Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

O ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2013


     Ο Δήμος Χίου ενημερώθηκε με έγγραφη επιστολή από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν Προγραμματισμένες Κλαδικές Εκθέσεις για το 2013, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων. Προς ενημέρωση του επαγγελματιών της Χίου σας γνωστοποιούμαι το αντίστοιχο κείμενο:
    ‘’ Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού έχει δρομολογήσει για το 2013 τα εξής 2 Φεστιβάλ:
     Το 4ο Argo Quality Festival – 17,18 & 19 Μαΐου 2013  στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ (Γκάζι), το οποίο θα τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων
     Το 4o Argo Quality Festival,  φιλοδοξεί να φιλοξενήσει για 4η χρόνια στην Τεχνόπολη στο Γκάζι μικρούς και μεγάλους παραγωγούς από την Ελλάδα.  Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα την ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων  που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο. Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο   σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων με την παρουσία χιλιάδων επισκεπτών στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις.
     Το 4ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού – 3,4 & 5 Οκτωβρίου 2013, στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ (Γκάζι), ο οποίο θα τελεί  υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων.
     Στόχος την διοργάνωσης είναι, η ανάδειξη των επιχειρήσεων σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής. Αποτελεί τον τόπο συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκόμενων στον κλάδο των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τους τομείς παραγωγής, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης της υγιεινής και της ασφάλειας.’’