Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Μ.Χ. : ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ...

Στις προγραμματισμένες εκλογές της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, στρέφεται το τοπικό ενδιαφέρον, ειδικότερα δε, στα Μαστιχοχώρια.
Οι εκλογές στους κατά τόπυς συνεταιρισμούς, θα γίνουν ουσιαστικά την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να εκλεγούν οι αντιπρόσωποι που θα ψηφίσουν το Νοέμβριο για την ανάδειξη του 9μελούς Δ.Σ. της Ε.Μ.Χ.
Και στην Ε.Μ.Χ. θα δοθεί δικομματική μάχη, με τον πρώτο λόγο να τον έχει το ΠΑΣΟΚ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μετά την αποχώρηση του Κώστα Γανιάρη, να έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους για νε εκλεγούν. Ο..."εκλεκτός" τελικά βρέθηκε... Και ενώ στο τοπικό ΠΑΣΟΚ κινούνται εδώ και πολύ καιρό για τις εκλογές της Ε.Μ.Χ., στην τοπική ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, υπάρχει ... άκρα του τάφου σιωπή, ή μάλλον υπάρχει κάποιο... φιλολογικό ενδιαφέρον. Μόνο κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει από μεμονωμένα άτομα και αυτά, επειδή στο παρελθόν και για διάφορους λόγους, έχουν ασχοληθεί με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
Η τοπική επίσημη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, πολλώ δε μάλλον, δεν έχει ασχοληθεί με ονοματολογία, οπότε δεν υπάρχει κάτι το επίσημο. Παρ' όλα αυτά, οι εκλογές της Ε.Μ.Χ. προσφέρονται, όπως φαίνεται, για ονοματολογική προβολή.