Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

MΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ

Ανανέωσε Ο Φουντούλης
Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, με τον υδατοσφαιριστή Γιώργο Φουντούλη. Ο αρχηγός της ομάδας μας συμφώνησε σε όλα χτες με τη διοίκηση και έτσι θα συνεχίσει να φορά το σκουφάκι του ΝΟ Χίου.
Γιώργος Φουντούλης
Γιώργος Φουντούλης - Αρχηγός ΝΟ Χίου
 
Μεταγραφή Γαλανόπουλου Και Δερβίση Στο ΝΟΧ
Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την απόκτηση των υδατοσφαιριστών Στέφανου Γαλανόπουλου και Γιώργου Δερβίση για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Οι δύο νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού συμφώνησαν να αγωνιστούν στην ομάδα μας ως δανεικοί για ένα έτος. Ο Στέφανος Γαλανόπουλος είναι 20 ετών, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και έχει αρκετές συμμετοχές και διακρίσεις με τις Εθνικές Ομάδας Εφήβων και Νέων Ανδρών. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα στην ομάδα της Κέρκυρας. Ο Γιώργος Δερβίσης είναι 19 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού. Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήμα και 2 κύπελλα Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και έχει αρκετές συμμετοχές και διακρίσεις με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών.
 
Μεταγραφή Μ. Πετρόχειλου Στο ΝΟΧ
Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την απόκτηση του υδατοσφαιριστή Μάξιμου Πετρόχειλου για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Ο Μ. Πετρόχειλος είναι 24 ετών, αγωνίζεται στην θέση του Περιφερειακού και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο ΝΟ Χανίων.
Μάξιμος Πετρόχειλος
Μάξιμος Πετρόχειλος
 
Ανανέωσε Ο Γαβαλάς
Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, με τον υδατοσφαιριστή Γιάννη Γαβαλά.
Γιάννης Γαβαλάς
Γιάννης Γαβαλάς
 
Ανανέωσαν Μισεντζής, Ντούλος Και Κανδιόγλου
Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, με τους υδατοσφαιριστές Αντώνη Μισεντζή, Νίκο Ντούλο και Γιώργο Κανδιόγλου.
Αντώνης ΜισεντζήςΝίκος ΝτούλοςΓιώργος Κανδιόγλου
Αντώνης Μισεντζής
Νίκος Ντούλος
Γιώργος Κανδιόγλου
noxiou.gr