Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

KAΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΧΙΟΥ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ




Όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμης του Νομαρχιακού Τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ στηρίζουν τη 48ώρη απεργία
Τρίτη και Τέταρτη 23-24 Σεπτέμβρη 2013

Όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμης του Νομαρχιακού Τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ στηρίζουν τη 48ώρη απεργία Τρίτη και Τέταρτη 23-24 Σεπτέμβρη 2013 του να κάνουν δική τους υπόθεση τον απεργιακό αγώνα.
Η ετοιμότητα, η ενεργοποίηση και ο καθορισμός του συνδικαλιστικού περιεχομένου κάθε πρωτοβάθμιου σωματείου στην κλιμάκωση του αγώνα αποτελούν στοιχεία αποτελεσματικότητας – οργάνωσης των εργαζομένων, μαζικοποίησης του αγώνα τους, συντονισμού τους με όλο το δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.
Βάζοντας στο επίκεντρο τους εργαζόμενους δημιουργούμαι κίνημα που αντιπαλεύει τις αντιδραστικές λογικές της «αποτελεσματικότητας» και του «κοινωνικού αυτοματισμού» και του «Όλοι είναι ίδιοι» και δημιουργούμαι όρους προοπτικής του αγώνα μας, αφού χτυπάμε τις αιτίες και τους αίτιους των δεινών της εργατικής τάξης.

Σας καλούμε:
  • Τη Δευτέρα 23/9/2013 στις 10π.μ. στη συγκέντρωση και πορεία της ΕΛΜΕ από το ΕΠΑΛ
  • Στη συγκέντρωση - Δευτέρα 23/9/2013 10π.μ. - των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Δήμο Χίου.
  • Την Τρίτη συμμετέχουμε στην πανδημοσιουπαλληλική Απεργία 24/9/2013 και ώρα 11 π.μ. στο Πάρκο έναντι της Εθνικής Τράπεζας
  • Το κάθε σωματείο να πάρει μέρος με το δικό του πανό και συνθήματα και τη μαζική συμμετοχή των μελών του.
  • Την Τετάρτη 25/9/2013 και ώρα 19:00μ.μ. καλούμε τα σωματεία να πάρουν μέρος στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο στην είσοδο της Απλωταρίας με άξονες:
Καταδικάζουμε τις αιτίες και τους αίτιους που γενούν και τρέφουν τον φασισμό στην Ελλάδα.
Καταδικάζουμε τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής που χτυπούν τα παιδιά της εργατικής τάξης και βάζουν πλάτη στους εφοπλιστές και το μεγάλο κεφάλαιο.

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ
Ο πρόεδρος
Γ. Αμπ