Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΟΥΛΕ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΤΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Στις επικείμενες εκλογές η Ν.Δ. θα δώσει τις κρισιμότερες εξετάσεις της μεταπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι είναι επικίνδυνο και ανίκανο. Ξεπούλησε τον τόπο. Ανίκανο να ελέγξει την ελεύθερη πτώση της οικονομίας, εφάρμοσε μια ληστρική πολιτική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια κάτω από το όριο της φτώχιας. Γυρίσαμε 10ετίες πίσω. Η πολιτική αυτή πρέπει να ανατραπεί. Μοναδική ελπίδα του τόπου η νίκη της Ν.Δ. Ένας αγώνας δρόμου, μονόδρομος. Θεωρούμε ότι γι΄αυτή τη νίκη, απαιτείται συστράτευση με δυνατά ψηφοδέλτια, που θα προέλθουν με διαδικασίες από τη βάση.
Η έλλειψη διαδικασιών στην επιλογή υποψηφίων αποτελεί αιτία αρνητικών αποτελεσμάτων, κάτι που είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Αποτελεί τροχοπέδη στη συσπείρωσή μας, δημιουργεί φαγωμάρες και πικρίες. Ήρθε η ώρα να εφαρμόσουμε το καταστατικό του κόμματος, όπως ορίσθηκε και από το τελευταίο συνέδριο του κόμματός μας, καλλιεργώντας πνεύμα εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας, δίνοντας πίστη και ελπίδα στους ψηφοφόρους για το άξιο,το καινούργιο, το καθαρό.
Με την παρούσα επιστολή ζητάμε να ορισθεί άμεσα εντός Ιανουαρίου, ημερομηνία έναρξης διαδικασίας επιλογής υποψηφίων βουλευτών, όπως αυτή ορίσθηκε στο καταστατικό του κόμματος.
Μετά τιμής
Αγγουλές Μανώλης - Πατελίδας Δημήτρης