Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου αγνοούμενου στα ανοιχτά της Νάξου



Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου αγνοούμενου στα ανοιχτά της Νάξου
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου 35χρονου άνδρα από τη Νάξο που αγνοείται από το Σάββατο το βράδυ ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με τη Λιμενική αρχή στην περιοχή επιχειρούν τόσο το σκάφος του Λιμεναρχείου Νάξου όσο και άλλα σκάφη εθελοντών καθώς και δύτες που ερευνούν στο βυθό, από αέρος πτητικά μέσα του Λιμενικού και από τη στεριά άνδρες του Λιμενικού και εθελοντές.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς επί δυο εικοσιτετράωρα και δυστυχώς δεν έχουν φέρει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού οι θυελλώδης άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της Λιμενικής αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες o 35χρονος Ναξιώτης, ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου (στην περιοχή Πορτοκάλι) γύρω στις 8:00 το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουνίου, ένιωσε αδιαθεσία και κάλεσε σε βοήθεια. Περαστικός προσπάθησε να τον βοηθήσει όμως στάθηκε αδύνατον λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και αναγκάστηκε να ζητήσει ενισχύσεις… Το διάστημα που μεσολάβησε ο άτυχος άνδρας εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα να αναζητείται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουνίου χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Λιμενικής αρχής Νάξου το πιο πιθανόν είναι ο αγνοούμενος να βρίσκεται εντός του κόλπου του Αγίου Γεωργίου Νάξου αφού οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν τη μεταφορά του σε άλλη θαλάσσια περιοχή.

Πηγή: naxosnow.gr