Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

AGRO QALITY FESTIVAL

Ακολουθεί πρόσκληση που απευθύνει η ΠΕ Χίου στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, για συμμετοχή στο AGRO QUALITY FESTIVAL, στο Γκάζι, από 17-19 Μαΐου.


  ΠΡΟΣ: Επιχειρήσεις Τροφίμων & Ποτών Xίου


Αγαπητοί φίλοι,

  Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, από 17 έως 19 Μαϊου 2013 διοργανώνεται από
τον "Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού" στο ΓΚΑΖΙ του Δήμου Αθηναίων
(Κεραμεικός), η καθιερωμένη ετήσια έκθεση "AGRO QUALITY FESTIVAL", που
αναφέρεται σε όλη τη γκάμα των τροφίμων & ποτών.

    Οι εκθέσεις που οργανώνονται στο Γκάζι, πάντοτε τυγχάνουν μεγάλης
επισκεψιμότητας από κοινό και εμπόρους, ενώ στο "AGRO QUALITY FESTIVAL" του
2011, όπως ίσως θυμάστε, η Π.Β.Α. ήταν η τιμώμενη περιοχή. Η έκθεση αυτή
κρίνεται καταρχήν ενδιαφέρουσα και έχει συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό
μας, ενώ αρκετοί επιχειρηματίες έχουν εκφραστεί θετικά για μια κοινή
παρουσία.

    Ωστόσο, απαιτείται η διερεύνηση του ενδιαφέροντος όλων των
επιχειρήσεων του κλάδου, όπως συμβαίνει με όλες τις εκθέσεις, για να διαπιστωθεί το
πραγματικό ενδιαφέρον μιας ικανής μερίδας επιχειρήσεων, ώστε στη συνέχεια
να υπάρξει αντίστοιχη εισήγηση για συμμετοχή της Π.Β.Α..

    Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον
κ. Πάνο Πίτσιο,στο Γραφείο Περιφερειάρχη στη Μυτιλήνη,  τηλεφωνικά (6973 004872 & 22513
52125) ή με email
(pitsiosp@otenet.gr ή p.pitsios@pvaigaiou.gov.gr), προκειμένου να δηλώσουν
αν επιθυμούν να συμμετάσχουν,
ώστε να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός εγκαίρως.

    Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία της Π.Β.Α. στη "DETROP OENOS", αλλά
και την οργανωτική του "Ε-ΛΑΔΙ-ΟΙΝΟΣ", σε περίπτωση που θα αποφασιστεί η
συμμετοχή, θα ακολουθηθεί ανάλογο μοντέλο με αυτό που ίσχυσε εκεί, με την
προϋπόθεση βέβαια ότι υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι, ώστε να έχουν ανά δύο
επιχειρήσεις 6 τ.μ. (1,5 πρόσοψη Χ 2 μ. βάθος η κάθε μία), με τη δυνατότητα
διπλασιασμού ή τριπλασιασμού του χώρου ανά επιχείρηση (αν επιθυμεί). Το
κόστος συμμετοχής, εκτιμάται ότι θα κυμανθεί σε χαμηλότερα επίπεδα, της
τάξης των 100 - 150 ευρώ / επιχείρηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η κάθε επιχείρηση θα έχει ουσιαστικά δικό της ατομικό χώρο 3 τ.μ.
minimum ή μεγαλύτερο.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Γανιάρης
Αντιπεριφερειάρχης Χίου