Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Σ.Φ.Ο ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ- 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΜΕ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» ενημερώνει τα μέλη του και τους φίλους των Οινουσσών ότι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8.30 π.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος θα τελέσει την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία τιμώντας πάντες τους εν Χίω διαλάμψαντες Αγίους, στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Νέου Φαλήρου, οδός Καραϊσκάκη αρ. 1.
Μετά την απόλυση ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει επίσκεψη στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στην οδό Πειραιώς 254 στον Ταύρο όπου θα πραγματοποιηθεί διαδραστική προβολή στις 12.00 στην αίθουσα «Θόλος» με θέμα: Περιήγηση στην αρχαία αγορά των Αθηνών. Η μετακίνηση θα γίνει με τα ΙΧ των συμμετεχόντων. Η τιμή εισιτηρίου για την προβολή είναι 8,00 ευρώ. Θα ακολουθήσει συνεστίαση σε εστιατόριο του Κεραμεικού (προαιρετικά).
Προσκαλείσθε να συμμετάσχετε στη Θεία Λειτουργία και να πλαισιώσετε το ενδιαφέρον πρόγραμμα. Ειδικά για την προβολή πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στον ΣΦΟ μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου για την κράτηση της θέσεως. Πληροφορίες στο τηλ. 210 6856155
Αθήνα 03.10.2013
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Δανιήλ και το Δ.Σ. του ΣΦΟ