Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Μ.ΚΡΑΚΑΡΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ






Αλλαγές στους  Αντιπεριφερειάρχες ετοιμάζεται ν’ ανακοινώσει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά. Ο μέχρι τώρα Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Αντώνης Γιαννάκης και ο πολιτικός μηχανικός από τη Χίο Μανώλης Κράκαρης είναι τα νέα πρόσωπα στην περιφερειακή αρχή στη θέση του Γιώργου Φλώρου και της Αποστολίας Λύκου που αντικαθίστανται.
Ο Αντώνης Γιαννάκης,  επί πολλά χρόνια συνεργάτης του Νάσου Γιακαλη, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της διοίκησης, που έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος από θητείας Γιακαλή στον πρώην Δήμο Μυτιλήνης, αναλαμβάνει Αντιπεριφερειάρχης στη θέση του Γιώργου Φλώρου.
Οι αρμοδιότητες  που θ αναλάβει ο κ. Γιαννάκης αναμένεται να έχουν σχέση με τη Διοίκηση και την Οικονομία, τομείς που γνωρίζει ο Περιφερειάρχης ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και ο ίδιος  ο κ. Γιακαλής θέλει να δώσει έμφαση για το υπόλοιπο της θητείας. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θ’ αναλάβει και την αρμοδιότητα των έργων και των  αγροτικών θεμάτων που είχε μέχρι τώρα ο κ. Φλώρος.
Από τη Χίο ο κ. Κράκαρης αναλαμβάνει  στη θέση της Αποστολίας Λύκου που μέχρι τώρα είχε αρμοδιότητα τον Τουρισμό. Και ο τουρισμός είναι ένα αντικείμενο που επίσης δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θ’ αναλάβει.
Μιλώντας στο «LR» ο κ. Γιαννάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Περιφερειάρχης επιφυλάχθηκε όμως να κάνει περισσότερες δηλώσεις αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση.
lesvosreport.gr