπάρχουν επικίνδυνα αποτελέσματα, όπως η Χρυσή Αυγή και ο Μαρινάκης στον Πειραιά», είπε η και επεξήγησε: «Είδατε τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα στον Πειραιά. Μην μιλάτε για επιχειρηματίες. Όταν εμφανίζονται μπράβοι, Χρυσαυγίτες που δεν ξέρουμε τι κάνουν και άλλα, τι να πω;
«Τώρα δεν υπάρχει Μώραλης, εμείς βλέπουμε μόνο Μαρινάκη!», πρόσθεσε η γνωστή επιχειρηματίας.
Πηγή: news247.gr

aftodioikisi.gr