Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ...



thumb
Της Βάλιας Μπαζού ----
 Και για την ακρίβεια οι δυο τελευταίες τζίφρες που έπεσαν από τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Σηφουνάκη την προτελευταία ημέρα της παραμονής του στο ΥΠΕΚΑ, αφορούσαν την εκλογική του περιφέρεια, τη Λέσβο.
Σύμφωνα με τις δυο τελευταίες αποφάσεις που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια, ο Νίκος Σηφουνάκης επέλεξε να κλείσει (αυτόν) τον κύκλο του, υπογράφοντας στις 15 Μαΐου :
-τον «χαρακτηρισμό ως πυκνοδομημένων τμημάτων των πολεοδομικών ενοτήτων «Βαρειά – Ακρωτήρι», «Βίγλα» και «Ταξιάρχες» της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης του Δήμου Λέσβου (ν. Λέσβου)»
-την « έγκριση της πολεοδομικής προμελέτης των πολεοδομικών ενοτήτων «Βαρειά – Ακρωτήρι», «Βίγλα» και «Ταξιάρχες» της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης του Δήμου Λέσβου (ν. Λέσβου)».
Τι κι αν δεν εκλέχθηκε στις εκλογές της 6ης  Μαΐου βουλευτής, το μήνυμα είναι σαφέστατο… Μέχρι την τελευταία στιγμή, λίγες ώρες πριν την παράδοση του χαρτοφυλακίου στον υπηρεσιακό υπουργό, η σκέψη του ήταν στη Λέσβο εκεί που χτυπάει η «καρδιά» των ψηφοφόρων του.
Δεν ξέρω εάν οι αποφάσεις είναι ρουσφέτι ή όχι. Σίγουρα, όμως, είναι μια ισχυρή σημειολογική κίνηση που επιβεβαιώνει την κυρίαρχη λογική των περισσοτέρων εκ των αντιπροσώπων της πατρίδας (sic).
Όταν το ριντό πέφτει, όταν το έργο κατεβαίνει, υπάρχει, πάντα χρόνος για να διευθετήσουν τα του στενού τους οίκου. Και μετά… στάχτη και μπούρμπερη!
topontiki.gr