Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Μετάδοση Αποτελεσμάτων για τις Βουλευτικές Εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 »



            Η Περιφερειακή Ενότητα  Χίου ανακοινώνει ότι για την παραλαβή – καταχώρηση και μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις   Βουλευτικές Εκλογές της 17ης Ιουνίου  2012 έχει συγκροτηθεί ειδικό συνεργείο αποτελούμενο από υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

            Αποστολή του συνεργείου είναι η παραλαβή από τους Αγγελιοφόρους του Δήμου Χίου  των Τηλεγραφημάτων με τις Προτιμήσεις για τα  Κόμματα καθώς και τα Πρακτικά Νο 2.
            Τα αποτελέσματα μετά το σχετικό έλεγχο, με  την προτίμηση των κομμάτων μεταδίδονται τηλεφωνικά στο Υπουργείο Εσωτερικών για ενημέρωση των Μέσων Ενημέρωσης και παράλληλα καταχωρούνται άμεσα στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές της Περιφερειακής Ενότητας με σκοπό την Προβολή τους άμεσα στο Διαδίκτυο .
            Για τους Εκπροσώπους των Κομμάτων και τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης θα υπάρχει προβολή των αποτελεσμάτων στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου . Η ενημέρωση θα είναι άμεση και ταυτόχρονα με την καταχώρηση.
            Οι ιστοσελίδες που θα προβάλλονται τα αποτελέσματα είναι οι παρακάτω :
1)        http://www.pvaigaiou.gov.gr
2)        http://www.chios.gr
3)        http://www. chioselections.gr

 
               Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνεται και για τους  χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ( Face book και  Τwitτer) καθώς και  Κινητών Τηλεφώνων.
Σημειώνεται  ότι οι Εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 πραγματοποιούνται  στα ίδια εκλογικά τμήματα με τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και συνεπώς οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν στο ίδιο εκλογικό τμήμα.. Παράλληλα τονίζεται ότι αυτές οι εκλογές πραγματοποιούνται με το σύστημα δεσμευμένων συνδυασμών (λίστας), όποτε δεν απαιτείται να τοποθετηθεί σταυρός προτίμησης υποψηφίων.