Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΟΛΣΑ)


Αγαπητοί συγχωριανοί, συμπατριώτες και φίλοι,

Σας στέλνω το 72ο περιοδικό της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ).

Ομολογουμένως στέλνεται με κάποια καθυστέρηση (το ίδιο ισχύει και για την έντυπη έκδοση που θα φτάσει στους συνδρομητές μας τις επόμενες μέρες).

Η αύξηση των ταχυδρομικών τελών συνετέλεσε τα μέγιστα για τη μείωση του αριθμού των συνδρομητών και τη μείωση των σελίδων του περιοδικού.

Έτσι από αυτό το τεύχος το περιοδικό της ΟΛΣΑ θα "βγαίνει" με 24 σελίδες (8 λιγότερες) και θα μειωθεί σε μεγαλο βαθμό η αποστολή σε φορείς και αναγνώστες που δεν έχουμε επιβεβαιώσει τα στοιχεία αλληλογραφίας τους.

Ελπίζουμε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για καλύτερη και μεγαλύτερη αποστολή στο μέλλον.

Παράλληλα όμως πρέπει να κάνουμε μια βάση ηλεκτρονικών δεδομένων και διευθύνσεων έτσι ώστε να αποστέλλεται το περιοδικό στην ηλεκτρονική του μορφή σε όσους έχουν αυτή τη δυνατότητα. Παράλληλα χρειάζεται μια μεγάλη βελτίωση της ιστοσελίδας της ΟΛΣΑ ώστε να μπορούν από όλα τα μέρη της γης να έχουν γρήγορη και τακτική ενημέρωση οι συμπατριώτες μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την υπόθεση.
Παράλληλα ζητάμε και την όποια οικονομική στήριξη για τη βιωσιμότητα του περιοδικού. (είτε ως μορφή διαφήμισης, είτε ως συνδρομή για τα έξοδα της αποστολής του).

Ειδικά τώρα που μπαίνει μπροστά εντός των ημερών η οικοδόμιση του Παλλεσβιακού Πνευματικού Κέντρου «Μίλτης Παρασκευαΐδης» στην Αθήνα, χρειάζεται την ολόπλευρη μας βοήθεια.

Μπορείτε πάντα να στέλνετε τις συνεργασίες σας για την ύλη του περιοδικού και περιμένουμε την επικοινωνία σας για τις δικές σας προτάσεις στην εικόνα του και τη μορφή του.

Όσοι και όπως μπορείτε σας καλούμε να το διαδώσετε ή να το αναρτήσετε σε διάφορους ιστοτόπους και δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε 
ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής - ΟΛΣΑ, στις 18 Μαρτίου στο πλοίο της ΝΕΛ "Μυτιλήνη". 
Περισσότερες πληροφορίες θα σας έχουμε το αμέσως επόμενο διάστημα...
Διαδώστε την είδηση για να μην ταλαιπωρηθούν αδίκως οι συμπατριώτες και φίλοι μας...

Νεκτάριος Βακάλης


Καλό Σαββατοκύριακο..............