Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ




«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΟΥΝ ΟΣΜΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ»

Την Χίο επισκέφθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και με την θέση ευθύνης που ανέλαβε να προωθεί κοινοβουλευτικά και τα ζητήματα της εκλογικής περιφέρειας της Χίου.

Ο Τέρενς Κουίκ είχε πολύωρη συνεργασία με τους εδώ πολιτευτές και συντονιστές του Κινήματος, καταγράφοντας τα κυριότερα θέματα που πρέπει να προωθηθούν για έρευνα και επίλυση είτε μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών είτε με παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία, όπως:

Αιολική ενέργεια (ανεμογεννήτριες), η καινούργια πτέρυγα του κρατικού νοσοκομείου, η μαρίνα Χίου, το κεντρικό λιμάνι, το αεροδρόμιο, το πανάκριβο κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού, τουρισμός, ύδρευση και το «Φράγμα Κόρης Γεφύρι».

Αναχωρώντας από τη Χίο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έκανε την εξής δήλωση:

«Οι εκκρεμότητες στη Χίο είναι πολλές. Και έχουν κυρίως να κάνουν με δημόσια έργα υποδομής που τυλίγονται από οσμές σκανδάλων. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ανοίξουμε όλους τους φακέλους, ερευνώντας ζητήματα που πολιτικοί του νησιού όλων των βαθμίδων δεν τολμούσαν να αγγίξουν, ενδεχομένως διότι είτε ενέχοντο είτε για δικούς τους λόγους κάλυπταν τις αιωρούμενες καταγγελίες.

Ο βίος και η πολιτεία κάποιων που δρούσαν ανεξέλεγκτα, τελειώνει εδώ. Παρανομίες ή χρονίζουσες υπόπτως υποθέσεις που άπτονται έργων και δημοσίου χρήματος, θα σταλούν στην Δικαιοσύνη.

Επίσης, με τη συνεργασία των πολιτευτών και των συντονιστών του Κινήματος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να προωθηθούν το ταχύτερο λιμνάζοντα προβλήματα προς επίλυση».
See translation