Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ "ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ


Η διαφορετική κινητικότητα του Γιάννη Μιχελάκη
Σε ...άλλους θα γράφαμε το “άλλο” πρόσωπο "του"… ή "της"…, όμως η πράξη του Υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, που “έδωσε” κυριολεκτικά πίσω τη ζωή σ’ έναν συνάνθρωπό μας, είναι για το “ίδιο”, τo "αυτό" πρόσωπο του Υπουργού Εσωτερικών, για όσους τον γνωρίζουν.
Τί εννοούμε...; Διαβάστε...
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ξεπερνώντας την όποια χρονοβόρα διαδικασία, στη διαδικασία απόδοσης της Ελληνικής ιθαγένειας, σ’ έναν άτυχο συνάνθρωπό μας Κωνσταντινουπολίτη, που αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας -έπρεπε άμεσα να υποβληθεί στην Ιταλία σε σοβαρότατη επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος- και περίμενε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να την αποκτήσει, μερίμνησε, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια, να του αποδοθεί άμεσα.
Όμως, η ξεχωριστή πράξη του κ. Γιάννη Μιχελάκη, δε σταματά εδώ. Συνεχίζοντας, και επικοινωνώντας με τις αρμόδιες Ελληνικές Προξενικές Αρχές στη Ρώμη, ο άτυχος συνάνθρωπός μας -κάνοντας χρήση και της Ευρωπαϊκής Κάρτας Υγείας- άμεσα εγκαταστάθηκε στο ειδικό Κέντρο Μεταμόσχευσης Ήπατος και μάλιστα, σήμερα, -όπως πληροφορούμαστε- είναι έτοιμος να ξεκινήσει μία άλλη, διαφορετική, πιο αισιόδοξη ζωή…
Κι όλα αυτά, όχι «δοσμένα» από το “περιβάλλον” ή τον ίδιο τον Υπουργό, αλλά από συγγενή, του Έλληνα πια… Κωνσταντινουπολίτη - σύμφωνα με την ΑΞΙΑ.
Βλέπετε υπάρχει κι αυτή η διαδικασία “ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ”…, εκτός απ' αυτήν που ακούμε τον τελευταίο καιρό...

epoli.gr