Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ




Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει 65χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου ο οποίος συνελήφθη από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης έχοντας στην κατοχή του πάνω από 20 κιλά νοθευμένου καπνού ενώ μετά από έρευνες στο σπίτι του βρέθηκε συνολικά περίπου μισό κιλό χασίς ! Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ ενώ οι έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας του Λιμεναρχείου μαζί με την Αστυνομία συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση. Το θέμα αποκάλυψε πρώτο το «LR»
Ειδικότερα σύμφωνα με και με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης τις πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθη από προσωπικό Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης 65χρονος γιατί παρέλαβε από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας χάρτινη κούτα που περιείχε 39πλαστικές, ανισοβαρείς και αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 20.800 γραμμαρίων χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και χωρίς ταινίες ασφαλείας.
Η κούτα είχε σταλεί τις πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας με πλοίο της γραμμής προερχόμενο από Πειραιά. Οι λιμενικοί που είχαν σχετικές πληροφορίες περίμεναν τον παραλήπτη του δέματος και μόλις εμφανίστηκε ο 65χρονος συνελήφθη. Στη συνέχεια έγινε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν: μία πλαστική συσκευασία χασίς βάρους 333,5 γραμμαρίων, ένα κουτί από φιλμ με χασίς 9,67 γραμμαρίων, μία μεταλλική ταμπακιέρα χασίς βάρους 8,96 γραμμαρίων, μία πλαστική συσκευασία με χασίς 92,21 γραμμαρίων και δύο πλαστικές συσκευασίες με σπόρους κάνναβης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση, ενώ κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και καπνού.

Πηγη lesvosnews.net